Carte de Tarot - 4 de Cupe

4 de Cupe

Starea de spirit pe care o exprima Cartea de tarot 4 de Cupe este cel mai potrivit exprimata prin imaginea suprasaturarii, senzatia de satietate.Cartea de tarot 4 de Cupe evidentiaza nestatornicia sentimentelor noastre, care, dupa ce ne determina sa tanjim din tot sufletul dupa ceva, ne face apoi, in momentul implinirii dorintelor cu (prea multa) prisosinta, sa trecem in cealalta extrema, a respingerii, dezgustului si neplacerii. Indispozitia exprimata prin aceasta carte acopera un spectru larg: de la carteala, trecand prin apatie si pana la formele grave de manifestare ca cearta, indaratnicie si inacrire. In toate aceste cazuri, Cartea de tarot 4 de Cupe constituie un avertisment si totodata o invitatie, de a nu cadea, ca urmare a indispozitiei, intr-o apatie oarba, ratand astfel sanse reale.
Corespondență astrologică
Marte in Cancer, ca expresie a indispozitiei si supararii.
Imagine mitologică
Imbufnatul Pelide Ahile
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

In planul vietii profesionale Cartea de tarot 4 de Cupe indica un nivel minim al motivarii noastre, cand incepe sa se manifeste proasta dispozitie, furie sau supararea.Cartea de tarot 4 de Cupe poate reprezenta si apatia determinata de rutina, precum si aroganta pi ofensarea - ca urmare a unor critici sau neindeplinirea unor dorinte.Cartea de tarot 4 de Cupe ar trebui sa fie considerate ca un indiciu pretios privind pericolul de a rata sanse reale, aflate la indemana.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 4 de Cupe exprima un spectru larg, pornind de la o stare de absenta spirituala, trecand prin trandavia apatica, pana la criza unei vieti neimplinite. In cazurile in care este vorba de formele mai usoare, de lene si dezinteres trecator, un nou elan va veni curand datorita unui impuls innoitor.Insa, cand Cartea de tarot 4 de Cupe semnifica dezgustul de viata, ea trebuie interpretata ca o invitatie urgenta de a recunoaste si fructifica orice ocazie, care sa ne readuca, in tumultul vietii.

În planul relațiilor personale

In sfera relatiilor noastre personale Cartea de tarot 4 de Cupe semnifica „nori negri", daca nu chiar o atmosfera de-a dreptul otravita.Cartea de tarot 4 de Cupe arata ca suntem fie orbiti de gelozie, fie raniti, si ca acum ne-am izolat, bosumflati, intr-un colt, refuzand sa vorbim cu celalalt, chiar ignorandu-1 intentionat. Este foarte posibil ca, prin aceasta atitudine, sa nu observam nici gesturile de impacare sau de bunavointa.Cartea de tarot 4 de Cupe ne cere sa invingem apatia care ne-a cuprins si sa ne deschidem in fata gesturilor de impacare.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "4 de Cupe"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ceva nu v-a cazut bine si acum sunteti suparat si dezamagit.Inainte de a intoarce suparat spatele poate ca n-ar strica, daca ati mai acorda problemei o ultima sansa. Daca veti privi in jurul dumneavoastra, veti constata ca vi se va oferi, cat de curand, o ocazie favorabila. Este posibil sa primiti un indiciu important din talmacirea cartii de la pozitia 1.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Sunteti prost dispus, poate necajit. Este evident faptul ca ati fost ranit de un anumit lucru, asa ca acum sunteti ofensat.Nu va lasati in seama acestei stari sufletesti. Ati putea scapa ocazii pretioase, care, altminteri, v-ar scoate din abisul dumneavoastra sufletesc.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Lasati impresia unei persoane suparate. In mod evident, ati fost calcat pe batatura, asa ca va manifestati morocanos si ofensat.Poate ca in realitate sunteti doar apatic si lipsit de interes. Iesiti din aceasta stare. Priviti in jurul dumneavoastra: o sansa prielnica este la indemana dumneavoastra.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati ca sunteti ofensat si ranit. Asumati-va acest sentiment, chiar daca in rest preferati sa faceti haz de necaz.Ar trebui sa va aratati fara jena supararea. Cu acest prilej vi se va oferi o sansa serioasa.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Ajungeti intr-o situatie, cand traiti totul fara interes, cu sentimentul neimplinirii. Daca perspectiva pe care v-o prezinta talmacirea cartii de la pozitia 1 va este suficienta pentru a va ajuta sa strabateti aceasta depresie sufleteasca.Este recomandabil sa strangeti din dinti si sa deschideti ochii, pentru a nu scapa vreun gest de ajutor sau alta ocazie prielnica. Altfel este mai bine renuntati la intentiile pe care le-ati nutrit.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Deveniti constient de faptul ca proiectul dumneavoastra va va produce o multime de necazuri. Trebuie sa va puneti intrebarea, in ce masura sunteti dispus sa va incarcati cu aceasta povara. Cartea de la pozitia 1 va poate spune daca merita.In cazul ca v-ati hotarat sa continuati, trebuie sa aveti grija sa nu cadeti in apatie, dezinteres, altminteri veti rata cele mai bune sanse ce vi se vor oferi.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.