Carte de Tarot - 8 de Spade

8 de Spade

Cartea de tarot 8 de Spade arata ca nu permitem unei parti importante a fiintei noastre, sa se trezeasca la viata.Cartea de tarot 8 de Spade constituie deseori expresia unor retineri sau interdictii pe care, desi isi au aproape intotdeauna originea in noi insine, ne place sa le proiectam asupra celor care ne inconjoara.Cartea de tarot 8 de Spade inseamna ca refulam ceva pretios in noi insine. Poate fi vorba, in context, si despre o renuntare temporara sau o limitare, impusa din ratiuni superioare.
Corespondență astrologică
Saturn in a 4-a casa, ca expresie a inhibitiei, a retinerilor interioare.
Imagine mitologică
Danae, cea care a fost incuiata intr-un beci pentru a nu concepe un fiu - pana cand Zeus s-a strecurat pana la ea,scurgandu-se sub forma unei ploi aurite, si ea 1-a nascut pe Perseu.
Corespondență ging
39 Gien/Inhibitia.

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot 8 de Spade inseamna ca nu traim anumite laturi esentiale ale persoanei noastre in, sau datorita, profesiei exercitate, si de aceea ni le reprimam. Putem sa acceptam astfel de limitari eventual pentru interval limitat de timp, avand in vedere anumite situatii deosebite.Daca Cartea de tarot 8 de Spade desemneaza o situatie de lunga durata, ea trebuie interpretata ca o invitatie urgenta de a ne stradui pentru dobandirea unei mai mari libertati interioare.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 8 de Spade are doua semnificatii.Cartea de tarot 8 de Spade poate exprima tirania rece ca gheata a ratiunii, prin intermediul careia punem calus unor laturi, porniri si sentimente importante, in credinta de a reusi astfel sa ne „controlam" cat mai bine dorintele .Cartea de tarot 8 de Spade poate exprima, totodata, ca am devenit constienti de aceasta situate constituind astfel un prim si foarte important pas spre eliberarea prizonierului din noi insine.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor personale Cartea de tarot 8 de Spade semnifica in primul rand retineri.Cartea de tarot 8 de Spade arata ca ascundem anumite laturi din noi insine, deoarece nu indraznim sa le aratam partenerului.Cartea de tarot 8 de Spade poate simboliza si o relatie in care nu ne desfasuram o parte a personalitatii, in credinta ca partenerul nostru nu va avea intelegere pentru asa ceva, si-ar manifesta iritarea sau refuzul.Cartea de tarot 8 de Spade poate exprima si singuratate, atunci cand traim fara un partener de viata. In acest caz, Cartea de tarot 8 de Spade arata ca nu suntem dispusi sa ne legam de cineva, cu toate laturile avantajoase dar si toate riscurile, pe care le implica un astfel de pas si, totodata ne cere, sa cream intai premisele interioare care apoi, sa duca pe un plan exterior la realizarea intalnirii.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "8 de Spade"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  V-ati dat seama ca pana acum nu ati fost liber in aceasta problema si ati reprimat o latura importanta a firii dumneavoastra. Poate ca ati acceptat in mod constient, o astfel de renuntare. In cazul ca este vorba de o limitare de durata, cartea de la pozitia 7 va va arata cum trebuiesa procedati pentru a va desface catusele interioare.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Va simtiti intimidat, temator sau, cel putin, sunteti extrem de retinut. Ati pus calus unor importante laturi ale sufletului dumneavoastra. Cartea de la pozitia 6 va va arata ce trebuie sa faceti pentru ca aceasta stare sa nu se perpetueze si sa devina astfel de nesuportat.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Va manifestati inhibat. Poate ca nu oricine este in masura sa observe acest lucru. Observatorul avizat va remarca insa ca ascundeti sau reprimati un lucru important. Cartea de la pozitia 2 indica, probabil, ce ascundeti, in timp ce cea de la pozitia 5 va arata ce atitudine puteti adopta in continuare.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati ca deveniti stapan pe sentimentele dumneavoastra si ca va puteti impune acest pas. Nu este indicat insa sa procedati in acest mod decat daca aceasta limitare nu se va perpetua. In caz contrar, este mai bine sa cumpaniti totul inca o data. Daca aceasta talmacire nu va spune nimic, cartea are aici urmatoareasemnificafie: Nu va rusinati de retinerile dumneavoastra, aratati-va timiditatea si sfiala.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Daca vreti sa progresati in aceasta problema, acest lucru va fi posibil numai cu pretul limitarii sau reprimarii, in parte macar, a sentimentelor. Numai daca si cartile de la pozitiile 1, 5 si 7 justifica un asemenea pas, este cazul sa va impuneti, pentru o perioada limitata de timp, o astfel de atitudine. Altfel este mai bine sa renuntati la intentiile dumneavoastra.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Ceea ce preconizati va pretinde o renuntare, o limitare. Cumpaniti bine daca sunteti dispus sa acceptati acest lucru si daca este vorba doar de o perioada determinate de renuntare. In orice alt caz, este mai bine sa renuntati la intentiile dumneavoastra sau sa actionati pentru a va schimba neintarziat situatia actuala.In caz contrar, veti reprima o latura importanta a fiintei dumneavoastra.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.