Carte de Tarot - Asul de Monede

Asul de Monede

Cartea de tarot Asul de Monede indica, la fel ca si ceilalti asi, o sansa aflata la indemana noastra. Este vorba de a descoperi in noi insine sau in situatia actuala o sansa, care, in sensul elementului pamant, reprezentat prin monede sa ne duca spre rezultate favorabile: spre o bogatie exterioara, dar mai ales interioara.Pe langa Asul de Cupe, Cartea de tarot Asul de Monede este cea mai norocoasa carte a Micii Arkana. Insa, acest noroc nu pica din senin, ci se vrea descoperit. Este posibil ca munca de cautare, sa fie legata de mari eforturi. Insa rezultatul, nu numai ca este de cea mai buna calitate si totodata de durata, dar ne si satisface in cel mai inalt grad.
Corespondență astrologică
Venus in a 2-a casa sub forma sansei
Imagine mitologică
Lana de Aur.
Corespondență ging
34 Da Dsuang/Puterea celuiMare

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot Asul de Monede are semnificatia, ca avem marea sansa de a obtine tocmai lucrul pe care-1 consideram cel mai de pret . Poate fi vorba, de exemplu, de siguranta locului de munca, recunoasterea meritelor personale si prestigiu, multumire sufleteasca si constiinta sufleteasca, independenta de succesul repurtat, de a fi implicat intr-o munca utila, ca insusi sensul vietii noastre se regaseste in aceasta activitate.Cartea de tarot Asul de Monede inseamna ca avem perspective dintre cele mai bune de a ne atinge scopul in cadrul actualelor eforturi profesionale.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot Asul de Monede inseamna ca avem sansa de a dobandi cunostinte esentiale si intr-adevar utile. Poate fi vorba de acea idee, care sa ne aduca mult ravnita rezolvare a unei anumite probleme. Dar poate fi vorba si de acea experienta care sa se reflecte pe plan valoric, respectiv: cresterea aprecierii propriei valori sau o formula de genul „Sesam, deschide-te".

În planul relațiilor personale

In planul legaturilor personale Cartea de tarot Asul de Monede exprima sansa reala de a ajunge la o relatie de durata indelungata, generatoare de o profunda fericire.Cartea de tarot Asul de Monede indeplineste astfel rolul de prim sol al unei noi legaturi. Poate constitui insa si un indiciu ca descoperim si cultivam in cadrul unei legaturi existente noi posibilitati de evolutie pozitiva si de dobandire a fericirii.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Asul de Monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati considerat pana acum ca scopul pe care-1 urmariti constituie marea sansa a vietii dumneavoastra, prin care puteti obtine noroc, bogatie sau siguranta. Cartea de la pozitia 1 va va indica ce puteti realiza pana la urma in contextul prezent, iar cea de la pozitia 5,cum trebuie sa procedati pentru aceasta.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  V-ati pus mari sperante in norocul dumneavoastra si sunteti de parere ca in aceasta problema v-ati gasit marea sansa. Daca lucrurile vor evolua pana la urma intr-adevar asa cum credeti dumneavoastra sau daca veti trai doar o deziluzie, veti putea afla de la cartea etalata la pozitia 1.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati aratat ca sunteti in asteptarea marii sanse sau ca mizati pe norocul dumneavoastra. Daca pana la urma aceasta atitudine se va dovedi corecta sau daca v-ati asumat degeaba rolul norocosului veti putea afla de la cartea etalata la pozitia 1. Daca si ea va va confirma asteptarile, veti afla de la cartea etalatala pozitia 5 cum trebuie sa procedati, pentru a va gasi norocul.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati tuturor ca sunteti perfect constient de marile sanse ce vi se deschid si ca sunteti dispus sa faceti absolut totul, pentru a fructifica aceasta ocazie (unica) de a va fauri norocul. Manifestati-va plin de incredere si hotarare, nu lasati sa planeze nici o indoiala asupra perseverentei si capacitatii dumneavoastra de rezistenfa.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Nu ezitati sa va incingeti si sa va lasati furat de intentiile dumneavoastra. Cat de curand veti constata ca merita si ca ati dat peste o adevarata mina de aur. Nu va lasati, nu renuntati la cautare, pana cand nu va veti gasi norocul.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Deveniti constient de marile posibilitati ce vi se deschid. Sunteti pe calea cea buna si va veti realiza intentiile, daca va veti dedica acestui scop cu seriozitate. Nu asteptati nici un ajutor din partea altora: dumneavoastra insiva trebuie sa recunoasteti si sa prindeti din zbor aceasta sansa. Apoi, totul va decurge de la sine.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.