Carte de Tarot - 3 de Spade

3 de Spade

Avand in vedere imaginea reprezentata pe aceasta carte, ea este talmacita cu prea multa usurinta ca experienta dureroasa, in special ca suferinta in dragoste. Desi acesta constituie un aspect partial important al cartii, se estompeaza astfel talmacirea ei principala. Importanta majora a cartii 3 de Spade consta, in decizia luata impotriva dorintei. Daca prin aceasta se indica o actiune indoielnica sau un act eliberator nu se poate aprecia decat in functie de substratul intrebarii puse si de celelalte carti etalate. Acolo unde viata sentimentala este supusa tiraniei ratiunii, aceasta carte este desigur extrem de ingrijoratoare. Dar in acele cazuri in care arata ca, prin forta ratiunii, ne-am eliberat din situatii de dependenta sau de obiceiuri indoielnice, ea indica un pas necesar, chiar daca dureros.
Corespondență astrologică
Marte/Luna, ca expresie a sentimentelor ranite. In legatura cu Mercur, sub forma deciziei luate impotriva dorintei.
Imagine mitologică
Decizia luata de Abraham, de a-1 sacrifica pe Isaac
Corespondență ging
23 Bo/Sfaramarea, Risipirea.

În domeniul vieții profesionale

Cartea de tarot 3 de Spade inseamna ca ne straduim sa luam anumite hotarari sau sa adoptam anumite atitudini, care contravin sentimentelor noastre. Poate fi vorba despre preluarea unei sarcini neplacute, o discutie pe care suntem obligati s-o purtam, desi totul din noi se ridica impotriva acestei perspective. Daca ne sunt incredintate sarcini de conducere, cartea poate insemna ca, datorita functiei, suntem obligati sa criticam cu asprime un angajat deosebit de apreciat in rest.Cartea de tarot 3 de Spade poate semnifica si faptul ca suntem noi insine jigniti sau raniti si ca trebuie sa trecem printr-o experienta dureroasa, care poate ajunge chiar pana la o concediere.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot 9 de Cupe desemneaza o perioada orientata spre savurarea vietii. Hedonistul, al carui principiu de viata consta in dobandirea maximului de placeri pe care le poate oferi viata, sau epicurianul, acel om dedat placerii simturilor, constituie forme extreme ale acestei conceptii de viata.Cartea de tarot 9 de Cupe exprima umorul si o perioada de trai linistit, lipsit de orice impovarare, in care ne indreptam privirea asupra aspectelor frumoase ale lumii, ne bucuram de viata si ne facem veacul fara nici un fel de griji.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor personale Cartea de tarot 3 de Spade semnifica de regula suferinta in dragoste. Este expresie a dezamagirii, jignirii, sentimentelor ranite si, nu in putine cazuri, a sfarsitului unei relatii.Cartea de tarot 3 de Spade poate avea semnificatii profund pozitive: hotararea, cu care, cu toata durerea ce ne-o provoaca, ne desprindem dintr-o relatie care ne influenteaza negativ si ne face rau.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "3 de Spade"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  V-ati dat seama ca intentiile dumneavoastra sunt legate de experiente dureroase si dezamagiri amare. Daca sunteti sigur ca prin aceasta puneti capat unei stari de nesuportat, nu ar trebui sa va lasati influentat in conceptia dumneavoastra. Daca in schimb, veti incerca sa refulati sentimente pretioase printr-o gandire negativista,aceasta carte constituie un avertisrnent cat se poate de clar. Cartea de la pozifia 7 va va spune care trebui sa fie atitudinea dumneavoastra ulterioara.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Sunteti profund ranit si dezamagit. Fie ca ati trecut printr-o etapa necesara de deziluzii, fie v-ati imbibat sentimentele intr-un mod aproape distructiv cu otrava acida a ratiunii. Verificati cu multa atentie, daca va aflati pe calea cea buna.In acest sens veti primi un indiciu important de la cartea etalata la pozitia 6.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pareti framantat si ranit ca cineva, care tocmai trece printr-o profunda criza sufleteasca. Sau, va prezentati ca o persoana care-si tine perfect sentimentele sub control. Daca este manifestarea onesta a unei faze trecatoare, ar putea sa va fie de ajutor sa va exteriorizati sentimentele dureroase. Daca insa este o imagine binecunoscuta deja celor din jur, este cazul sa cautatiurgent o iesire spre latura optimista a vietii. Cartile etalate la pozitiile 5 si 7 va pot arata, unde o puteti gasi
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati-va durerea si dezamagirea, dar in primul rand, hotararea de a va pastra verticalitatea si consecventa. Nu va lasati influentat si parcurgeti de aceasta data pana la capat drumul limpede, chiar daca aspru, al ratiunii. Fiecare pas si fiecare zi va vor da mai multa siguranta si va vor apara de pericolul de a recidiva.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Va aflati in situatia bolnavului, care nu poate fi vindecat decat printr-o interventie chirurgicala. Luati-va inima in dinti si parcurgeti acest dureros drum al cunoasterii. Eliberati-va de obisnuinte si despartiti-va cu intreaga forfa de semntimentele bolnave. Dupa ce vi se vor fi cicatrizat ranile va veti simti inzdravenit, dar mai ales sanatos si usurat.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Nu va dati inapoi de la experiente neplacute.Bazativa in totalitate pe sugestiile clare ale ratiunii dumneavoastra, care va va ajuta sa iesiti din aceasta situate.Treceti peste sentimentele ce va anima si terminati odata pentru totdeauna cu vechile obiceiuri.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.