Carte de Tarot - Asul de cupe

Asul de cupe

Cartea de tarot Asul de cupe este una dintre cele mai importante carti ale norocului din Tarot.Cartea de tarot Asul de cupe indica - la fel ca si ceilalti asi - o mare sansa, care zace in noi.Cartea de tarot Asul de cupe ne poate duce la forme dintre cele mai profunde ale implinirii. Ce inseamna acest lucru pentru individul in parte, depinde de conceptia de viata a fiecaruia. Spectrul acoperit de Cartea de tarot Asul de cupe se extinde de la bucurie, recunostinta si satisfactie, pana la profunda fericire pe care o da contopirea a doua fiinte. Fara indoiala, in prim plan se afla misterul iubirii in toate formele sale de manifestare: iubirea de aproape, dragostea fata de parinti, iubirea senzual-erotica, iubirea de sine si dragostea fata de Dumnezeu.Cartea de tarot Asul de cupe poate anunta si alte forme, mai cotidiene, ale fericirii. Aspectul material al acestei notiuni este insa mai degraba exprimat de Asul de Monede.Cartea de tarot Asul de cupe insa nu se impune de la sine, ci se vrea descoperita si cultivata.
Corespondență astrologică
Neptun/Jupiter, in corespondent armonioasa cu Soarele, ca expresie a harului implinirii cele mai profunde.
Imagine mitologică
Sfantul Graal, ca intruchipare a valorii supreme de dorit.
Corespondență ging
64 We Dsi/Inaintea implinirii

În domeniul vieții profesionale

In viata profesionala Cartea de tarot Asul de cupe ca ne aflam pe drumul cel bun care, trecand peste conceptiile uzuale despre munca si profesie, ne poate conduce spre adevarata noastra menire.Cartea de tarot Asul de cupe indica o sansa, poate unica, de a impreuna, intr-un tot armonios, aspectul necesitatii vitale cu experienta implinirii profunde. Deoarece aceasta traire se situeaza dincolo de valorile exterioare, ea se poate referi atat la maturatorul de strada fericit cat si la medicul din padurea virgina, care traieste din plin in extazul oferit de munca sa.

În planul conștiinței

Cartea de tarot Asul de cupe inseamna ca patrundem in adancuri, pentru a descoperi acolo expresia straveche a increderii, credintei si adapostului, ca raspuns la cele trei temeri arhaice, comune noua tuturor: groaza in fata distrugerii, disperarea in fata absurdului si nemangaierea singuratatii.Cartea de tarot Asul de cupe arata ca, pe calea meditatiei sau altor exercitii pe masura noastra, putem ajunge la acea certitudine generatoare de fericire, pe care altii au incercat s-o descrie ca atingere a Harului Divin, a Unicului.

În planul relațiilor personale

In sfera relatiilor noastre personate, Cartea de tarot Asul de cupe semnifica, inainte de toate, experienta marii iubiri. Sansa care ni se ofera se extinde de la sentimental de dragostea fulgeratoare pana la forma cea mai profunda a fericirii rodite din iubirea matura si la certitudinea plina de incredere a ocrotirii si cuprinderii in sufletul celuilalt.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Asul de cupe"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati considerat ca va aflati pe drumul bun si ca marele noroc va asteapta. Cartea de la pozitia 1 va poate spune, daca aceasta conceptie este justa, iar cea de la pozitia 7, cum puteti cel mai bine recunoaste si fructifica aceasta sansa.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati simtit importanta deosebita pe care o are pentru dumneavoastra situatia in care v-ati aflat anterior si incercati acum sa descoperiti in ea si posibilitatile de a accede la marea implinire. Cartea de la pozitia 1 va va arata, daca va aflati pe calea justa, iar cea de la pozitia 6, cum este cel mai indicat sa va pregatitipe plan interior.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati aratat ca mizati pe o evolutie fericita si imbucuratoare, ca, in problema in discutie, va preocupa sentimentele si implinirile profunde. Dar daca si evolutiile vor indreptati tinuta dumneavoastra veti afla din talmacirea cartii etalate la pozitia 1.Cea de la pozitia 5 va poate spune ce ar fi cel mai indicat sa faceti pentru a va atinge scopul.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati ca va bizuiti cu incredere intr-o evolutie fericita, ca sunteti dispus sa va deschideti cu recunostinta in fata unei profunde si - chiar si pentru dumneavoastra - coplesitoare experience. Aratati ca va incredeti in instinctul dumneavoastra si ca va lasati ghidat de intuitie spre calea cea buna.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Ati pasit intr-un domeniu in care, in interiorul dumneavoastra, simtiti ca sunteti adanc miscat. Deschideti-va in fata acestei experiente, lasati-va strabatut si daruit de sentimentul mantuirii. Folositi-va de aceasta, poate unica, sansa, pentru a ajunge la un tel, peste orice inchipuire de favorabil.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Prindeti din zbor sansa unica, ce vi se ofera. Intentiile dumneavoastra contin posibilitatea de a trai o implinire profunda si o mare fericire. Nu cedati, pana nu veti fi ajuns la acest punct. Veti fi mai mult decat satisfacut de rezultatul obtinut.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.