Carte de Tarot - 8 de Monede

8 de Monede

Cartea de tarot 8 de Monede indica inceputul unui proiect promitator. Este cartea invatacelului care se apuca de o munca plicticoasa, dar de mare viitor. In acest sens, cartea leaga situatia inceputului de o perspective imbucuratoare.Cartea de tarot 8 de Monede simbolizeaza motivarea puternica, placerea pe care ne-o da munca si mandria in fata primelor rezultate.Cartea de tarot 8 de Monede reprezinta si un inceput norocos.
Corespondență astrologică
Mercur in a 3-a casa, in sensul sarguintei la invatatura si dibaciei.
Imagine mitologică
Talos, nepotul si cel mai talentat invatacel al genialului constructor Dedal.
Corespondență ging
17 Sui/Succesiunea.

În domeniul vieții profesionale

In planul profesional Cartea de tarot 8 de Monede arata ca ni se incredinteaza un post nou sau sarcini noi, inca necunoscute noua. De regula, nu dispunem de cunostintele corespunzatoare pentru aceasta noua activitate, insa avem cu atat mai mult curiozitatea si voinja sa invatam.Cartea de tarot 8 de Monede poate simboliza asa-numita „taxa de studii", pe care suntem obligati sa o platim adesea, cand abordam domenii noi. Mult mai explicita este insa semnificatia privind perspectivele fericite pe care ni le deschide noua noastra activitate.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 8 de Monede arata ca, in fapt sau doar in sens figurat, ajungem din nou pe bancile scolii.Cartea de tarot 8 de Monede indica o perioada de scolarizare, in care, fie ca dobandim in mod sistematic cunostinte intr-un anumit domeniu al cunoasterii, fie ca suntem confruntati cu experiente noi la asa-numita „§coala a viepi". In functie de imboldul interior de a invata, aceasta etapa este resimtita ca revigoranta si insuflefitoare sau, dimpotriva, parcursa cu truda si impotriva vointei. In orice caz, este vorba de un castig valoros de cunoastere si intelepciune.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor personale, aceasta carte a noului inceput simbolizeaza faptul ca ne indreptam spre o legatura noua, de mare viitor.Cartea de tarot 8 de Monede poate semnifica si faptul ca, in cadrul unei relatii existente, dobandim noi experiente si pornim pe cai inca neumblate.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "8 de Monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Stiti prea bine ca va aflati inca in etapa de inceput si experienta dumneavoastra este limitata, avand in vedere intentiile pe care le nutriti. Cand cartea de la pozitia 1 nu a avut un caracter net negativ, puteti considera ca veti reusi in ceea ce v-ati propus, daca veti avea suficienta rabdare.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati simpt ca sunteti un incepator in cadrul unui nou proces de invatare si ca vi se cere sa fiti pe cat de modest, pe atat de perseverent. Daca aveti drag de invatatura, aceasta etapa va va crea mari satisfactii. Este posibil ca talmacirea cartii de la pozitia 6 sa va arate ca ati ajuns deja mult mai departedecat ati crezut si ca va puteti bucura de-acum de primele roade.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati lasat impresia unui incepator. Acesta nu este un lucru rau, daca este vorba intr-adevar de un domeniu in care dispuneti doar de un bagaj redus de cunostinte. Daca, in schimb, s-au pus sperante mai mari in dumneavoastra, ati dezamagit.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati, cu modestie, ca pana acum nu pricepeti mare lucru din problema in cauza, dar ca vreti sa invatati. Treceti cu zel, incredere si cu multa inuiativa la realizarea intentiilor. Aratati-va setea de cunoastere. Veti profita inca multa vreme de-acum incolo de noile cunostinte dobandite.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Bucurati-va de perioada unui nou inceput. In fata vi se asterne o noua munca creatoare, in care veti dobandi, pas cu pas. noi cunostinte, datorita carora va veti maturiza pe plan interior si veti ajunge la un rezultat fericit.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa va pregatiti sa accedeti intr-un nou domeniu de cunoastere, despre care posedati doar putine cunostinte anterioare. Inaintati cu spiritul deschis spre ceea ce va asteapta, dovediti sarguinta la invatatura. Cu siguranta ca setea dumneavoastra de cunoastere va fi satisfacuta si rezultatul nu va va dezamagi.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.