Carte de Tarot - 2 de Bate

2 de Bate

Cartea de tarot 2 de bate face legatura intre descrierea unei stari si o chemare, o invitatie: ea arata ca adoptam o pozitie neutra, indiferenta, in loc sa ne pronuntam pentru o atitudine clara. Situatiile caracterizate de aceasta carte prezinta deseori ceva paralizant. Nu exista nimic ce ar putea fi identificat ca si cauza reala a apasarii si indispozitiei noastre si totusi, simtim cat se poate de limpede, ca ceva foarte important nu este OK.Cartea de tarot 2 de bate reprezinta acele perioade in care apreciem ca totul este, pur si simplu, „dragut". In fond insa, ne-am retras pe o pozitie de indiferenta si nu ne implicam in nimic. Ne-am ecranat atat de eficient incat nimic nu ne mai poate misca interior si asistam, aproape fara participare, cum se scurge viata pe langa noi. Din aceasta stare letargica putem incerca sa transformam ideile in convingeri si intentiile in fapte, angajandu-ne cu tot sufletul in ceea ce intreprindem.
Corespondență astrologică
Marte in Balanta, ca angajament interior
Imagine mitologică
Nehotaratii, care zabovesc impreuna cu Dante in anticamera iadului
Corespondență ging
43 Guai/Strapungerea, Hotararea.

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot 2 de bate inseamna ca ne rezolvam treburile fara participare interioara, cu dezinteres.Cartea de tarot 2 de bate poate semnifica si faptul ca, in ceea ce priveste anumite dispute sau hotarari de mare importanta, ne situam pe o pozitie neutra sau ca, din indiferenta, adoptam aceeasi parere ca si majoritatea. Pretul pe care-1 platim pentru aceasta atitudine este un gol interior, care poate ajunge chiar la stari depresive. Cartea de tarot 2 de bate ne cere sa revizuim atitudinea interioara si sa ne pronuntam deslusit pentru ceea ce avem de facut.

În planul conștiinței

In planul constiintei, Cartea de tarot 2 de bate arata ca ne-am impotmolit intr-o faza letargica, din care nu ne putem elibera decat daca vom face din frazele goale de pana acum convingeri adevarate. Ea ne cere sa optam limpede si sa actionam fara echivoc in loc sa preferam opinii prin care despicam firul in patru sau sa exprimam intentii smerite.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor noastre personate Cartea de tarot 2 de bate inseamna ca ne-am retras pe o pozitie periculoasa a jumatatilor de masura si a sentimentelor caldute. Este posibil ca vorbele noastre sa sune diferit, insa sentimentele noastre sunt palide. Pericolul care zace aici este ca legatura sa moara ca urmare a racirii totale. Cartea de tarot 2 de bate ne cere sa ne exprimam clar pozitia si, fie sa ne despartim, fie sa fim alaturi de partener.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "2 de Bate"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati oscilat si ati adoptat o pozitie nehotarata sau indiferenta fata de problema in cauza. Poate ati facut unele afirmatii nepotrivite, dar fara a fi intr-adevar convins. Trebuie sa optati fara rezerve pentru una din parti. Cartea etalata la pozitia 7 va poate spune care.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Sunteti indecis si indiferent. Fie ca va plictisiti, fie ca va temeti ca o sa fiti dezamagit, ranit sau respins, in cazul ca v-ati exprima clar sentimentele. Cartea etalata la pozitia 6 va va spune spre ce trebuie sa va angajati, iar cartea de la pozitia 1, la ce va puteti astepta in acest sens.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Va aflati intr-o dilema. Poate ca nu aveti un punct de vedere clar. In orice caz, pana acum nu s-a putut vedea ce doriti in fond. A cam sosit timpul sa va pronuntati, fara prefacatorie, limpede, pentru una din parti, pentru care veti primi o propunere din partea cartii etalate la pozitia 5.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Pentru inceput, va manifestati neutru, poate chiar cu indiferenta. Lasati ca intentiile si convingerile dumneavoastra sa se maturizeze interior, fara a arata nimicdin aceasta. Abia la un moment ulterior va trebui sa va aparati pozitia cu toata hotararea.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa luptati cinstit pentru ceea ce v-ati propus. Evitati orice fel de sentiment superficial. Ceea ce vi se pretinde acum era cunoscut in batrani subdenumirea de „curaj de opinie". Asta face ca din atitudinea dumneavoastra superficiala sa iasa un lucru "facut cu toata inima".
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa renuntati la punctul dumneavoastra de vedere neutru si sa optati fara echivoc pentru una din parti. Doar un astfel de pas, fara compromisuri, poate sa va ajute sa progresati in intentiile dumneavoastra. Daca, in schimb, ramaneti neangajat, veti ajunge cu timpul intr-o situafie de nesuportat.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.