Carte de Tarot - 5 de Monede

5 de Monede

Cartea de tarot 5 de Monede este cartea crizelor, lipsurilor, nesigurantei.Cartea de tarot 5 de Monede reprezinta perioadele grele ale vietii, in care ne simtim jalnici, fara noroc, parasiti, mizeri.Cartea de tarot 5 de Monede este mai putin un mesager al pierderilor reale si infrangerilor materiale, ci arata mai degraba ca ne simtim nesiguri, ca ne temem sa nu se surpe pamantul, pe care-1 simtim cum ne fuge de sub picioare.Cartea de tarot 5 de Monede reprezinta stramtorarea inerenta oricarei crize evolutive, atunci cand suntem obligati sa parasim un domeniu familiar, al stabilitatii, pentru a ravni mai sus, mai departe, fiind insa nevoiti sa acceptam totodata §i riscurile implicite.
Corespondență astrologică
Saturn in a 2-a casa, ca expresie a crizei si stramtorarii.
Imagine mitologică
Crizele lui Hiobs; sau cei sapte ani de foamete din Egipt.
Corespondență ging
41 Sun/Reducerea

În domeniul vieții profesionale

In domeniul vietii profesionale Cartea de tarot 5 de Monede inseamna griji si necazuri mari, care se pot referi uneori doar la anumite intentii sau afaceri, dar si la siguranta locului de munca.Cartea de tarot 5 de Monede reprezinta astfel frica de pierderi si esecuri financiare, posibilul esec la examene.Uneori, Cartea de tarot 5 de Monede apare in legatura cu o posibila schimbare a profesiei, care ne scoate din mediul in care ne simteam in siguranta, ducandu-ne intr-alta, cu indatoriri si riscuri sporite, cum ar fi, de exemplu, infiinjarea unei afaceri in nume propriu. Nu trebuie insa inteleasa eronat, in sensul ca acest pas ar fi gresit.Cartea de tarot 5 de Monede prezinta mai degraba sentimentele absolut normale de nesiguranta, care insotesc procesele evolutive dificile.De regula, Cartea de tarot 5 de Monede semnifica doar sentimentul de angoasa generat de presimtiri sumbre, si numai rareori indica declansarea unui fiasco.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot 5 de Monede este expresie a constiintei starii de saracie, dar care in nici un caz nu reflecta realitatea in mod obligatoriu.Cartea de tarot 5 de Monede arata ca suntem framantati de puternice griji existentiale, indiferent de faptul daca traim sau nu in conditii economice corespunzatoare. Invatatura ce trebuie desprinsa din astfel de etape este, ca sentimentul saraciei interioare nu poate fi invins nici macar de cea mai mare bogatie exterioara, pe cand saracia exterioara apare aproape neinsemnata, cand sta fata in fata cu sentimentul bogatiei interioare.Cartea de tarot 5 de Monede poate constitui un indiciu ca traversam acea forma fireasca de criza, inerenta oricarui proces evolutiv, in care se manifesta temerea noastra (innascuta) fata de orice forma de stramtorate, in spatele careia se deschide un spatiu vast, inca necunoscut.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor personale cartea simbolizeaza parasirea si privatiunile.Cartea de tarot 5 de Monede reprezinta in mod frecvent acel sentiment jalnic, de a te sti neiubit sau inferior.Cartea de tarot 5 de Monede poate constitui expresia unui profund sentiment de deznadejde si trebuie interpretata, tocmai de aceea, ca indiciu al unei etape de rasturnari profunde, in care lasam in urma vechile structuri ale relatiei pentru a ajunge la noi forme de legatura cu partenerul. In unele cazuri, cand Cartea de tarot 5 de Monede reprezinta mesagerul unei crize in domeniul relatiei, ea nu trebuie inteleasa gresit, ca semn rau prevestitor si inevitabil, al esecului. Orice legatura, care reuseste sa supravietuiasca unei astfel de crize, a trecut un important test de rezistenta.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "5 de Monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati pornit de la premisa, ca va indreptati spre o perioada dificila. Va temeti ca nu veti avea puterile sau mijloacele necesare, pentru a va finaliza intentiile. Daca situatia este intr-adevar atat de grava sau treceti doar printr-o faza de pesimism, cand totul va apare in culori sumbre, vi se va indica de catre cartea dela pozitia 1.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Va simtiti sarac, parasit si neprotejat. Va aflati intr-o stare sufleteasca jalnica si aveti urgenta nevoie de ajutor, de imbarbatare, pentru a va reface fortele si a redobandi increderea in sine. Vedeti daca din talmacirea cartii etalate la pozitia 1, nu se profileaza deja sfarsitul crizei. In caz contrar, ar fi bine sa va destainuiti unei persoane apropiate.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pana acum v-ati manifestat ca o persoana nefericita, parasita si nenorocita, lasand o impresie de-a dreptul deplorabila. Puneti-va intrebarea, daca situatia dumneavoastra este intr-adevar atat de nefericita sau daca apelati doar la compasiunea celorlalti pentru a fugi de o clarificare cu simt de raspundere in problema care va preocupa.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Nu va sfiiti sa aratati ca treceti printr-o criza profunda, ca va simtiti jalnic si parasit. Nu va asumati rolul invingatorului radios si nici pe cel al lupului singuratic, obligat sa rezolve totul de unul singur. De aceasta data trebuie sa aveti curajul de a cere ajutorul celor din jur.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Va indreptati spre o stare de depresie sufleteasca. In problema in cauza v-ati bazat pe un fundament sfaramicios, astfelca,macar pentru perioade 1 scurte, va veti simti lipsit de aparare 1 si jalnic. In cazul ca urmariti un tel de mare anvergura, nu trebuie ca aceste perspective sava irite. Aceasta experienta face parte dintr-un amplu proces de transformare, la capatul caruia veti simti sub picioare un teren mult mai sigur.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa realizati ca va asteapta o perioada de privatiuni si nesiguranta. Aceasta perspective nu trebuie insa sa va determine neaparat sa faceti cale intoarsa. S-ar putea sa va prinda bine sa strabateti si o perioada de lipsuri. Daca intrebarea pe care ati formulat-o, se refera la un proiect clar definit si ambitios, aceasta carte va avertizeaza de posibile pierderi financiare.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.