Carte de Tarot - 3 de Cupe

3 de Cupe

Cartea de tarot 3 de Cupe este expresie a bucuriei, lipsei de griji si recunostintei. Cartea de tarot 3 de Cupe arata ca am realizat sau am primit cadou ceva frumos si valoros, drept pentru care suntem fericiti, multumiti. Cartea de tarot 3 de Cupe reflecta optimism si implinire, o serbare, o petrecere.
Corespondență astrologică
Venus, ca expresie a veseliei si recunostintei
Imagine mitologică
Cele trei Grajii, zeite ale dragalaseniei si farmecului: Aglaia (Stralucirea), Eufrosina (Veselia) si Thaleia (Inflorirea).
Corespondență ging
58 Dui/Seninatatea, Voiosia.

În domeniul vieții profesionale

In domeniul profesional Cartea de tarot 3 de Cupe inseamna, ca am obtinut ceva important si serbam cu recunostinta aceasta reusita. Poate fi vorba de examene promovate, de luarea in primire a unui loc de munca, de o avansare, de o majorare a salariului.Cartea de tarot 3 de Cupe simbolizeaza si o atmosfera de lucru placuta precum si reuniuni distractive si antrenante in colectivul de munca.

În planul conștiinței

Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot 3 de Cupe inseamna ca traim, cu profunda bucurie si recunostinta, incheierea unei etape importante sau ne bucuram in urma dobandirii unei cunoasteri care ne produce placere.Cartea de tarot 3 de Cupe poate constitui expresia unor perioade vesele, in care constientizam cu multumire depasirea unei crize care, desi ne-a pus la grea incercare, ne-a facut totodata sa si avansam in anumite privinte. Fireste, poate avea pur si simplu doar intelesul ca suntem recunoscatori pentru faptul ca ne putem bucura, in sanatate si tihna, de viata.

În planul relațiilor personale

In sfera relatiilor noastre personate Cartea de tarot 3 de Cupe indica adevarate perioade de varf, de daruire, in cadrul unei legaturi pline de tandrete si armonie.Cartea de tarot 3 de Cupe arata recunostinta pe care o nutrim pentru faptul ca am avut parte de astfel de experienta sau cu care intampinam „evolutia pozitiva".

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "3 de Cupe"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati manifestat fata de problema in cauza o multumire recunoscatoare. Sunteti constient de faptul ca ati realizat sau primit cadou un lucru valoros, bucurandu-va de pe acum de perioada in care il veti putea savura.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Va simtiti coplesit de fericirea si recunostinta pe care o resimtiti. Pana acum, v-ati bucurat de situatia in care v-ati aflat, fiind vesel si bine dispus. Cartea etalata la pozitia 6 va va arata, daca va mai puteti ingadui sa zaboviti la aceasta serbare a bucuriei sau daca nu este cazul sa va pregatiti pentruprimirea de noi indatoriri.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati lasat impresia de veselie si lipsa de griji, celebrand prilejul cum se cuvine. V-ati aratat recunoscator si implinit, radiind pozitiv asupra celor din jur. In cazul in care si cartile etalate la pozitiile 2 si 3 confirma ca acest mod de manifestare corespunde atitudinii dumneavoastra interioare, nu ar trebuisa renuntati la aceasta stare de spirit, ci doar sa o completati, in sensul talmacirii cartii etalate la pozifia 5.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Permiteti si celorlalti sa ia parte la bucuria dumneavoastra. Aratati tuturor ca sunteti fericit, recunoscator si bine dispus. Dati o serbare si petreceti impreuna cu prietenii dumneavoastra.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Deschideti-va in fata optimismului si treceti cu veselie, voiosie si un presentiment de recunostinta, la indeplinireaindatoririlor dumneavoastra.Vetipetreceo perioada fericita, pe care ar trebui sa o savurati cu multa bucurie. Faceti un lucru care sa sporeasca aceasta atmosfera.Cautati societatea lipsita de griji a unor prieteni apropiati, duceti-va sa dansati, plecati in concediu.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Considerati problema cu voiosie si veselie. Treceti cu voie buna la realizarea intentiilor dumneavoastra, intrucat cu siguranta nu veti fi dezamagit. In fata dumneavoastra se afla o experienta fericita, de care va puteti bucura de pe acum.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.