Carte de Tarot - 10 de cupe

10 de cupe

Cartea de tarot 10 de cupe constituie expresia cea mai inalta a intelegerii armonioase si a profundei si binefacatoarei iubiri.Cartea de tarot 10 de cupe arata ca ne simtim in siguranta, ocrotiti, ca sentimentele noastre sunt autentice.Cartea de tarot 10 de cupe este simbolul unei stari fundamentale amicale, a contactelor de buna vecinatate, a dragostei si bucuriei in relatia cu aproapele, a expresiei unei profunde fericiri si recunostinte in relatia dintre parteneri sau in familie.
Corespondență astrologică
Jupiter/Luna, ca expresie a sentimentului de ocrotire si apropierii binefacatoare.
Imagine mitologică
Casatoria dintre Cadmos si Armonia, celebrata pe insula misterelor
Corespondență ging
37 Gia Jen/Neamul

În domeniul vieții profesionale

In sfera profesionalului Cartea de tarot 10 de cupe indica existenta unor raporturi de buna colegialitate, a unei echipe armonioase.Cartea de tarot 10 de cupe indica o relatie amicala sau prietenoasa in raporturile cu superiorii ierarhici, colaboratorii, instructorii si colegii.Cartea de tarot 10 de cupe reliefeaza noi si interesante relatii de afaceri, precum si alte contacte imbucuratoare, care se dovedesc de mare importanta in activitatea de afaceri.

În planul conștiinței

Cartea de tarot 10 de cupe arata ca, datorita dispozitiei noastre pasnice si binevoitoare, suntem in situatia de a recepta acele semnale binefacatoare, care alunga gandurile sumbre, distinctive sau chinuitoare. Locul acestora este ocupat de linistea interioara si impacare. Pe un plan mai profund, Cartea de tarot 10 de cupe poate constitui expresia unei atotcuprinzatoare iubiri fata de oameni.

În planul relațiilor personale

In sfera relatiilor noastre personale Cartea de tarot 10 de cupe indica sentimentul de ocrotire, de a fi „inclus" in inima celuilalt.Cartea de tarot 10 de cupe anunta o etapa in care dificultatile trecutului palesc, crizele se estompeaza, inhibitiile sunt depasite iar in locul lor se manifesta sentimente de bucurie, recunostinta si o adanca multumire sufleteasca.Cartea de tarot 10 de cupe este frecvent un mesager al unor prietenii noi, de lunga durata, si nu arareori, un indiciu cu privire la intentii de casatorie.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "10 de cupe"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pozitia dumneavoastra actuala este caracterizata de un puternic sentiment de armonie si impacare. Va pricepeti sa apreciati laturile pozitive ale situatiei in care va aflati si va aratati lipsit de orice grija. In cazul ca ati avea anumite motive sa va revizuiti aceasta atitudine de baza, ar fi bine sa va puneti intrebarea, daca dorinta dumneavoastra de armonie nu a dus, totusi, la o disponibilitate excesiva fata de compromisuri.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Viata dumneavoastra sentimentala este caracterizata de un adanc sentiment de recunostinta si de un profund atasament. Pe plan interior sunteti despovarat de orice grija, va simtiti in siguranta sub ocrotirea binefacatoare a unei comunitati, formate din oameni pe care ii indragiti siii pretuiti. S-ar putea ca, dupa aceasta, sa fiti pus in situatia de a fi obligat sa faceti si „afara" dovada puterilor pe care ati avut prilejul sa le acumulati, aici si acum.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati manifestat extrem de prietenos, echilibrat. Daca aceasta manifestare corespunde intr-adevar atitudinii dumneavoastra interioare, nu aveti nici un motiv sa doriti sa o schimbati in vreun fel.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Manifestati-va fara nici o grija. Aratati-va pasnic, amabil si acceptati - la nevoie - si compromisul. Intampinati-va aproapele cu bratele deschise, chiar daca abiaa patruns in viata dumneavoastra. Nu va delimitati de ceilalti. Armonia si recunostinta va vor duce la telul urmarit.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Deschideti-va sufletul in fata celor ce va inconjoara, a prietenilor si tovarasilor de viata. Bucurati-va fara retineri de beatitudinea sentimentului de unitate si ocrotire. Permiteti sentimentelor dumneavoastrafierbinti de simpatie si atasament sa sporeasca. Invingeti-va timiditatea. Nu va pandeste nici un pericol. Aveti incredere in oamenii ce va inconjoara, in cei pe care ii intalniti.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Situatia cu care va confruntati este nepericuloasa. Canalizati-va intreaga constiinta spre trairile amicale, vesele. Oamenii care prezinta importanta, in legatura cu substratul intrebarii formulate, va vor apare simpatici si va vor iesi in intampinare cu bratele deschise. Veti reusi sa identificati acele contacte,de care aveti nevoie si veti fi binevenit.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.