Carte de Tarot - 3 de Bate

3 de Bate

Cartea de tarot 3 de Bate leaga intre ele doua experience importante si valoroase. Cartea de tarot 3 de Bate arata ca, dupa un urcus, lung si istovitor, am atins culmea si, din acest punct de observatie sigur, putem arunca privirea pana departe, spre un orizont luminos. Fundamental solid pe care il simtim sub picioare si perspectiva imbucuratoare spre viitor ce ni se ofera de aici sunt caracteristicile principale si absolut pozitive, exprimate de Cartea de tarot 3 de Bate.
Corespondență astrologică
Mercur in Leu, in sensul increderii si perspectivei, in legatura armonioasa cu Saturn, ca fundament pe care te poti bizui.
Imagine mitologică
Moise pe muntele Sinai. Privelistea asupra Pamantului Fagaduintei.
Corespondență ging
20 Guan/Contemplarea

În domeniul vieții profesionale

In domeniul profesional Cartea de tarot 3 de Bate inseamna ca am ajuns la o piatra de demarcare importanta si ne aflam pe un teren sigur pentru ca, de acolo, sa putem trece la elaborarea unor proiecte pe termen lung. Cartea de tarot 3 de Bate face legatura intre cele doua aspecte atat de ravnite: o baza sigura si perspective promitatoare.

În planul conștiinței

In planul constiintei am atins un nivel, din care ni se deschide un orizont larg. Fiind constienfi de faptul ca, datorita stradaniilor de cunoastere depuse pana acum am creat un fundament solid, putem in prezent sa aruncam, dintr-un punct de observare superior, o privire in jurul nostru pentru a constientiza, cu multa recunostinta, care este scopul nostru in viata. Baza sigura, conferita de certitudinea interioara legata de larga perspectiva optimista sunt baza pentru o etapa a vietii in care putem sa ne indeplinim sarcinile cu usurinta si sa obtinem succese.

În planul relațiilor personale

In privinta relatiilor personate Cartea de tarot 3 de Bate inseamna ca am realizat o baza comuna solida, de unde putem sa privim cu incredere spre viitor. Legaturile caracterizate de Cartea de tarot 3 de Bate sunt promitatoare, de lunga durata. In perioadele de singuratate, Cartea de tarot 3 de Bate inseamna ca am creat premisele interioare, poate si pe cele exterioare, putand sa ne asteptam acum la o legatura de durata, plina de viata.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "3 de Bate"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Va aflati pe teren sigur, dar daca aveti o buna privire de ansamblu asupra problemei in cauza. Oricare ar fi propunerea de atitudine viitoare recomandata de carteaetalata la pozitia 7, pastrati-va optimismul si taria de caracter.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Simtiti forta pe care v-o confera certitudinea interioara, pe care va aflati, este intr-adevar sigur. Aveti incredere in evolutia pozitiva pe termen lung,chiar daca, prin cartea etalata la pozifia 6, vi se spune ca mai aveti de trecut o vale.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati aratat superior si sigur de succes. Daca si cartile etalate la pozitiile 2 si 3 confirma ca atitudinea dumneavoastra interioara corespunde acestui modde manifestare, nu ar trebui sa va lasati influentat de nimic in aceasta privinta. Trebuie sa deveniti mai modest si sa va schimbati modul de manifestare in spiritulcartii etalate la pozifia 5.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Va aflati pe calea cea buna. Aratati ca aveti un punct de vedere limpede si o privire de ansamblu asupra problemei in cauza. Manifestati-va cu siguranta, aratati-va optimist si sigur de succes.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa luptati pentru o baza (comuna) sigura in problema in cauza, pana veti simti teren solid sub picioare. Cartea arata ca astfel va puteti realiza intentiile si ca, totodata, vi se deschid perspective imbucuratoare.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Deveniti constient de faptul ca aveti un teren sigur sub picioare si aruncati o privire spre viitor. Puteti fi sigur ca vi se deschid perspective,cunoasteri si experiente foarte incurajatoare.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.