Carte de Tarot - 6 de Cupe

6 de Cupe

Cartea de tarot 6 de Cupe ne duce in trecut.Cartea de tarot 6 de Cupe arata, ca in noi se trezesc amintiri care ne dispun, fie spre un romantism visator, fie spre o atitudine nostalgica. Aceasta viziune melancolica si sentimentala asupra lucrurilor poate potenta in chip fericit capacitatea de percepere a realitatii, dar totodata, sa o si distorsioneze sau sa o intunece.Intrucat Cartea de tarot 6 de Cupe este deseori un simbol pentru imagini din trecut, poate constitui si un indiciu privind copilaria sau experiente legate de aceasta perioada, in functie de substratul intrebarii formulate.
Corespondență astrologică
Luna in Pesti, ca expresie a amintirii nostalgice si melancolice
Imagine mitologică
Mnemosina, zeita amintirilor, iubita lui Zeus si mama a celor Noua Muze.
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

In viata profesionala Cartea de tarot 6 de Cupe inseamna ca, in abordarea problemelor profesionale curente, manifestam o dispozitie mai degraba visatoare si romantica, decat obiectiva si cu scop bine precizat. In profesii creative, acest lucru poate constitui un avantaj. Insa acolo, unde se pretinde o abordare limpede si obiectiva, aceasta etapa este mai degraba iritanta, atat pentru noi, cat si pentru altii.In perioade de incertitudine sau reorientare in sfera profesionala, Cartea de tarot 6 de Cupe arata ca ne amintim de dorintele si visele copilariei, de ce ne inchipuiam ca vom face intr-o buna zi, cand vom fi mari. In functie de modul in care aceste vise s-au implinit sau nu, amintirea poate deveni o apasare sau dimpotriva, sa ne dea un nou avant si energie proaspata.In contextul unor dificultati intampinate in viata profesionala cotidiana, Cartea de tarot 6 de Cupe poate insemna ca ne amintim cu placere de raporturi anterioare de munca, in care ne-a mers mai bine.

În planul conștiinței

In pianul constiintei noastre Cartea de tarot 6 de Cupe inseamna ca privim inapoi - in special spre vremea copilariei - sau ca ne lasam prada gandurilor visatoare, melancoliei. Forta acestor imagini poate constitui un izvor de inspiratie, pentru transpunerea sentimentelor in versuri, in culoare sau alte forme artistice.Cartea de tarot 6 de Cupe poate insa determina si fuga de viata si lume, sau conduce la un comportament copilaresc.

În planul relațiilor personale

In sfera relatiilor noastre personale Cartea de tarot 6 de Cupe poate semnifica un adapost plin de caldura si perioada unei iubiri feerice. Deseori, ea indica insa mai degraba amintirea, decat trairea efectiva, a unor astfel de perioade. Tocmai in acest domeniu pot iesi la iveala, atat aspectul melancolic, cateodata siropos-sentimental al cartii, cat si puternica ei latura poetica, romantica.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "6 de Cupe"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  V-ati intors privirile spre trecut si tanjiti dupa perioade vechi. Aceste imagini va pot inspira si sa va insufle puteri noi. Dacaprin aceasta atitudine, nu faceti altceva decat sa fugiti de realitate, este timpul sa va indreptati atentia in directia indicate de cartea etalata la pozifia 7,in loc sa mai taraganati lucrurile.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Sunteti visator si va lasati patruns de sentimente profunde. Este posibil sa priviti inapoi, cu melancolie, spre visele vremurilor apuse. Sorbiti vraja acestor sentimente, dar nu uitati sa va intoarceti apoi din nou atentia asupra prezentului. Vedeti si ce spune cartea etalata la pozitia 6 despreacest lucru.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Fie ca traiti in trecut, fie v-ati manifestat cam visator. Poate ati obosit, pur si simplu, sa fiti mereu matur. Vedeti daca va puteti permite sa va odihniti in continuare sau nu sunteti cumva invitat sa reveniti la prezentul activ, prin cartea de la pozitia 5.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati-va dorurile, dorintele si visele. Puteti adopta fara grija o atitudine mai jucausa si nerealista. Nu va ascundeti sentimentele de nostalgie si melancolie. Cuceriti prin farmecul clovnului trist.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Intoarceti-va spre visele si fanteziile dumneavoastra ramase neimplinite. Depanati cu voluptate aceste imagini. Duceti-va sa vedeti un film, cititi o carte. Sufletuldumneavoastra traieste din imagini. Dati-i aceasta hrana, pana se indestuleaza. In curand veti simti in dumneavoastra o forta proaspata, invioratoare.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Intoarceti-va cu gandul in trecut si cautati imagini semnificative pentru situatia dumneavoastra actuala, care pot sa va vina in ajutor. Este posibil sa constatati, ca anumite experiente apuse de mult, ale perioadei inceputului copilariei, au o mare importanta sau constituie cauzapentru proiectele dumneavoastra actuale.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.