Carte de Tarot - 9 de Monede

9 de Monede

Chiar si in talmacirea traditionala, Cartea de tarot 9 de Monede era considerata cartea norocului financiar, care promite un mare si, de cele mai multe ori, neasteptat castig.Cartea de tarot 9 de Monede reprezinta evolutii surprinzator de favorabile, imprejurari norocoase neasteptate sau situatii, „Cand prinzi pestele cel mare", cum se mai spune in limbaj popular.Cartea de tarot 9 de Monede are si un aspect, care exprima totodata si experienta unei imbogatiri interioare evidente.
Corespondență astrologică
Jupiter/Venus, in a 5-a casa, ca expresie al marelui castig.
Imagine mitologică
Pescuitul neasteptat de bogat al lui Petru.
Corespondență ging
42 I/Inmultirea

În domeniul vieții profesionale

In planul experientei profesionale Cartea de tarot 9 de Monede arata ca ne aflam in fata unei afaceri profitabile, poate chiar a unui castig spectaculos. La fel de bine poate insemna, ca suntem avansati intr-un post mult ravnit si deosebit de lucrativ, ca stradaniile noastre sunt incununate de un succes neasteptat sau ca obtinem rezultate surprinzator de bune la examene.Cartea de tarot 9 de Monede indica totodata ca activitatea profesionala ne implineste pe deplin si ca ne simtim satisfacuti.

În planul conștiinței

In planul constiinfei Cartea de tarot 9 de Monede semnifica descoperirea subita a unei bogatii interioare, dar adesea si exterioare.Cartea de tarot 9 de Monede poate indica situatii cand, in urma unei intamplari neasteptate sau unei intalniri cu efect hotarator, dobandim anumite convingeri care, spre propria noastra surprindere, ne deschid ochii asupra capacitatilor ce zac in noi si a posibilitatilor de crestere si dezvoltare legate de acestea.Cartea de tarot 9 de Monede poate insemna la fel de bine si ca, printr-o schimbare decisiva in planul constiintei, reusim sa realizam saltul de la temeri si nesiguranta, la constientizarea bogatiei noastre.

În planul relațiilor personale

In planul legaturilor noastre personate Cartea de tarot 9 de Monede inseamna ca „am prins pestele cel mare", oricare ar fi intelesul acestei expresii pentru fiecare in parte: a face o „partida buna", a gasi un prieten pentru intreaga viata, a avea o intalnire care sa ne bucure mult.Cartea de tarot 9 de Monede nu indica doar realizarea unor contacte noi. In cadrul relatiilor bine statornice, Cartea de tarot 9 de Monede inseamna perioade fericite, in care descoperim si ne bucuram de bogatia legaturii respective. Poate cea mai potrivita imagine pentru a descrie aceasta stare este cea a unui concediu in doi, intr-o relatie amicala si tihnita.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "9 de Monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati vazut in aceasta problema o ocazie, unica poate, de a trage „lozul cel mare" sau stiti ca norocul v-a suras, deja in legatura cu tema intrebarii puse. Daca concluziile dumneavoastra sunt intr-adevar juste si cum este cel mai bine sa procedati in continuare, veti afla din talmacirea cartilor de la pozitiile 1 si 7.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati simtit marea sansa si acum ati vrea sa dati si marea lovitura, sau va considerati deja coplesit de daruri si fericire, bucurandu-va de lux cu placutul sentiment, de a fi alesul sortii. Vedeti daca talmacirea cartii de la pozitia 6 va invita sa va mentineti aceasta atitudine sau daca nu ati fost, totusi, poate prea visator,astfel ca ar fi cazul sa deveniti ceva mai lucid.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati lasat impresia unui favorizat al sortii. Daca aceasta corespunde in fapt situatiei dumneavoastra, meritati felicitari din toata inima. Dar daca totul nu a fost decat un bluf nu va ramane decat sa sperati ca, pana la urma, sa nu vi se schimbe norocul.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Jucaji cartea cea mare. Aratati ca, in problema in cauza, sunteti rasfatatul norocului si ca va pricepeti sa folositi aceasta ocazie prielnica. Daca si talmacirea cartilor de la pozitiile 6 si 7, dar mai ales cea de la pozitia 1, sunt incurajatoare, puteti juca, de aceasta data, totul pe o singura carte.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Invingeti-va timiditatea, inhibitia sau falsa modestie, indrazniti sa trageti marea carte. Acceptati pariul, incredeti-va in noroculdumneavoastra, care va va oferi o ocazie stralucitoare de „a prinde pestele cel mare".
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Porniti de la ideea ca sunteti fericitul castigator si ca proiectele dumneavoastra evolueaza spre un neasteptat succes. Folositi ceasul prielnic si riscati mai mult decat de obicei. Veti vedea ca miza va renta.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.