Carte de Tarot - 10 de Bate

10 de Bate

Cartea de tarot 10 de bate este cartea apasarii si arata, ca ne-am asumat prea multe responsabilitati, fara sa reusim sa le facem fata si pierzand astfel privirea de ansamblu. Poate exprima si neindemanarea.Cartea de tarot 10 de bate uneori semnifica faptul ca am sarit cateva trepte pe scara evolutiei normale si, in prima faza, ne simtim depasiti de situatie. Sarcinile si raspunderile ne atarna de gat ca piatra de moara. Este posibil sa suferim un esec. In masura in care ne acomodam noului domeniu de viata, suprasolicitatea se micsoreaza si invatam sa ne rezolvam cu mai usor sarcinile.
Corespondență astrologică
Saturn/Soare in sensul greutatii si apasarii, lipsei de perspective
Imagine mitologică
Atlas, care era obligat sa poarte bolta cereasca in spate si care ar fi dorit sa treaca povara pe umerii lui Heracle.
Corespondență ging
28 Da Go/Superioritatea Celiii Mare

În domeniul vieții profesionale

Profesional cartea de tarot 10 de bate indica stresul, suprasolicitarea sau asumarea unor raspunderi care ne depasesc la serviciu. Aceasta poate fi urmarea unei avansari prea rapide, lucrul intr-un domeniu caruia inca nu-i putem face fafa. Este important sa ne mobilizam in mod constient resursele interioare, pentru a putea depasi fara pagube acea perioada necesara acomodarii cu noua activitate.Cartea poate exprima si neplacerea efectuarii unei corvezi, cautarea unui loc de munca sau emotiile din pragul unui examen sau unei incercari dificile.

În planul conștiinței

In planul constiintei, cartea de tarot 10 de bate arata ca ne zbuciumam sub povara grijilor si indoielilor profunde, fara sa gasim o calea de scapare. Ne simtim epuizati si suprasolicitati. Cea mai buna metoda de a iesi dintr-o astfel de situatie consta in distantare si impunerea unei pauze, de care aveam nevoie de mai multa vreme. Poate fi vorba de un weekend, de o vacanta.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor personate cartea de tarot 10 de bate indica o profunda stare de apasare. Poate arata ca suntem singuri, ca nu avem nici o legatura stabila si ca nici nu vedem nici o solutie pentru a scapa de singuratate. In aceste perioade trebuie sa ne despovaram, sa ne verificam cu atentie nivelul curajului, pentru a nu renunta la tot, ca urmare a descurajarii.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "10 de Bate"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  V-ati asumat prea multe responsabilitati si din aceasta cauza v-ati pierdut in amanunte. Daca credeti ca merita efortul sa continuati pe calea pe care ati mers pana acum,avand in vedere perspectivele pe care vi le arata cartea de tarot 10 de bate la pozitia 1, ar trebui in orice caz sa va lasati un ragaz suficient.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Simtiti o mare apasare si aproape ca ati renuntat la orice speranta. Cele ce s-au intamplat pana acum v-au suprasolicitat.Trebuie sa va odihniti, sa va destindeti, inainte de a decide daca ceea ce v-ati propus merita efortul. Cartea etalata la pozitia 1 va poate furniza un indiciuin acest sens.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pareti foarte obosit. Se vede ca aveti de purtat o povara grea si ca v-ati inhamat ca un rob la ceea ce v-ati pus in gand sa realizati. Probabil ca aveti nevoie de un concediu. Permiteti-va aceasta perioada de odihna, inainte a continua in sensul propus de talmacire a cartii de la pozitia 5.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati ca sunteti suprasolicitat, ca deocamdata nu va simtiti in stare sa faceti fata problemei si ca ati pierdut in mare masura credintain ceea ce v-ati propus sa faceti. Nu mai incercati sa faceti pe omul-minune, care este in stare sa faca totul de unul singur. Poate exista totusi si oameni care sa fie dispusi sa va preia cu placere o parte din povara. In nici un caz nu trebuie sa va descurajati si renuntati la tot.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa va pregatiti pentru o perioada extrem de solicitanta si dificila, in care, cel putin pentru perioade limitate, veti pierde scopul final din vedere.In aceasta faza apasatoare ar trebui sa va menajati mai mult si sa va odihniti mai mult, pentru a putea recupera fortele de care aveti atata nevoie in cat mai scurt timp.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa recunoasteti ca ceea ce v-ati propus va depaseste. Pasul pe care il preconizati este de fapt prea mare. Daca tineti totusi neaparat sa faceti ce v-ati propus, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare si sa va dramuiti constient fortele.Dar poate, exista totusi cineva care sa fie dispus sa va ajute si sa preia o parte din responsabilitati

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.