Carte de Tarot - 7 de Bate

7 de Bate

Cartea de tarot 7 de bate arata ca suntem atacati si ne trezim fata in fata cu persoane concurente, invidioase, sau adversari care se afla deseori in superioritate numerica sau de forte. Cartea de tarot 7 de bate exprima ca avem perspective promitatoare de succes, intrucat luptam de pe o pozitie favorabila. Cartea de tarot 7 de bate poate fi interpretata totodata si ca o invitatie spre iscusinta si vigilenta, pentru a nu pierde in mod necugetat avantajul oferit de pozitia respectiva. Doar in cazuri deosebit de rare este vorba despre atacuri fizice, ci mai degraba de imixtiuni in sfera intima sau ameninjari la adresa a ceea ce am obtinut sau spre care ravnim.
Corespondență astrologică
Mercur/Marte in raport cu Saturn, sub forma luptei iscusite duse impotriva unui obstacol.
Imagine mitologică
Lupta lui David impotriva lui Goliat.
Corespondență ging
33 Dun/Retragerea.

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot 7 de bate indica in primul rand o situatie concurentiala. Cartea de tarot 7 de bate inseamna ca facem afaceri pe o piata caracterizata de o concurenta acerba sau ca ne straduim sa obtinem un loc de munca pentru care exista un mare numar de pretendenti. Ea poate semnifica si eventuale atacuri la adresa noastra in activitatea profesionala curenta, si ca trebuie sa ne aparam reputatia sau optiunile. Uneori Cartea de tarot 7 de bate simbolizeaza pe acei invidiosi, care vor sa ne dea la o parte din postul pe care-1 detinem. Cartea de tarot 7 de bate ramane in toate situatiile un indiciu privind sansele bune pe care le avem de a depasi pericolul fara nici un efect neplacut, daca ramanem vigilenti si nu ne irosim cu avantajul.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot 7 de bate inseamna ca suntem atacati datorita parerilor si convingerilor pe care le nutrim si, eventual, ca suntem prinsi in controverse aprinse. Este adevarat ca si aceste dispute ne pot deschide noi sfere de cunoastere, insa, prin natura lor, ele nu sunt directionate spre realizarea unui schimb obiectiv de pareri, ci au scopul de a ne dauna sau sa ne reduca la tacere. Fermitatea de caracter si consecventa de opinie ne sunt mai solicitate decat disponibilitatea de a asimila noi cunostinte.

În planul relațiilor personale

In sfera legaturilor noastre personate Cartea de tarot 7 de bate inseamna ca relatia cu partenerul este amenintata. Poate fi vorba de un conflict in care suntem implicati direct. Cartea de tarot 7 de bate ne infatiseaza pe un al treilea, care conduce la punerea in dificultate a legaturii. Cartea de tarot 7 de bate poate insa semnifica si ca, in stradaniile si cautarile pentru realizarea unei noi legaturi, nu suntem singuri, ci ne ciocnim de rivali invidiosi. Si in acest caz, Cartea de tarot 7 de bate ramane un indiciu cu privire la trecerea fara urmari prin aceasta experienta, in cazul in care vom lua amenintarea in serios si o vom intampina intr-un mod inteligent.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "7 de Bate"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Sunteti expus unui atac, unei dispute sau stiti, ca prin ceea ce intentionai sa faceti riscati sa declansati un conflict. Insa aveti un mare avantaj fata de ceilalti.Aveti grija sa nu-1 irositi in mod neglijent. Cartea etalata la pozitia 1 sau 7 va poate indica care este strategia cea mai potrivita.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Simtiti ca sunteti tratat cu invidie, rea vointa sau ca vi se opune rezistenta. Aveti incredere in capacitatea dumneavoastra de a face fata acestor atacuri.Cum este cel mai indicat sa faceti fata acestui conflict sau daca nu este cumva totusi mai intelept sa-1 evitati, aflati de la cartea etalata la pozitia 6.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati aratat ca in problema in cauza va simtiti atacat, amenintat, dovedindu-va totodata gata de lupta si hotarat sa va impuneti chiar si in cele mai dificile situatii.Daca veti reusi si de acum incolo va veti impune ca luptator solitar sau daca a sosit vremea impacarii, ved afla de la cartea de la pozitia 5.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Acceptati disputa in mod energic, nu lasati sa planeze nici o indoiala asupra hotararii dumneavoastra de a va impune si de a va apara pozitia.Recunoasteti si folositi un avantaj important pe care-1 aveti si care va va facilita sa treceti, prin cateva manevre iscusite, peste toate atacurile.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Pregatiti-va sa fiti provocat sau sa declansati, prin ceea ce intentionati sa intreprindeti, un conflict in care va trebui sa faceti fata invidiei. Aratati-va un luptator decis, gata sa replice cu promptitudine. Daca va veti pastra atentia treaza, veti reusi sa va impuneti cu iscusinta si in fata unei majoritati.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Recunoasteti faptul ca trebuie sa treceti in defensiva sau ca trebuie sa luati atitudine si sa va impuneti impotriva unei persoane sau unei majoritati ostile.Trebuie sa va ganditi foarte mult care va sunt punctele tari si de ce avantaje puteti beneficia, precum si in ce mod puteti obtine maximum de foloase din acestea.Nu uitati sa va evaluati si propriile slabiciuni. Aveti sanse bune de a iesi in avantaj.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.