Carte de Tarot - 4 de Bate

4 de Bate

Cartea de tarot 4 de bate indica o etapa a pacii, in care ne deschidem si iesim din carapace pentru a ne bucura de viafa. Avand in vedere aceasta siguranta, suntem dispusi sa parasim bucurosi zona de protectie si adapost pentru a participa la viata tumultoasa a lumii. Aceasta semnifica atat sociabilitate, amuzament, desfatare si o mare bucurie de a trai, cat si o deschidere a carapacei interioare, prin care participam nemijlocit la tumultul vietii care ne inconjoara si prin care traim totodata sentimentul de legaturi profunde in contactele pe care le realizam.
Corespondență astrologică
Venus in a 5-a casa, ca bucurie, joc, amuzament, sau Luna/ Venus in sensul adapostului, sigurantei si placerii de a avea contacte.
Imagine mitologică
Hora, zeita a anotimpurilor la greci, Eirene, zeita a pacii; Noe, cand paraseste area.
Corespondență ging
22 Bi/Gratia, Farmecul.

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional, Cartea de tarot 4 de bate arata ca lucram bucurosi si resimtim multa placere in efectuarea sarcinilor profesionale, avand in spate certitudinea conditiilor de munca asigurate pe lunga durata si cu mari perspective. Sunt perioade de puternica motiva|ie, in care desfasuram o asemenea veselie, incat rezolvarea sarcinilor devine o adevarata placere. Cartea mai poate semnifica si desprinderea dintr-o relatie de munca, care ne-a conferit pana acum siguranta, pentru a apuca pe noi drumuri, cu incredere si fara griji.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot 4 de bate arata ca parasim acum domeniul cunoasterii certe si mature pentru a cauta, cu sufletul deschis, noi impulsuri si campuri de interes. Cartea de tarot 4 de bate exprima usurinta si lipsa de retineri cu care parasim domeniul experientei bine fundamentate, pentru a asimila cu placere noi cunostinte.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor noastre personale, Cartea de tarot 4 de bate indica perioade insorite. Ea spune ca ne simtim in siguranta si la adapost si, mai mult, ca ne comportam deschis, amabil si cu multa afectiune. Este o faza a actiunilor comune pline de amuzament, in care descoperim noi contacte si ne bucuram de viata liberi si lipsiti de griji.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "4 de Bate"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati abordat problema in cauza cu incredere si buna dispozitie si va asteptati ca ceea ce intreprindeti sa va faca multa placere.Daca aceasta atitudine este intr-adevar indreptatita va va arata cartea etalata la pozitia 1.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Pana acum nu v-ati stresat prea mult cu problema in cauza. Ati impins la o parte zidurile dumneavoastra de aparare si ati iesit din carapace cu mult spiritintreprinzator. Cartea etalata la pozitia 6 va va spune daca puteti ramane la fel de lipsit de griji si in continuare sau daca nu cumva este cazul sadeveniti ceva mai precaut si mai interesat de rezolvarea problemei.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati fost vioi si lipsit de griji, ati fost deschis si plin de viata si ati dorit sa va bucurati si sa va amuzati copios in ceea ce intentionai sa intreprindeti.In cazul in care cartile etalate la pozitiile 1 si 5 nu indica nimic care sa stea impotriva, sperantele va vor fi indreptatite.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Prezentati-va intr-o maniera deschisa si lipsita de griji. Intrati in randul oamenilor. Fiti sociabil, cautati petrecrea voioasa. Duceti-va la dans.Primiti-i si pe altii cu placere si dati o petrecere.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Iesiti complet din carapacea dumneavoastra si desfasurati-va intreaga placere de a trai si bucuria de a fi. Deschideti-va inima,lasati peretii despartitori in spatele dumneavoastra si abordati problema in cauza eliberati si usurati.Bucurati-va de aceasta perioada de pace.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Abordati problema in cauza in mod deschis si fara retineri. Dati-va seama de faptul ca aveti multa siguranta in spate, in timp ce in fata va asteapta trairi interesante.Trebuie sa fiti fara griji, deoarece veti petrece clipe placute si va veti amuza copios.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.