Toata lumea isi cunoaste data nasterii si, respectiv, semnul zodiacal. In total, sunt 12 semne zodiacale si fiecare zodie corespunde cu o anumita perioada din an – aproximativ o luna. Dar anul are totusi 365 de zile si persoana nascuta in oricare dintre aceste zile va avea un caracter unic si un destin aparte, deosebit de destinul oricui altcuiva. Astfel, devine clar ca horoscopul care tine cont doar de zodia natala (semnul zodiacal in care se afla Soarele la momentul nasterii), nu poate oferi informatii exacte si complete. Fiecare dintre noi are un horoscop personal unic, care reflecta cel mai bine realitatea.

Deschide harta cerului

Afla care este potentialul cu care te-ai nascut, descopera punctele forte si slabe si calea spre fericirea adevarata.
Calculeaza astrograma natala (60lei)

Ce este astrograma natala?

Astrograma natala reprezinta o harta a cerului la momentul nasterii individului. Este necesara pentru alcatuirea horoscopului personal, care se bazeaza pe pozitia corpurilor ceresti la momentul nasterii, care au o influenta considerabila asupra sortii, inclinatiilor si caracterului omului. Persoanele nascute in aceeasi zi sunt diferite si acest fapt se datoreaza cerului aflat in permanenta schimbare. Chiar si gemenii sunt diferiti, pentru ca se nasc la o diferenta de cateva minute, iar timpul in care pozitia planetelor se schimba se numara in secunde. Datorita acestei miscari continue, fiecare om este inzestrat cu caracteristici unice. Astrograma natala permite omului sa se cunoasca pe el insusi, sa-si descopere punctele forte si slabe si astfel, in cele din urma, sa-si poata realiza potentialul si sa cunoasca fericirea adevarata.

Descopera tot despre tine

Alaturi de o astrograma completa, primesti toate informatiile despre caracteristicile semnului tau zodiacal, impreuna cu interpretarea numerologica a numelui si datei tale de nastere. Ce vei afla?

Astrograma natala completa

Planetele si Punctele in Semnele Zodiacale, Ascendentul, Descendentul, Nodul Nord si Nodul Sud (Misiunea in viata si Datoria Karmica)

Semnul Zodiacal

Guvernarea caselor si a planetelor, Personalitatea zodiei tale, Punctele forte si Slabiciunile, Destinul si Cariera ce te asteapta, Compatibilitatea si relatiile personale cu celalalte zodii, Sanatatea si aspectele medicale ale zodiei tale, Legatura zodiei tale in ezoterism si influentele tarotului

Numerologie

Caracterul tau, Numarul Intim, Numarul de Realizare, Numarul Destinului, Personalitatea, Atitudinea si Misiunea pe acest Pamant

Astrograma + Semn Zodiacal + Numerologie (100lei)

BONUS! Primesti access la interpretarea tranzientiilor zilnici. Afla viitorul fiecarei zi!

Cum se calculeaza astrograma natala?

Pentru calcularea astrogramei natale trebuie sa cunosti nu numai data nasterii, dar si locul nasterii si ora exacta. Harta natala reprezinta o schema a univerului, care reflecta pozitia Soarelui, a Lunii, a tuturor planetelor din sistemul solar si a altor corpuri ceresti fata de un anumit punct geografic intr-o anumita clipa din zi. Astrograma se calculeaza pentru a fi interpretata ulterior. Horoscopul personal natal poate defini caracterul, temperamentul, abilitatile si principalele tendinte in soarta unei persoane.

Vezi harta ta natala

Alege versiunea gratuita de calcul a astrogramei natale.
Calcul astrograma (0lei)