Carte de Tarot - 5 de Bate

5 de Bate

Cartea de tarot 5 de bate este o provocare, o masurare a puterilor, o intrecere sportiva. Ne prezinta acele situatii in care suntem chemati, sa ne dovedim puterea. Nu este in nici un caz vorba despre o altercatie dusmanoasa sau chiar distructiva. Este o masurare a puterilor, care poate izvori din dorinta de afirmare, exuberanta, neastampar si care poarta amprenta unei intreceri sau, care se prezinta sub forma primirii unor sarcini ce ne pretind intreaga indemanare. In context, de obicei se manifesta cu o nuanta jucausa, care se transforma in ceva serios doar in putine cazuri nefericite. Nu trebuie sa evitati experientele caracterizate de aceasta carte pentru ca ele ne ofera o ocazie buna si adesea antrenanta de a ne constientiza propriile posibilitati.
Corespondență astrologică
Marte in a 5-a casa, in sensul intrecerii jucause, sportive.
Imagine mitologică
Jocurile olimpice, infiintate de catre Hercule, Dactilul.
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesiona Cartea de tarot 5 de bate arata ca ne aflam in fata unei provocari, careia trebuie sa-i facem fata si care desi ne cere un mare efort, nu ne depaseste totusi posibilitatile. Poate fi un gen nou si neobisnuit de sarcina sau o misiune intr-o dimensiune care, intr-o prima etapa, ne face sa ramanem fara grai. Dar poate fi si o problema din domeniul interuman, pentru a carei rezolvare este necesar sa ne dovedim abilitatea. In toate cazurile aceasta carte ne pretinde sa traim experienta provocarii sub forma unui exercrtiu, sa o intampinam ca pe o joaca si sa o invingem mai degraba intr-o maniera sportiva decat cu indarjire.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot 5 de bate inseamna ca avem unele probleme, care ne pretind un mare efort insa care, prin aceasta, ne fac sa progresam mult pe calea cunoasterii. Experienta exprimata prin aceasta este deslusita cel mai bine prin exemplul disputei angajate, al discutiilor nesfarsite din faza de pubertate si cea postpubertate, in care adolescentul este provocat sa se debaraseze de experientele preluate pentru a le inlocui, treptat, prin idei noi, personale.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot 5 de bate are semnificafiatia unei legaturi de pe pozitii de lupta, cu multe asperitati. Este vorba de dispute purtate cu intensitate. Poate fi vorba despre o etapa im care ne incaieram cu partenerul sau, in care luptam alaturi de el pentru invingerea unor obstacole. Cartea de tarot 5 de bate poate semnifica si faptul, ca relatia noastra traieste ca urmare a caldurii degajate de frecusuri si ca din acest motiv, o apreciem ca pe o intrecere fara sfarsit. Zeus si Hera ne-au prezentat foarte plastic acest gen de relatie in viata zeilor din Olimp.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "5 de Bate"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati inteles problema in cauza ca pe o adevarata provocare si sunteti constient, ca in acest caz va puteti dovedi puterile. Daca si cartea etalata la pozitia 7indreptateste aceasta atitudine nu este cazul sa amanati realizarea intentiilor dumneavoastra.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati simtit ca este vorba despre o proba de putere pe care o veti putea castiga, daca veti da tot ce puteti. Cartea etalata la pozitia 1 va va spune ce sanse aveti,iar cea de la pozitia 5, daca trebuie sa acceptati provocarea.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Nu ati lasat nici o indoiala cu privire la faptul ca sunteti dispus sa acceptati intrecerea si sa va masurati puterile. In fond, sansele dumneavoastra ar trebui sa fiefoarte bune. Insa cand cartea etalata la pozitia 1 contine un avertisment fara echivoc, ar fi cazul sa fiti mai retinut.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati ca sunteti dispus sa intrati in ring, ca competitia este valabila pentru dumneavoastra si ca aveti acel orgoliu sportiv de a accepta cu placere provocareasi stiti, in cel mai rau caz, sa pierdeti cu eleganta.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa intelegeti ca provocarea/disputa nu sunt unul si acelasi lucru cu cearta/dezbinarea. In aceasta problema trebuie sa va „incaierati".Aveti insa grija sa nu va piara buna dispozitie si evitati ca ceva, ce poate parea un simplu joc, sa nu degenereze intr-o problema foarte serioasa.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Recunoasteti faptul ca trebuie sa va dovediti priceperea. Daca si cartea de la pozitia 1 va incurajeaza, acceptati aceasta provocare si dati tot ce puteti.Nu trebuie sa va fie frica sa va lasati ademenit, riscad, trebuie sa acceptati intrecerea. Daca nu reusiti, dovediti ca stiti sa pierdeti.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.