Carte de Tarot - 7 de Spade

7 de Spade

Cartea de tarot 7 de Spade ne prezinta partea intunecata a Magului (I), cu care are in comun coloritul auriu al fundalului. Puterea de intelegere, mintea ascutita, capabila sa gandeasca limpede, este prezentata in acest caz in forma ei negativa ca viclenie, inselaciune.Pe un plan mai nevinovat, Cartea de tarot 7 de Spade poate simboliza siretenie si rafinament, sau atitudinea de „a se topi", de „a intoarce privirea". Pe langa aceasta, nu intotdeauna este evident cine pe cine pacaleste, daca suntem pungasul sau pagubitul.
Corespondență astrologică
Mercur, in sensul vicleniei, inselaciunii, josniciei si incorectitudinii.
Imagine mitologică
Hermes, ca zeu al hotilor si fiul sau, Autolykos, cel mai iscusit dintre hoti.
Corespondență ging
44 Gou/Venirea in Intampinare, Tentatia.

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot 7 de Spade inseamna ca suntem in pericol de a fi inselati sau pacaliti, sau de a incerca noi insine, sa castigam in afaceri si sa obtinem diverse avantaje. Tonul este dat de arta indoielnica a prefacatoriei, perfidiei, rafinamentului si de multele diverse siretlicuri murdare.Cand Cartea de tarot 7 de Spade desemneaza o problema profesionala, se recomanda sa cercetam in jurul nostru, dar in special chiar propria noastra atitudine, cu un ochi extrem de critic, pentru a nu deveni victima intrigilor proprii.Cartea de tarot 7 de Spade il indica pe chiulangiul care vrea sa se sustraga de la raspundere.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot 7 de Spade arata ca refuzam sa acceptam anumite evidente si ca ne temem de discutii in contradictoriu. In acest caz obstacolul, care impiedica dobandirea de cunostinte aprofundate si evolueaza, in anumite cazuri grosolane, chiar spre o viata in minciuna, este in primul rand incorectitudinea fata de noi insine.Cartea de tarot 7 de Spade trebuie inteleasa ca un avertisment si o invitatie de a analiza deschis si cinstit propria moralitate si modul de a proceda.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor cu partenerul, Cartea de tarot 7 de Spade seminifica bucuria rautacioasa de necazul altuia si prefacatoria, pana la cea mai ordinara forma a minciunii, ticalosiei, duplicitatii si inselaciunii.Cartea de tarot 7 de Spade poate semnfica si lipsa de franchete si sa arate, ca evitam o discutie lamuritoare sau chiar pe insasi partenerul nostru, sau ca incercam sa ne eschivam de la un pas important.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "7 de Spade"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati procedat pana acum cu multa perspicacitate si ati analizat, daca este cazul sa va eschivati de la aceasta problema sau sa o modelati, cu viclenie si rafinament, in propriul avantaj. Fie ca va mintiti pe dumneavoastra insiva, impiedicand astfel dobandirea unor evidente importante,fie ca-i pacaliti pe altii sau intentionati sa le produceti pagube sau sa-i inselati. Dar s-ar putea la fel de bine sa va fi dat seama, ca cineva intentioneaza sa va faca un rau sau ca vi s-a intins o capcana.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Sentimentele dumneavoastra sunt prefacute. Va folositi de siretlicuri si incercati sa obtineti, prin viclenie si rautate, avantaje asupra celorlalti. Daca aceasta talmacire vi se pare exagerata ar trebui sa va cercetati totusi autenticitatea sentimentelor pentru a va da seamadaca nu cumva va inchideti in fata unei judecati importante. Este posibil ca prin aceasta carte sa fie exprimat doar faptul ca nu aveti nici un chef si ca, pe plan interior, va eschivati de la ceea ce preconizatisa faceti rau, ca va simtiti dumneavoastra insiva cel inselat.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Aveti ceva ascuns, necurat, in atitudinea dumneavoastra. S-a putut observa ca ati fost cel putin smecher, daca nu chiar rautacios si obraznic. Daca aceasta talmacire vi se pare exagerata, oricum, dupa opinia celorlalti, nu ati fost dispus sa actionati in mod limpede si sa va angajati fara echivocin problema in cauza.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Mai bine evitati sa va angrenati in aceasta problema si incercati, folosindu-va in acest scop intreaga siretenie si perspicacitate, sa gasiti o cale de scapare. Aratati-va tupeul, precum si faptul ca sunteti capabil sa fiti la nevoie si un smecher versat, atunci cand falsitatea si minciuna nu lasa nici o sansa unui jucator cinstit.Atentie la cartea de la pozitia 1, care va poate preveni inca in timp util asupra posibilelor pagube.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Chiar daca si cartea de la pozitia 1 are o semnificatie dubioasa, trebuie sa va pregatiti sufleteste de a deveni victima unei intrigi. Pastrati-va atentia treaza, pentru a nu fi inselat sau pacalit. Desi nu ar trebui sa recurgeti la mijloace indoielnice, putina inselatorieva va fi cu siguranta de folos. Daca cartea de la pozitia 1 va avertizeaza in legatura cu suferirea unor pagube, ar trebui sa va retrageti urgent si cu multa iscusinta din aceasta afacere.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Daca perspectivele indicate de cartea de la pozitia 1 sunt promitatoare, este cazul ca, de aceasta data, sa va folositi intreaga istetime a mintii pentru a va atinge scopul. Va aflati, in mod evident, intr-un mediu de „pungasi", unde nu va vor fi de ajutor decat rafinamentul, tupeul, poate chiar lipsa de scrupule.Daca talmacirea cartii etalate la pozitia 1 este mai degraba apasatoare, ar trebui sa renuntati la intentia dumneavoastra, cel putin in forma ei actuala.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.