Carte de Tarot - 6 de Bate

6 de Bate

Cartea de tarot 6 de bate este o carte a victoriei, succesului, recunoasterii si, legat de acest lucru, si expresie a bucuriei, multumirii si, in unele cazuri, chiar a satisfactiei. Cartea de tarot 6 de bate este prezentarea oficiala a succesului si proclamarea victoriei. In probleme legate de viata cotidiana Cartea de tarot 6 de bate poate insemna doar un indiciu privind o veste buna, fara a semnifica nimic spectaculos. Cartea de tarot 6 de bate arata ca eforturile si stradaniile noastre sunt incununate de succes. In unele cazuri constituie un indiciu cu privire la un succes surprinzator, dar nemeritat.
Corespondență astrologică
Jupiter in a 10-a casa, ca expresie a succesului si aprecierii.
Imagine mitologică
Nike, zeita victoriei din mitologia greaca, si corespondenta ei romana, Victoria.
Corespondență ging
63 Gi Dsi/Dupa Implinire

În domeniul vieții profesionale

In plan profesional Cartea de tarot 6 de bate inseamna ca putem conta pe succes si recunoastere. Ea arata ca prestatiile ne sunt onorate, ca a meritat sa depunem eforturi, ca suntem intr-o perioada norocoasa. Cartea de tarot 6 de bate prezinta succesul in legatura cu situatii mai deosebite: acel „summa cum laude" al unui examen trecut cu brio. Cartea de tarot 6 de bate il prezinta pe invingatorul in alegeri, pe artistul care incepe sa-si castige popularitate si faima, numirea intr-o functie interesanta si fireste, orice forma de avansare.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 6 de bate simbolizeaza faptul ca lupta noastra pentru recunoastere si claritate intr-o problema anumita va avea succes. Astfel, ea poate anunta mult ravnita eliberare de grijile care ne-au facut viata amara. Mai mult, Cartea de tarot 6 de bate poate indica o faza ascendenta in care vom dobandi acea siguranta necunoscuta noua, datorita unei increderi sporite in propriile forte. Pornind de la acest fapt, Cartea de tarot 6 de bate poate capata semnificatia-cheie pentru aceia, ce se considerau pana acum intotdeauna de partea invinsilor si care se vad insituatia de a trece in tabara invingatorilor.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor noastre personate, Cartea de tarot 6 de bate este o carte a succesului si arata ca ne asteapta o experienta importanta si norocoasa. Poate fi inceputul unei relatii minunate, punctul culminant sau casatoria, intr-o relatie existenta. Cartea de tarot 6 de bate arata si faptul ca reusim sa rezolvam o problema pe care am avut-o pana acum cu o persoana anume sau care isi avea radacinile in atitudinea manifestata fata de partener. Pe un plan mai apropiat de cotidian Cartea de tarot 6 de bate inseamna vesti bune, primirea unei scrisori imbucuratoare sau a unui telefon asteptat.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "6 de Bate"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Sunteti convins de faptul ca veti reusi in ceea ce intentionati. Considerati totul ca fiind o „treaba sigura" si asteptati sa primiti o veste buna.Va trebui sa va schimbati, atitudinea, veti afla de la cartile etalate la pozitiile 1 si 7.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati fost atat de sigur de dumneavoastra, incat chiar si un avertisment nu ar fi putut sa va intunece starea de spirit. Sa speram ca nu v-afi bucuratprea devreme vanzand deja blana ursului din padure. Vedeti daca optimismul va este indreptatit de semnificatia cartii etalate la pozitia 6 sau dacanu cumva este mai bine sa fiti ceva mai retinut.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati lasat impresia unei persoane incununate de succes, victorioase sau ca si cum treaba ar fi deja rezolvata. Nu ati exagerat cumva? Cartea de la pozitia 5 v-ar cere in acest caz sa manifestati mai multa retinere. Daca aceasta deslusire vi se pare total deplasata, avand in vedere atitudineadumneavoastra interioara (cartile 2 si 3), care este cu totul alta, n-aveti decat sa ramaneti surprins. Insa in ochii celorlalti lasati impresia ca suntetiexcesiv de increzator.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati-va ca invingator. Trebuie sa va aratati optimismul si increderea de nezdruncinat. Prin aceasta atitudine veti avea succes.Aratati totodata si recunostinta dumneavoastra si considerati triumful dumneavoastra, ca motivul unei sarbatoriri.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Treceti cu toata bucuria la realizarea intentiilor dumneavoastra: sunteti norocosul castigator. Fie ati aflat deja despre succesul dumneavoastra fie ca vetiprimi in cel mai scurt timp vestea cea buna. Acceptati cu recunostinta acest eveniment si trebuie sa-l sarbatoriti cum se cuvine.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Treceti cu convingere si deplina incredere la realizarea intentiilor dumneavoastra. Va aflati pe calea succesului. Daca, in legatura cu intrebarea dumneavoastra,asteptati o veste sau o decizie, puteti porni de la premisa ca asteptarile dumneavoastra se vor implini, mai repede decat ati sperat.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.