Carte de Tarot - 10 de Monede

10 de Monede

Cartea de tarot 10 de Monede reprezinta o etapa, caracterizata prin belsug, bogatie, siguranta, stabilitate si totala lipsa de griji in viata cotidiana. Simbolica reprezentata pe carte indica o bogatie atat interioara, cat si exterioara. Pentru a ajunge la abundenta este insa nevoie sa pastram atentia mereu treaza.Cartea de tarot 10 de Monede contine si o invitatie de a nu neglija, ca urmare a intensei activitii de afaceri si a excesului de zel, principalele aspecte ale laturii interioare.Cartea de tarot 10 de Monede ne arata, ca unicul aspect asupra caruia trebuie sa deschidem bine ochii, este de a ne bucura, chiar si in cotidianul tern, de ceea ce ne poate acesta oferi.
Corespondență astrologică
Jupiter in a 2-a casa, in sensul abundentei si bogatiei.
Imagine mitologică
Legendara bogatie a regelui Solomon.
Corespondență ging
14 Da Yu/Posesiunea Marelui.

În domeniul vieții profesionale

In sfera vietii profesionale aceasta inseamna, ca, modificandu-ne atentia, putem dobandi un castig chiar si din rutina zilei obisnuite de munca, pe care sa-1 folosim ca izvor de imbogatire pe plan interior. Putem dobandi noi cunoasteri, asemanatoare celor din meditatia muncii lui Gurdjieff, sau cele descrise im lucrarea.Cartea de tarot 10 de Monede face trimitere la siguranta locului de munca, la proiecte profitabile, la afaceri favorabile, la o remunerate buna, la repurtarea unor succese, atat pe plan ideatic, cat si material.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre, semnificatia Cartii de tarot 10 de Monede se regaseste in principal in bogatia de idei. Avand in vedere abundenta de idei si bagajul de cunostinte pe care aceasta il implica, orizonturile noastre se largesc. Constatam ca anumite posibilitati, aflate deja la indemana sub forma unor aspecte partiale, se dovedesc subit ca facand parte dintr-un acelasi intreg, formand o imagine unitara, un posibil mare proiect. Aceasta ne permite sa constientizam bogatia de care ne bucuram.

În planul relațiilor personale

In planul legaturilor personale, aceasta carte a abundentei anunta o perioada insorita, in care ne vom bucura cu multa placere de multiplele fatete ale relatiei noastre. Tocmai aici primeste o deosebita importanta si aspectul subtil al bogatiei interioare: ne deschide ochii asupra celor mai marunte gesturi, asupra atator lucruri pe care, din obisnuinta sau orbire, nu le (mai) luam in seama.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "10 de Monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati luat cunostinta de multimea de posibilitati, legate de problema in cauza. Nu v-ati indreptat oare prea mult atentia doar spre succesul material, asupra a ceea ce va iesi in final din toata treaba, fara sa acordati importanta cuvenita valorilor ascunse in spatele acestui paravan?
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati fost foarte sigur in ceea ce priveste problema in cauza, traind experienta etapei pe care ati depasit-o, cu placere si sentimentul imbogatirii. Dar nu a fost oare inima dumneavoastra ocupata de activitatea de afaceri, tinzand prea mult spre stralucire exterioara si succes?
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pana acum v-ati manifestat sigur, increzator si hotarat. Nu ati lasat sa planeze nici o indoiala asupra faptului, ca ceea ce preconizati nu constituie o „imbucatura prea mare" pentru dumneavoastra. Este posibil sa lasati impresia ca ati fi putin cam arogant si ca ati pierdut din vedere detaliile.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Afisati-va convingator si sigur de succes. Cu siguranta ca proiectul dumneavoastra se va dovedi profitabil. Nu va fixati un cadru prea stramt ci aratati-va increderea, capacitatile, averea.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Deschideti-va inima si lasati-va patruns de abundenta si bogatia experienfei spre care va indreptati. Lasati-va suficient timp, pentru a va bucura de aceasta mare ocazie in profunzime. Va aflati pe calea spre succes.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Dati-va seama de abundenta de posibilitati ce vi se deschid. Constientizati sansele de belsug si abordati problema dumneavoastra cu multa incredere. Proiectele va vor fi incununate de succes. Nu omiteti sa luati in considerare si multele si aparent neinsemnatele fenomene insotitoare.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.