Carte de Tarot - 9 de Spade

9 de Spade

Cartea de tarot 9 de Spade a noptilor de nesomn exprima o stare de profunda ingrijorare si mahnire. Poate fi vorba despre constiinta incarcata, care nu ne lasa sa dormim sau despre aflarea unor amenintari existentiale, cum sunt boala sau pierderile.Cartea de tarot 9 de Spade simbolizeaza frica ce ne stapaneste de-a lungul noptilor nesfarsite in care, chinuiti de griji, veghem si asteptam cu infrigurare ivirea zorilor.Cartea de tarot 9 de Spade nu precizeaza daca ne-am pierdut linistea noptilor din sentimente de rusine sau vinovatie, daca este vorba de firea noastra tematoare care, in perspectiva unor incercari dificile ne face sa fim nelinistiti.Cartea de tarot 9 de Spade nu arata decat apasarea pe care o resimtim, ingrijorarea noastra profunda, frica resimtita in momentul trezirii subite si fara menajamente, noptile fara somn.
Corespondență astrologică
Saturn/Luna, ca expresie a ingrijorarii, apasarii si sentimentelor de remuscare.
Imagine mitologică
Erinnyiile/Furiile, personificari ale remuscarii: Allekto (Neincrederea), Teisifona (Razbunarea) si Magaira (Invidia).
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

Cartea de tarot 9 de Spade arata ca traversam o stare de descurajare si pesimism, ca suferim din cauza problemelor de serviciu, a sefilor ierarhici sau a atmosferei de lucru.Cartea de tarot 9 de Spade poate exprima frica de un eventual esec in fata unor acumulari de probleme cu nivel de risc neobisnuit de ridicat dar, si frica de examene, tracul inaintea unor aparitii publice. Este insa posibil ca cea care ne rapeste somnul sa fie insasi constiinta noastra incarcata, ca urmare a unui comportament gresit sau neglijent si acum ne temem ca totul va fi dat in vileag.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 9 de Spade indica acumulari de nori intunecati, care impiedica perceperea clara a lucrurilor. Temeri, griji, remuscari care - fara sa conteze daca sunt sau nu indreptatite - patrund in constiinta noastra, iritandu-ne si descurajandu-ne. Cateodata este vorba de temerile legate de consecintele unui lucru de care am luat cunostinta dar pe care refuzam sa-1 credem.

În planul relațiilor personale

In cadrul relatiilor personale Cartea de tarot 9 de Spade exprima in primul rand frica de a fi parasit si de suferintele despartirii. Poate fi vorba la fel de bine de apasarea singuratatii, cat si de teama de a nu pierde o persoana iubita.Cartea de tarot 9 de Spade poate indica temeri indreptatite sau nu, pe care le resimtim in legatura cu aproapele nostru.Cartea de tarot 9 de Spade reprezinta rusinea pe care o resimtim cand partenerul mult iubit descopera, sau ar putea sa descopere, in noi aspecte care ne umbresc.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "9 de Spade"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  V-ati facut griji. Presimtiri si temeri negre va apasa sau v-au facut sa pierdeti privirea de ansamblu asupra intentiilor dumneavoastra. In cazul in care temerile dumneavoastra izvorasc din exterior, incercati, intr-o prima etapa, sa obtineti mai multa limpezime prin discutii cu prietenii.Daca sunt urmarea unor sentimente interioare de rusine si remuscare, ar trebui sa rezolvati aceste aspecte legate de latura dumneavoastra intunecata, inainte de a merge mai departe.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati permis sa vi se tulbure linistea interioara. Va stoarceti creierii si sunteti chinuit si slabit de griji. Incercati sa va limpeziti.Uitati-va la cartea de la pozitia 1, care va va spune ce va asteapta, apoi la cartea de la pozitia 6, care va indica in ce directie puteti si trebuie sa va schimbati atitudinea.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Tinuta dumneavoastra a fost apreciata ca morocanoasa si tematoare. Vi se citeau pe chip grijile si noptile de nesomn. Odihniti-va si permiteti-va un lucru, care sa va faca placere.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Probabil ca pana acum v-ati refulat grijile si temerile. Aceasta carte va cere, dimpotriva, sa va aratati suferinta si sa permiteti celorlalti sa participe la durerea dumneavoastra. Vorbiti-le despre temerile si necazurile dumneavoastra,iar, daca avefi constiinta incarcata, clarificati problema respectiva.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Calea va duce pentru inceput printr-o perioada de apasare si constiinta incarcata. Nu incercati sa refulati aceste sentimente, pentru ca ele se vor reintoarce noaptea, sub forma cosmarurilor, sa va infricoseze. Mai bine deschideti-va in fata acestor griji. Faceti loc durerii si necazului dumneavoastra si usurati-va vorbind.Veti vedea cum temerile vor dispare, ca de la sine, si veti putea apoi sa respirati usurat.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Fiti constient de faptul, ca cel mai sigur drum spre cresterea interioara va indica intotdeauna directia in care se ascund temerile dumneavoastra. Crestem, o data cu depasirea pragului fricii, eschivarea lasa in schimb nu face decat sa ne slabeasca si sa ne faca si mai tematori.Parcurgeti in mod constient drumul prin noapte. Increderea dumneavoastra, ca acesta este drumul cel bun, va va inzeci fortele si va va conferi siguranta necesara pentru a-1 strabate cu verticalitate si succes.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.