Carte de Tarot - 9 de Cupe

9 de Cupe

Cartea de tarot 9 de Cupe reprezinta o perioada pe care o savuram din plin, de care ne bucuram din toata inima. In anumite forme exagerate, aceasta placere de a trai poate sa degenereze, eventual, in voluptate desantata sau lacomie de viata, insa de regula, Cartea de tarot 9 de Cupe se manifests in forma ei placuta, lipsita de griji: ca expresie a bucuriei de a trai, a vietii lipsite de griji.
Corespondență astrologică
Luna in Taur, in sensul capacitatii de a savura, sociabilitatii.
Imagine mitologică
Masa Rotunda a regelui Artur.
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional, prin Cartea de tarot 9 de Cupe se indica o etapa, in care munca ne face placere si totul ne merge din plin. In prim plan se afla aspectul sociabilitatii si al spiritului colegial de echipa.Usurinta si voia buna fac sa fie date uitarii dezacordurile trecutului. E drept insa ca, daca se intrece masura, Cartea de tarot 9 de Cupe poate semnala si efecte secundare neplacute, cum sunt infratirea grosolana si agasanta sau trandavia lipsita de sensibilitate, care impieteaza asupra rezultatului muncii.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot 9 de Cupe desemneaza o perioada orientata spre savurarea vietii. Hedonistul, al carui principiu de viata consta in dobandirea maximului de placeri pe care le poate oferi viata, sau epicurianul, acel om dedat placerii simturilor, constituie forme extreme ale acestei conceptii de viata.Cartea de tarot 9 de Cupe exprima umorul si o perioada de trai linistit, lipsit de orice impovarare, in care ne indreptam privirea asupra aspectelor frumoase ale lumii, ne bucuram de viata si ne facem veacul fara nici un fel de griji.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor personale Cartea de tarot 9 de Cupe indica o perioada de savurare plina de fericire. Acele fantezii, care de regula sunt doar inchipuiri ale visurilor, devin realitate cotidiana.Cartea de tarot 9 de Cupe constituie un avertisment decent fata de exagerari, care transforma traiul tihnit si lipsit de griji in mania unei goane patologice dupa placeri sau abrutizarea datorata excesului de voluptate.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "9 de Cupe"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati abordat problema in cauza dintr-un unghi de vedere orientat spre aspectul voluptatii si acum doriti sa petreceti in continuare cat mai bine. Atitudinea dumneavoastra principiala pozitiva si voiosia ce va caracterizeaza va sunt de mare ajutor. Totusi, talmacirea cartii de la pozitia 7 va va atrageatentia asupra necesitatii de a proceda cu mai multa autodisciplina.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati trait vremuri placute, in care v-ati bucurat de situatia dumneavoastra. Daca aceasta talmacire vi se pare absurda, pentru dumneavoastra este valabila talmacirea secundara a cartii, si anume, ca pana acum ati fost prea trandav sau lenes pentru a schimba ceva.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati aratat o persoana sociabila, care stie sa se bucure de viata, si ati dovedit ca aveti umor. Ati aratat totodata ca va merge bine si ati lasat o impresie de voiosie. Dar nu ati devenit poate cumva prea comod si apareti in ochii celorlalti ca un om de viata din cale afara de exagerat?
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati-va latura sentimentala, sociabila, Dovediti ca aveti umor si stiti sa va si autoironizati. Nu lasati sa vi se strice buna dispozitie, petreceti o perioada cat mai placuta. Invitati-va prietenii, iesiti impreuna sa luati masa in oras daruiti-va ceva, atat dumneavoastra insiva cat si celorlalti- faceti fericita pe toata lumea.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Va asteapta vremuri bune, de care va puteti de pe acum bucura din toata inima. Declansati aceasta perioada frumoasa, facand un lucru pe care vi-1 doriti de multa vreme, fara insa a reusi sa-1 realizati. Destindeti-va si savurati aceasta perioada din tot sufletul.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Deveniti constient de deosebita seductie pe care o exercita asupra dumneavoastra problema in cauza. Abordati aspectul cu mult umor. Pregatiti-va pentru o perioada de savurare voioasa si lipsita de griji. Pe de o parte va va face bine si va va ajuta totodata sa avansati.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.