Carte de Tarot - 5 de Cupe

5 de Cupe

Cartea de tarot 5 de Cupe este cartea apasarii, durerii, doliului si melancoliei.Cartea de tarot 5 de Cupe arata ca ceva, la care tineam foarte mult, s-a rupt.Cartea de tarot 5 de Cupe arata si faptul ca nu suntem singuri in durerea noastra, ci putem conta pe sprijinul prietenilor. Acest aspect nu trebuie insa interpretat gresit, ca un indiciu, ca motivul durerii noastre ar fi doar aparent si ca putem spera intr-o revenire grabnica la sentimente mai vesele.Destul de frecvent, Cartea de tarot 5 de Cupe este un indiciu cu privire la propria noastra nechibzuinta.Cartea de tarot 5 de Cupe arata ca, totusi, exista o cale de iesire.
Corespondență astrologică
Saturn/Venus sau Saturn/Luna, ca expresie a despartirii, durerii, suferintei.
Imagine mitologică
Durerea incercata de Psyche, cand, dupa ce 1-a alungat pe Eros prin curiozitatea ei exagerata, a crezut ca 1-a pierdut pentru totdeauna.
Corespondență ging
54 Gui Me/Fata la maritis.

În domeniul vieții profesionale

In sfera profesionala Cartea de tarot 5 de Cupe simbolizeaza dezamagirea si durerea, in urma esuarii unui proiect.Cartea de tarot 5 de Cupe poate insemna ca nu promovam un examen, ca ni se respinge solicitarea sau ca anumite afaceri, in care ne-am pus mari sperante, se finalizeaza cu pierderi.Cartea de tarot 5 de Cupe ne cere sa cercetam de ce s-a ajuns la aceasta situatie, sa ne dam seama, in ce masura au fost determinante nechibzuinta, inconstienta sau indispozitia si supararea.

În planul conștiinței

In planul constiintei, Cartea de tarot 5 de Cupe inseamna ca am trait experienta dezamagirii si durerii, ca acum suportam consecintele. Este posibil sa ajungem astfel la o conceptie mai matura si mai pragmatica asupra vietii, renuntand la anumite sperante naive si nerealiste. Sensul mai profund al cartii isi gaseste expresia in situatiile cand devenim constienti ca motivele dureroasei noastre experiente rezida in unele neglijente, neatentii sau chiar propria noastra descurajare, precum si atunci cand suferinta provocata de aceasta traire ne determina sa punem sub semnul intrebarii anumite atitudini anterioare si sa ajungem la concept de viata si atitudini noi.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor noastre personale Cartea de tarot 5 de Cupe semnifica, ca o legatura importanta a esuat sau am fost dezamagiti in urma unui contact de care ne-am legat mari sperante. Cand este vorba despre destramarea trista a unei legaturi bazate pe iubire si tandrete, ar trebui sa ne punem intrebarea, in ce a constat contributia noastra personala la acest esec. Posibilitatea de a invata din greseli in loc de a le repeta ni se ofera insa numai cand intelegem cauzele greselilor.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "5 de Cupe"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Va mai aflati inca sub impresia unei experiente dureroase. Stiti prea bine ca astfel de rani se vindeca lent, ca aveti nevoie de timp pentru a invata din cele intamplate. Totusi, trebuie sa constientizati faptul, ca sunteti liber sa parasiti oricand locul in care ati trait aceasta trista experienta.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati trait o dezamagire profunda, sunteti tulburat si plin de suferinta. Acceptati consolarea si ajutorul plin de intelegere, pe care vi-1 ofera cei din jur, fara sa trageti sperante, ca ranile se vor vindeca. Cartea de la pozitia 6 va poate arata spre ce directie trebuie sa va orientati sentimentele.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Vi se citesc pe chip durerea, suferinta si dezamagirea pe care o incercati. Ati depasit cu siguranta o perioada grea.Lasati impresia ca v-ati impacat cu durerea dumneavoastra si ca nu va straduiti cu adevarat sa depasiti acest prag, pentru a redescoperi bucuria de a trai.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati-va suferinta, apasarea, durerea care va incearca. Nu incercati nici sa va pacaliti singur cu privire la adevaratele dumneavoastra sentimente, nici sa depasiti momentul strangand din dinti. Acceptati consolarea si ajutorul prietenilor.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa fiti pregatit. Sentimentele va vor fi dezamagite si va asteapta o etapa dificila, plina de suferinta si necazuri. Nu incercati sa fugiti din fata ei sau sa o depasiti furandu-va caciula. Traversati aceasta vale a plangerii. Incredeti-va in intelegerea si ajutorul afectuos al celor apropiati.In final, veti reusi sa rupeti blestemul durerii, ajungandlaorizonturinoi, necunoscute.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Deveniti constient de faptul, ca va asteapta o experienta dureroasa si ca sperantele dumneavoastra nu se vor implini. Nu evitati aceasta experienta de viata. Incercati sa o traiti cat mai constient. Trageti concluziile importante care rezulta din ea.Doar daca veti reusi sa invatati ceva din ele, veti fi ferit de o eventuala recidiva.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.