Carte de Tarot - 6 de Monede

6 de Monede

Cartea de tarot 6 de Monede reprezinta promptitudinea in acordarea de ajutor, marinimia, toleranta.Cartea de tarot 6 de Monede arata, fie ca traim noi insine aceste virtuti, fie ca avem parte de generozitate, intelegere. Nu este vorba despre o toana de darnicie spontana, al carei izvor poate seca in orice clipa sau de indiferenta deghizata sub forma tolerantei, ci de o atitudine echilibrata si apreciata, pe care te poti bizui.Intr-o dimensiune cotidiana Cartea de tarot 6 de Monede simbolizeaza si o recompensa sau proiecte profitabile.
Corespondență astrologică
Jupiter in Pesti, ca expresie a promptitudinii in acordarea de ajutor
Imagine mitologică
Prometeu, aducatorul luminii, prieten si sustinator al tuturor celor ce vietuiesc in intuneric.
Corespondență ging
27 I/Colturile gurii, Hranirea.

În domeniul vieții profesionale

In domeniul vietii profesionale Cartea de tarot 6 de Monede inseamna ca intentiile noastre sunt profitabile si gasesc sustinatori, ca noi insine suntem ajutati, ca suntem promovati.Cartea de tarot 6 de Monede indica primirea favorabila a dorintelor, ideilor sau propunerilor noastre, deschiderea unor perspective de realizare.Cartea de tarot 6 de Monede este un indiciu, dar totodata si o invitatie, sa adoptam noi insine aceasta atitudine.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 6 de Monede exprima faptul ca punem la dispozitia tuturor, cu draga inima si cu multa generozitate, cunostintele si experienta acumulata, in loc sa le pastram in mod egoist - de frica sa nu fim depasiti de catre altii, sau sa nu ne fie „furate" ideile.Cartea de tarot 6 de Monede exprima ajutorul bine cumpanit si binefacator pe care-1 dam celor in cautarea unui sfat, precum si reversul situatiei, cand noi suntem cei aflati in cautare si avem parte de un ajutor generos.

În planul relațiilor personale

In ceea ce priveste relatiile noastre personale Cartea de tarot 6 de Monede simbolizeaza de asemenea ajutorul si sprijinul reciproc. Aici, principalul ei sens consta in faptul ca lasam camp liber celuilalt, aducandu-i in intampinare incredere si toleranta. Cartea de tarot 6 de Monede arata ca ne incurajam si ne imbarbatam reciproc, ca in situatiile dificile ne sprijinim unul pe celalalt, creand un climat de generozitate, in care ne bucura, din toata inima de felul de viata, succesul si bucuriile partenerului.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "6 de Monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum v-ati manifestat in problema in cauza cu generozitate si intelegere. Daca aceasta atitudine a fost intr-adevar onesta si echilibrata, cu siguranta ati avansat mult pe calea realizarii intentiilor dumneavoastra. Sau poate v-ati bazat doar pe sprijinul generos al celorlalti?
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati adoptat o atitudine marinimoasa, de compasiune, gata de a da o mana de ajutor, facand dovada intregului dumneavoastra suport interior, in problema in cauza. Dar ati avut oare in vedere sa mentineti proportia corecta, sau aceasta atitudine a dumneavoastra, a izvorat doar dintr-o toana,de excesiva risipa?
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati manifestat cu multa generozitate si bunavointa, dand dovada de intelegere. Daca aceasta atitudine reflecta intr-adevar conceptia dumneavoastra intima, ea se va dovedi deosebit de profitabila in plan sufletesc. Daca aveti insa vreun motiv oarecare sa va revizuiti atitudinea, ar trebui sa va puneti intrebarea, daca nu cumva impuneti altora ajutorul dumneavoastra cu sila.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati-va spiritul cu noblete fara falsa modestie. Fiti marinimos, gata de ajutor si tolerant, pur si simplu. La nevoie, acordati si sprijin financiar.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Nu trebuie sa fiti meschin. Deschideti-va inima si treceti la realizarea intentiilor dumneavoastra cu bunatate, intelegere, toleranta, fara a aluneca insa pe panta generozitatii de parada. Sentimentul dumneavoastra trebuie sa fie onest si sigur, fara a se impune cu de-a sila.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Dati-va seama de faptul ca intentiile dumneavoastra sunt profitabile si ca veti beneficia de sprijin. Dar adoptati totodata si dumneavoastra insiva o atitudine generoasa si condescendenta. Procedati cu jovialitate si marinimie. Daruiti sfatul si ajutorul dumneavoastra, fara insa a-1 impune.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.