Carte de Tarot - 2 de cupe

2 de cupe

Cartea de tarot 2 de cupe simbolizeaza o intalnire plina de dragoste. Prin aceasta, poate constitui atat mesagerul care anunta o noua si simpatica cunostinta, cat si expresie a impacarii si raporturilor tandre in cadrul unei legaturi existente. Principalul accent al cartii se regaseste, fara indoiala in sfera relatiilor personale, unde semnifica o dragoste la prima vedere, o revedere fericita sau inceputul unei noi si afectuoase relatii sau prietenii. Ea poate insemna insa si faptul ca, in calatorie, in diverse actiuni profesionale sau alte domenii, suntem bineveniti din toata inirna si putem sa ne asteptam la o atitudine spontana de intampinare favorabila.
Corespondență astrologică
Venus pe ascendent, in sensul intalnirii dragastoase.
Imagine mitologică
Concordia, zeita romana a bunei intelegeri si annoniei.
Corespondență ging
31Hien/Influenta,Petirea, Solicitarea.

În domeniul vieții profesionale

Profesional acesta carte semnifica, pe de o parte, un mediu placut, o colaborare buna si o atmosfera de munca placuta. In cazurile in care este talmacita in legatura cu modificari in viata profesionala, ea mai inseamna si primirea cu bunavointa, simpatie si intelegere de catre noii colegi si sefi ierarhici. Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste diverse solicitari sau stabilirea unor noi relatii de afaceri, la fel, bineinteles, si pentru tratative si negocieri separate.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre, cartea 2 de Cupe arata ca suntem preocupati de aspectele legate de iubire si armonie. Cartea de tarot 2 de cupe reprezinta o conceptie optimista, de acceptare totala, a lumii si vietii, care ne-a afectat si ne-a schimbat profund pe plan interior.Cartea de tarot 2 de cupe mai poate insemna si ca am descoperit semnificatia profunda a dragostei fata de aproape, constiinta noastra aflandu-se sub puternica inraurire a acestui sentiment.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor noastre personale se regaseste insa fara nici o indoiala, centrul de greutate al acestei car|i.Cartea de tarot 2 de cupe reprezinta fazele de indragostire, ale flirtului, si astfel, destul de des, o persoana noua, care irumpe subit in viata noastra.Cartea de tarot 2 de cupe poate semnifica insa si un schimb afectuos in cadrul unei legaturi existente si, nu in ultimul rand, impacarea dupa o disputa sau perioade de certuri.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "2 de cupe"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati abordat problema in cauza cu incredere, indreptandu-va spre cei ce va inconjoara cu bratele deschise. Este posibil ca o intalnire personala, sa va fi inspirat, punandu-va pe ganduri cu privire la o actiune sau un viitor comun.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati procedat cu multa placere si entuziasm. Este posibil sa fiti proaspat indragostit sau sa-i fi gasit pe acei oameni, impreuna cu care doriti sa realizati ceea ce v-ati propus. Dar unde va va duce aceasta intalnire si ce atitudine trebuie sa adoptati fata de aceasta situatie, veti afla din talmacirea cartilor etalate la pozitiile 1 si 6.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati lasat impresia unei persoane indragostite, fermecatoare. Vi s-a citit pe chip ca sunteti in al noualea cer, ca urmare a unei intalniri interesante. V-ati manifestat deschis, v-ati dovedit abordabil, intelegandu-va bine cu cei din jur, care au un rol important in realizarea proiectelor dumneavoastra.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Fiti prevenitor, plin de farmec si tandru. Iesiti in intampinarea celuilalt sau celorlalti. Aveti curajul primului pas. Veti fi binevenit. In functie de substratul intrebarii formulate, ar trebuie sa va manifestati impaciuitor si intelegator. Dovediti ca nu ati uitat sa flirtati.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Indreptati-va cu bratele deschise si afectiune spre cei ce va inconjoara. Veti avea o intalnire deosebit de imbucuratoare, care, in functie de mediul la care se refera intrebarea formulata, va aduce la impacare, indragostire, un flirt sau, eventual la o „gasca" sau un colectiv de munca extrem de simpatic. Nu veti regreta.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Porniti de la premisa ca veti intalni persoana sau persoanele importante pentru intentiile pe care le nutriti. Puteti fi sigur ca veti fi binevenit, gasind o reala intelegere. Considerati problema cu optimism.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.