Carte de Tarot - 2 de Monede

2 de Monede

Cartea de tarot 2 de Monede este cartea deciziei luate in joaca dar totodata si a nehotararii pline de nepasare.Cartea de tarot 2 de Monede arata ca suntem capabili sa ne adaptam confortabil vietii, trecand astfel fara prea mari dificultati atat peste suisurile cat si peste coborasurile ei. In functie de conceptia noastra despre viata cat si de domeniul desemnat, aceasta inclinatie jucausa poate fi apreciata ca iscusinta, maleabilitate, spontaneitate, capacitate de a antrena sau a revigora, dar si ca lipsa de consistent a convingerilor, acceptarea docila a compromisurilor .Cartea de tarot 2 de Monede defineste si cea de-a doua latura caracteristica - ce se extinde de la inotatul in sensul curentului si pana la intelepciunea nebunului, cea plina de sensuri adanci.
Corespondență astrologică
Luna in punctul de rasarit, in sensul capacitatii de adaptare
Imagine mitologică
Hermes in rolul sau secundar de Zeu al Scamatorilor si Jucatorilor.
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

In domeniul profesional Cartea de tarot 2 de Monede arata, ca suntem maleabili, putand sa ne acomodam cu mare usurinta atat sarcinilor profesionale cat si atmosferei de lucru.Cartea de tarot 2 de Monede poate semnifica si ca nu participam la treaba cu intreaga seriozitate si ca tindem sa bagatelizam. In sensul ei negativ, Cartea de tarot 2 de Monede face trimitere la manifestari de iresponsabilitate si neseriozitate, in timp ce, prin semnificatia ei superioara, arata ca ne-am eliberat de corvezile suparatoare si obsesia bolnavicioasa a nevoii de siguranta pentru a reusi sa ne efectuam obligatiile cu constiinta independentei interioare.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot 2 de Monede indica o faza de imponderabilitate. Aceasta stare poate genera o satisfactie profunda, ca altemativa la starea de ponderabilitate, insa sub aspect unilateral, ca stare de durata, poate produce dimpotriva crize acute.Cartea de tarot 2 de Monede poate indica o nepasare binefacatoare dupa perioade de incercari si necazuri - dar si pe omul care nu se maturizeaza niciodata, a carui unica perseverenta consta in a nu avea vreun punct de vedere dar care se plange totodata mereu de faptul ca nu-1 ia nimeni in serios.Cartea de tarot 2 de Monede reprezinta in aceiasi masura atitudinea zvapaiata a clovnului cat si intelepciunea plina de modestie a nebunului, care, dupa un lung si epuizant proces de cunoastere, s-a reintors la conceptia simpla si plina de naturalete, a copilului.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor personale cartea poate desemna, pe de o parte, o perioada vesela, lipsita de griji, caracterizata printr-o bucurie copilareasca, sau, pe de alta parte, de nestatornicie si iresponsabilitate. Care dintre cele doua laturi va fi cea resimtita mai puternic depinde numai de asteptarile si atitudinea noastra subiectiva.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "2 de Monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati abordat problema mai degraba in joaca, fara a va decide asupra unui mod clar de a proceda sau a va implica prin asumarea unor raspunderi. Poate ca ati fost insa si putin cam imprastiat. Probabil ca vi se va recomanda de catre cartea de la pozitia 7 sa faceti o optiune clara, definitiva.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Sunteti destul de detasat, poate chiar nechibzuit. Pana acum nu ati facut decat sa va jucati fara sa fiti in stare sa luati problema in serios. Vedeti daca va mai puteti permite sa va lasati in seama acestui sentiment de imponderabilitate sau daca nu cumva vi se cere de catre cartea de la pozifia 6 sa actionati de acum cu fermitate sufleteasca si consecventa.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati oscilat si ati lasat impresia unei persoane nehotarate, care sare usor de la una la alta. Nu s-a putut observa ca ati fi luat prea in serios ceea ce v-ati propus. Este posibil sa va atingeti scopul si cu aceasta atitudine, dar probabil vi se va cere sa vamanifestati cu mai multa hotarare prin cartea etalata la pozitia 5.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati-va maleabil, dovediti ca sunteti un adevarat jucator. Lasati sa se inteleaga cate se poate de limpede ca, desi considerati ca problema merita o incercare, nu o luati prea in serios in forma actuala. Manifestati-va dezinvolt si fara grija, nu este cazul sa acordatio prea mare importanta lucrurilor.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Nu luati problema prea in serios. Puteti fi fara grija mai flexibil sufleteste si sa va permiteti sa fiti mai rasfatat, mai jucaus. Procedati fara grija, cu inima usoara. Nu aveji de ce sa va ingrijorati: vocea instinctului va va sopti intotdeauna la timp cum trebuie sa procedati.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Considerati problema dintr-un unghi de vedere dezinvolt, mai putin serios. Probabil ca pana acum v-ati luat prea in serios si trebuie sa invatati acum sa priviti lucrurile mai detasat. Eliberati-va de conceptiile rigide si de fixatii, adaptati-va mai bine cursului firesc al vietii.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.