Carte de Tarot - 3 de Monede

3 de Monede

Cartea de tarot 3 de Monede este frecvent inteleasa gresit, ca o carte a apasarii, datorita preponderentei culorii negre.In realitate, Cartea de tarot 3 de Monede simbolizeaza examenul trecut cu succes, reprezentand astfel o experienta cat se poate de placuta. Spre deosebire de cartea 8 de Monede, care personifica ucenicul, aici este indicata calfa.Cartea de tarot 3 de Monede exprima patrunderea intr-un nou domeniu de cunostinte, pentru care - spre deosebire de cartea 8 de Monede - posedam calificarea necesara.Cartea de tarot 3 de Monede prezinta incheierea, incununata de succes, a unei etape de evolutie, avand legatura cu un nou inceput, pe plan superior.
Corespondență astrologică
Jupiter/Marte, in sensul muncii incununate de succes
Imagine mitologică
Heracle, care prin ducerea la bun sfarsit a fiecarei din cele douasprezece munci ce i-au fost impuse, patrunde tot mai adanc in misterele vietii.
Corespondență ging
19 Lin/Apropierea

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot 3 de Monede indica, mai limpede decat orice alta carte de Tarot, avansarea.Cartea de tarot 3 de Monede inseamna ca ne aflam la sfarsitul unei etape de pregatire sau evolutie, urmand sa primim de-acum insarcinari noi si raspunderi mai mari.Cartea de tarot 3 de Monede simbolizeaza orice forma de examen, punand in vedere insa nu numai reusita ci si recunoasterea meritelor si, legat de aceasta, ocuparea in plan profesional a unei pozitii sau functii corespunzatoare.Cartea de tarot 3 de Monede arata ca vom continua sa activam in domeniul pentru care am obtinut calificarea anterior, deci nu este vorba despre o reorientare profesionala.

În planul conștiinței

In planul constiintei este mai usor sa intelegem culorile reprezentarii de pe carte, intrucat Cartea de tarot 3 de Monede indica un inceput pe calea plina de mister a initierii.Cartea de tarot 3 de Monede este expresie a imbogatirii spirituale si arata ca suntem in masura de a extrage chintesenta invataturii din cunostintele acumulate pentru a apuca pe calea pe care o consideram cea buna. Este treapta, unde cautarea pe mai multe planuri este inlocuita de cautarea intr-o singura directie, de unde incepem sa patrundem in adancul intunecat si plin de mistere in loc sa evoluam superficial.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor personale Cartea de tarot 3 de Monede indica iminenta unui pas important, care ne va permite sa accedem la forme mai mature de convietuire.Cartea de tarot 3 de Monede poate simboliza sfarsitul perioadei de cautare si inceputul unei legaturi statornice. Dar poate exprima totodata, in cadrul unei legaturi existente, depasirea dificultatilor inerente inceputului sau eventuale perioade de criza, pentru ca acum sa accedem la un nivel nou, in care experiente acumulate in perioadele de crestere si criza ne vor fi de mare folos.Cartea de tarot 3 de Monede arata ca ne aflam pe pragul marelui mister al iubirii.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "3 de Monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Stiti ca va aflati in situatia de a fi pus la incercare si ca trebuie sa faceti dovada calificarii dobandite sau a experientei de viata acumulate. In cazul ca nu vi se indica un rezultat categoric negativ de catre cartea de la pozitia 1, incercarea dumneavoastra va fi incununata de succes si veti patrundeintr-un nou domeniu.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati invatat sa fiti atent la ivirea cat mai multor posibilitati, dand dovada de curiozitate si sarguinta.Simtiti ca a sosit momentul de a trage concluziile ce se impun din experienfele acumulate, pentru a porni intr-o directie pe care singur o veti stabili.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati demonstrat ca posedati calificarea necesara pentru a realiza ceea ce v-ati propus si ca sunteti totodata pregatit sa va puneti priceperea la incercare. Daca nu ati blufat sau nu v-ati supraapreciat puterile, nimic nu va putea sta in cale.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Dovediti-va priceperea si experienta. Aratati ca sunteti versat si nu dati inapoi de la nici o incercare. Treceti cu incredere si bucurie la realizarea intentiilor dumneavoastra, care va vor oferi marea sansa de a inainta cu un pas important. Lasati insa totodata sa se inteleaga foarte clar ca sunteti dispus sa continuatisa invatati si nu aveti pretentia de a sti deja totul.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Intentiile dumneavoastra va aduc in situatia de a fi pus la incercare. Bizuiti-va pe cunostintele acumulate pana acum si fiti fara grija.Nu numaica vetifacefata examenului, dar veti accede la un nou domeniu, de mare importanta pentru viitorul dumneavoastra.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Deveniti constient de faptul ca intentiile dumneavoastra v-au adus in fata unui prag, in spatele caruia se deschide o alta etapa de experienta, poate chiar un domeniu total nou de viata. Nu va eschivati. A sosit vremea pentru un astfel de pas. Veti trece obstacolul cu usurinta si veti descoperi o lumea trairilor profunde, de imbogatire pe planul cunoasterii.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.