Carte de Tarot - 8 DE BATE

8 DE BATE

Importanta cruciala a cartii se ascunde in aspectul ei temporal. Cartea de tarot 8 de bate este unica din cele 78 carti de Tarot, care ofera un indiciu limpede cu privire la iminenta unui eveniment. In rest, nu prezinta semnificatii profunde. Cartea de tarot 8 de bate arata ca ceva se misca, ca ceva pluteste in aer, ca ceva se va intampla mai repede decat ne-am astepta si ca evolutiile au inceput deja, chiar fara ca noi sa ne dam seama. Cartea de tarot 8 de bate este de regula un sol al vestilor placute, care ne spune ca vesti sau evenimente fericite au si pornit catre noi.
Corespondență astrologică
Factorul timp in prognoza astrologica: momentul desprinderii de tranzitii, directii, progresii, ritmuri
Imagine mitologică
Zborul pasarilor calatoare, ca mesager al evenimentelor care se apropie
Corespondență ging
35 Dsin/Progresul.

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional, Cartea de tarot 8 de bate inseamna ca intentiile, asteptarile si cateodata chiar temerile noastre, legate de problema aflata in discutie, vor avea loc sau vor interveni in cel mai scurt timp. Ea poate constitui astfel un indiciu, ca un proces evolutiv a inceput inca de multa vreme sau se accelereaza in mod neasteptat, aflandu-se in imediata apropiere a finalizarii sale, desi noi socoteam, acest lucru de domeniul viitorului indepartat. Cartea de tarot 8 de bate prezinta adesea succesul surprinzator.

În planul conștiinței

In planul constiinfei, Cartea de tarot 8 de bate arata ca procesele noastre de cunoastere se accelereaza, ca ceva pluteste in aer si ca vom primi, dintr-o directie neasteptata, semnale ce vor contribui la largirea orizontului nostru. Vioiciunea exprimata de Cartea de tarot 8 de bate este un indiciu asupra unor modificari spontane, a faptului ca anumite atitudini sau conceptii rigide au inceput sa se miste.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor personale Cartea de tarot 8 de bate indica o accelerare si aparitia unor vibratii noi. Poate anunta o noua legatura intr-un viitor apropiat, dar poate constitui si un prim mesager al unor evolutii fericite in cadrul unei relatii existente. Numai atunci, cand toate celelalte carti indica o experienta dura, trebuie pornit de la ideea ca in aer plutesc evenimente neplacute.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "8 DE BATE"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati pornit de la ideea ca lucrurile vor evolua rapid si ca va aflati in proximitatea realizarii scopului urmarit. Acum a sosit momentul sa va dati seama ca evolutia inca nici nu a inceput, cartile etalate la pozifiile 1 si 7 va pot furniza mai multe detalii.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati simtit ca lucrurile au inceput deja sa se miste, ca deja se anunta evenimente importante si ca asteptarile dumneavoastra se vor implini in eel mai scurt timp.Daca sentimentul dumneavoastra este si autentic, veti afla de la cartile etalate la pozitiile 1 si 6.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati fost foarte rapid si poate ca ati lasat in anturaj impresia ca sunteti nelinistit. Nu ati lasat sa planeze nici un dubiu asupra faptului ca va asteptati lao schimbare sau realizare grabnica, sau ca, macar, o recomandati. Verificati daca si cartie de la pozitiile 1 si 5 justifica aceasta atitudine.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati ca sunteti interesat intr-o modificare grabnica si ca porniti de la ideea, ca respectivul proces evolutiv a si inceput. Contribuiti dumneavoastra insiva ca lucrurile sa ramana in miscare, si contati pe o iminenta realizare a unor evenimente cruciale.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa va pregatiti pentru o implinire rapida a asteptarilor dumneavoastra. Daca asteptati o veste puteti fi sigur ca ea se afla deja pe drum, in cazul ca nutriti sentimente amestecate, puteti considera ca se va implini o speranta, exceptand doar cazul, cand cartea etalata la pozitia 1 indica o experienta apasatoare.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Va dati seama ca pluteste ceva in aer, ca problema in discutie a inceput deja sa se miste si ca totul evolueaza mai rapid decit ati sperat.Puteti conta pe o evolutie favorabila a intentiilor dumneavoastra, exceptand situatia in care cartea etalata la pozitia 1 indica o experienta dificila.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.