Carte de Tarot - Asul de Bate

Asul de Bate

La fel ca si ceilalti asi, cartea de tarot Asul de bate reprezinta o sansa care zace in noi, pe care ar trebui s-o descoperim si s-o cultivam. In cazul acestui cartii de tarot Asul de bate, este vorba de spiritul de intreprinzator, de curaj, de asumarea riscului, dae entuziasm, si nu in ultimul rand, cartea de tarot Asul de bate face trimitere catre autoafirmare. Cartea de tarot Asul de bate corespunde elementului foc si poate reprezenta intarirea vointei noastre, puterea noastra morala, precum si de alte procese de evolutie si mai ales de maturizare. Cartea de tarot Asul de bate reprezinta incuviintarea data vietii, optimismul si dorinta de viata, nerabdarea.
Corespondență astrologică
Soarele/Marte in sensul curajului, hotararii, capacitatii de autoafirmare.
Imagine mitologică
Bata cu care Moise a lovit in suprafata apei
Corespondență ging
46 Song/Ridicarea la Suprafata.

În domeniul vieții profesionale

Profesional cartea de tarot Asul de bate ne arata ca ni se ofera noi sanse, care ne inlesnesc identitatea scopurilor precum si desfasurarea intereselor, capacitatilor si talentelor noastre. Cartea de tarot Asul de bate simbolizeaza curajul, placerea riscului si daruirea totala in cadrul unei anumite probleme, autorealizarea profesionala. Cartea de tarot Asul de bate arata ca suntem orgoliosi, motivati si ca ne daruim cu entuziasm rezolvarii indatoririlor.

În planul conștiinței

In planul constiinfei noastre, cartea de tarot Asul de bate reprezinta faza in care ne dezvoltam forta morala, vointa si convingerile. Sunt perioade de dezvoltare interioara care duc la o mai buna autocunoastere, si o crestere a increderii in sine.

În planul relațiilor personale

In relatiile noastre personale cartea de tarot Asul de bate simbolizeaza caldura reletiei cu partenerul, plina de vitalitate si trairi intensive, precum si sansa de a ajunge la o relatie cinstita, umana sau de a aduce lumina si caldura intr-o legatura existenta. Este vorba de o crestere a vitalitatii si entuziasmului reciproc, aflata adesea in legatura cu o mare doza de spirit intreprinzator. Cartea de tarot Asul de bate poate semnifica si iesirile pline de temperament sau pasiuni dramatice, de regula insa fara urmari distructive.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Asul de Bate"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati descoperit sanse de dezvoltare in ceea ce intentionati sa faceti, pe care le puteti transpune in viata. Poate ca v-ati dat seama si de faptul ca aceasta problema este de mare importanta pentru evolutia dumneavoastra.Trebuie mai intai sa va lamuriti daca si cum puteti sa va folositi de aceste sanse.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati simtit ca puteti acum sa va desfasurati in forta si cu elan. §titi faptul ca indrazneala si puterea de convingere va vor fi de mare ajutor.Intrebarea care se pune este daca ati folosit sansa, pe care ati avut-o, de a amplifica aceste forte.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati lasat impresia ca sunteti o persoana decisa si ca va place riscul, nepermitand sa apara nici o indoiala in legatura cu spiritul dumneavoastra intreprinzator. Ati aratat ca in ceea ce intentionati se afla mari sanse de promovare. Intrebarea care se pune este daca ati avut suficienta rabdare.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati celor din jur orgoliul si temperamentul dumneavoastra. Treceti cu mult elan la realizarea intentiilor dumneavoastra. Puteti, fara grija, sa va manifestati ceva mai cutezator. Nu trebuie sa ascundeti faptul ca va lasati condus de principii etice clare .
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa va luati inima in dinti si sa treceti, cu mult temperament si incredere, la realizarea intentiilor dumneavoastra. Aveti cele mai bune sanse. Entuziasmati-va pentru aceasta problema pentru ca apoi sa actionati energic pentru finalizarea pe care o doriti.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Verificati daca intr-adevar pledati pentru o cauza nobila si prindeti din zbor sansele ce vi se ofera in aceasta situatie. Aveti nevoie de optimism, curaj si putere de convingere. Aceastea se pot dobandi, daca va veti dedica cu trup si suflet intentiilor dumneavoastra.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.