Carte de Tarot - 7 de Cupe

7 de Cupe

Cartea de tarot 7 de Cupe este cartea amagirii si iluziilor, al fenomenului cunoscut sub denumirea de Fata Morgana.Cartea de tarot 7 de Cupe arata ca ne-am facut sperante si inchipuri desarte, ca ne inselam si ne lasam inselati. De regula, ii revine rolul de mesager al unei deziluzii si trebuie interpretata ca un avertisment foarte serios in fata unor himere.Cartea de tarot 7 de Cupe are insa si un aspect imbucurator: ea promite un ajutor nesperat, in cazul ca vom fi gata sa ne scuturam de sub coplesirea sperantelor si nalucirilor pentru a ne concentra asupra unui proiect unic, realist.
Corespondență astrologică
Neptun, ca expresie a amagirii si iluziilor, al fugii de realitate si lume.
Imagine mitologică
Ate, zeita greaca a orbirii
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

In sfera vietii profesionale Cartea de tarot 7 de Cupe arata ca suntem pe cale sa construim castele de nisip, cazand intr-o periculoasa faza de autoamagire Si disponibilitate lipsita de discernamant, in cazul ca nu vom face efortul de a percepe lucrurile asa cum sunt. Este expresia unor faceri aparente, a unor scopuri inselatoare iar, in unele cazuri, constituie un avertisment fata de afaceri necurate sau atitudini necinstite. Mai poate semnifica si o atitudine visatoare sau de munca facuta de mantuiala, constituind o invitatie pentru mai multa luciditate si sistematizare la locul de munca.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 7 de Cupe constituie un indiciu cu privire la perioade de visare, cand totul ne apare in roz. In cazul ca suntem constienti de aceasta aparenta amagitoare, perioada respectiva aduce cu sine doar o betie a trairilor, fara sa fie urmata de o trezire dureroasa. Daca ne lasam amagiti de aparenta, daca o luam drept realitate, nu vom putea evita brutalitatea trezirii.Cartea de tarot 7 de Cupe simbolizeaza fuga de lume si de viata, saltul dezechilibrat in irational si, ca rezultat al acestui gest, dizolvarea structurilor familiale si realizarea absurda a realitatii in himere.

În planul relațiilor personale

In sfera relafiilor noastre personale Cartea de tarot 7 de Cupe poate indica betia dragostei, insa avertizeaza totodata asupra brutalitatii trezirii la realitate.Cartea de tarot 7 de Cupe nu vrea sa insemne ca relatia pe care o caracterizeaza s-ar baza neaparat pe care o caracterizeaza s-ar baza neaparat pe ceva nesigur, ci, ca ridicam pretentii mult disproportionate si ca, in forma lor actuala, asteptarile ne vor fi cu siguranta inselate.Cartea de tarot 7 de Cupe contine invitatia de a nu ne amagi, de a ne pastra atentia mereu treaza, si de a analiza relatia prin prisma unui discernamant sanatos.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "7 de Cupe"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati devenit victima unor promisiuni desarte, a minciunilor sau sperantelor neintemeiate. Nu ati avut suficient discernamant sau ati acceptat realitatea doar sub o forma voalata. Acum, cand baloanele de sapun incep sa se sparga unul dupa altul, a sosit momentul sa selectati, din noianul de dorintesi sperante pe care le-ati nutrit o singura idee, realista, asupra careia sa va concentrati in totalitate. Veti vedea, ca in realizarea acesteia, veti beneficia de un ajutor nesperat.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  V-ati lasat furat de visele si nostalgiile dumneavoastra. Sunteti inclinat sa vedeti totul in culori optimiste si ati mai fost deja victima unor aparente frumoase, dar inselatoare. Treziti-va, inainte de a va pierde si mai adanc in labirintul iluziilor care va stapanesc.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati lasat asupra celorlalti impresia unui visator si v-ati incurcat in noianul de sperante nedeslusite si vise incalcite. Probabil ca v-ati lasat inselat sau sedus, devenind astfel victima propriei credulitati. Sau poate chiar dumneavoastra ati actionat intr-un mod nedeslusit, seducator si fatarnic.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati-va fantezia si simtul deosebit pe care-1 aveti pentru betia farmecului. Creati o atmosfera vrajita, de basm, in care sa va rezervati rolul lui Circe sau al lui Merlin. Dar nu deveniti victima acestei Fata Morgana.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Puteti sa va lasati purtat o vreme de imaginile fermecatoare ale viselor dumneavoastra si sa plutiti in nori. Lasati-va prada dorurilor si calatoriti pe aripile fanteziei in insula celor fericiti. Sorbiti din forta acestor imagini. Va va veni o idee, pe care ar trebui sa o realizati. Dar concentrati-va, intr-adevar, numai asupra acestei unice idei. Veti vedea, ca se va bucura de un rasunet pozitiv.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Incumetati-va sa priviti lucrurile cu indrazneala. Permiteti imaginilor create de fantezia sau visele dumneavoastra sa va inspire, fara a deveni insa victima propriilor vraji. Decideti-va asupra uneia din aceste imagini, pentru a o transpune apoi in realitate cu o inversunata consecventa.Puteti conta pe ajutorul spontan al altora.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.