Carte de Tarot - 7 de Monede

7 de Monede

Cartea de tarot 7 de Monede simbolizeaza rabdarea si cresterea lenta.Cartea de tarot 7 de Monede ne invita sa abordam problema in cauza cu calm si sa ne acordam un timp suficient pentru crestere si dezvoltare. Rezultatul pozitiv este cert, daca nu influentam negativ evolutia lucrurilor, prin pripeala sau graba. Impreuna cu Spanzuratul (XII) si 4 de Spade, Cartea de tarot 7 de Monede face parte din carple care indica o intarziere temporala. Spre deosebire de celelalte doua carti, aici se poate constata o crestere continua.
Corespondență astrologică
Jupiter/Saturn in sensul rabdarii si cresterii lente, dar sigure.
Imagine mitologică
Horele atenienilor, zeite ale anotimpurilor: Thallo (zeita inflorescentei), Auxo (zeita cresterii) si Karpo (Zeita fructului copt).
Corespondență ging
5 Sii/Asteptarea.

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot 7 de Monede inseamna, ca trebuie sa ne pregatim, cu rabdare, pentru o etapa de evolutie lenta. Daca asteptam sau speram rezultate grabnice, vom fi, cu siguranta, dezamagiti. Incercarea de a precipita lucrurile din nerabdare sau supracreativitate risca sa faca sa esueze un proiect, altminteri promitator. Daca procedam cu rabdare si ingaduinta putem fi siguri de obtinerea unei reusite valoroase si de durata.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot 7 de Monede indica inceputul unei perioade de maturizare, in care se formeaza incet, dar sigur, idei si conceptii noi.Cartea de tarot 7 de Monede ne pretinde sa nu adoptam decizii pripite, ci sa ne lasam suficient timp, pentru ca aceste ganduri si cunoasteri sa ajunga la maturizare.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor cu partenerul Cartea de tarot 7 de Monede indica de asemenea o crestere lenta, constanta, cu perspectiva unei recolte bogate.Cartea de tarot 7 de Monede poate simboliza si o eventuala graviditate.Cartea de tarot 7 de Monede este o invitatie spre rabdare.Cartea de tarot 7 de Monede ne pretinde, mai ales intr-o legatura noua, sa nu dam nimic peste cap sau sa primejduim o crestere sanatoasa printr-o graba nejustificata.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "7 de Monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Cu rabdare, v-ati pregatit pentru o perioada indelungata de crestere si sunteti increzator asupra faptului, ca asteptarea va va conduce la tinta. Daca aceasta atitudine este corecta sau doar expresia unei resemnari ascunse, veti afla din talmacirea cartilor de la pozitiile 1 si 7.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Sunteti calm Si simtiti, ca aveti nevoie de multa rabdare pentru ca intentiile dumneavoastra sa ajunga sa se maturizeze. Pe cat de chibzuita si precauta pare a fi aceasta atitudine, ar fi bine sa verificati si cartile de la pozitiile 1 si 6, pentru a vedea daca nu cumva aveti doar nevoie de un alibi,care sa permita de a va eschiva de la luarea unor decizii imperative.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Sunteti linistit, calm si poate putin cam ganditor. Ingaduinta dumneavoastra este o atitudine categoric pozitiva. Vedeti ce va propune cartea de la pozitia 5, astfel este posibil sa nu va treziti la timp pentru rezultatul final.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati-va chibzuinta, precautia, precum si faptul, ca sunteti dispus sa acordati proiectului dumneavoastra timpul necesar pentru a se maturiza in liniste. Ingrijiti-va cu mare atentie de planul dumneavoastra si nu lasati sa planeze nici o indoiala in legatura cu faptul ca, la nevoie, sunteti in stare sa dezvoltatisuficienta rabdare pentru a lasa lucrurile, pur si simplu, sa mearga pe drumul firesc.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Exersati-va rabdarea si pregatiti-va sufleteste pentru o perioada lunga de crestere lenta.Este cazul sa va domoliti temperamentul.Daca nu vetiface presiuni si nu veti da nimic peste cap puteti fi sigur, ca lucrurile vor evolua in mod fericit.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Fiti constient de faptul, ca realizarea intentiilor dumneavoastra necesita, probabil, mai mult timp decat ati apreciat initial. Daca veti da dovada de rabdare, puteti fi sigur de succes. Nelinistea si graba pericliteaza reusita, in timp ce atentia calma si plina de amabilitateva va fi de un deosebit folos.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.