Carte de Tarot - 2 de Spade

2 de Spade

Cartea de tarot 2 de Spade indica situatiile caracterizate de puternice si chinuitoare indoieli.Cartea de tarot 2 de Spade indica incercarea disperata de a se ajunge, pe plan intelectual, la o atitudine fara echivoc si de dobandirea puterii de decizie. Adevarata convingere nu se poate insa naste decat atunci, cand cunoasterea este sustinuta si pe planul sentimentelor. Acest domeniu al subconstientului, care in imaginea prezentata pe carte este simbolizat de mare si luna, este taiat. Spadele incrucisate, simbolizeaza limitele impuse intelectului, ne interzic accesul.Cartea de tarot 2 de Spade prezinta situatia penibila in care ajungem daca vom lupta cu fermitate pentru obtinerea unor cunostinte clarificatoare fara sa ne ascultam si vocea interioara.Cartea de tarot 2 de Spade este opusul Marii Preotese (II), cu care insa are in comun pozitia de sedere.
Corespondență astrologică
Luna in Gemeni, ca expresie a profundelor indoieli interioare.
Imagine mitologică
Toma Necredinciosul.
Corespondență ging
38 Kui/Contradictia

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot 2 de Spade arata ca am ajuns intr-un punct, in care ne ciocnim de profunde indoieli privind modul de a proceda in continuare, dar totodata respingem cu vehementa sa ne incredem in intuitia noastra. Este adevarat ca indoiala metodica ne poate furniza in aceasta situate, cunostinte importante, dar daca vom refuza, pe o perioada mai indelungata, sa dam ascultare sentimentelor, nu vom reusi sa ajungem la atitudine fara echivoc, nu vom putea intreprinde vreo actiune convingatoare.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot 2 de Spade exprima o mare capacitate analitica. Ascutimea intelectului poate sa defalce chiar si incurcaturile foarte complexe in subdomenii, care pot fi cuprinse cu mintea. Pericolul indicat aici consta in faptul ca, in final, ne vom regasi paralizati in fata unei gramezi de cioburi, fara sa stim cum putem sa le reasamblam intr-un intreg.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor personale Cartea de tarot 2 de Spade arata dezbinarea interioara, scepticismul, refuzul si incapacitatea de a lua o decizie.Cartea de tarot 2 de Spade trebuie considerata in mod critic, intrucat impregneazi o relate, definita prin sentimente de iubire, incredere si apartenenta reciproca, cu otrava indoielii.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "2 de Spade"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati avut o atitudine sceptica si incerta fata de situatia in care va aflati. Din observatiile dumneavoastra critice, distante, nu a reusit sa se cristalizeze vreo certitudine, sau chiar siguranta privind modalitatea de a proceda.Dupa ce ati analizat totul in amanunt, a cam sosit timpul sa luati o decizie clara, lipsita de echivoc.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Sentimentele dumneavoastra au fost pana acum contradictorii. Nu ati avut incredere in intuita dumneavoastra si v-ati batut intre sentiment si ratiune. V-ati incurcat in indoieli si ati fost incapabil sa credeti intr-o cale sau intr-un progres. insa acum a cam sosit timpul sa va regasiti echilibrul interior.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati aratat scepticismul, indoiala, poate chiar si nehotararea. Ati abordat problema in cauza fara incredere si, uneori, chiar cu atitudine excesiv de critica. Poate ati lasat chiar impresia de disperare.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Manifestati-va in mod accentual critic. Aratati-va scepticismul si faptul, ca nu va lsati ademenit de promisiuni desarte. Fiti - rece si calculat in aceasta problema.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Puneti-va la profunda indoiala sentimentele in legatura cu problema in cauza. Sunteti prea credul si trebuie si adoptati o atitudine exterioara critica. Chiar daca indoiala doare, de aceasta data trebuie si va opuneti din rasputeri sa va incredeti in instinctul dumneavoastra sau sa dati urmare nazuintelor si dorurilor ce va anima. Daca situatia in care va aflati va produce teama, folositi-va toate resursele ratiunii pentru a obtine limpezimesi a va elibera din starea de iritare si de cosmaruri.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Considerati aceasta problema cu scepticism. De aceasta data, nu luati in seama sentimentele ce va anima si analizati-va in mod critic atat dorintele cat si temerile. Alegeti intai calea indoielii, luptati pentru obrinerea unor date clare, altminteririscati sa fifi inselat.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.