Carte de Tarot - Cavalerul de Bate

Cavalerul de Bate

Cartea de tarot cavalerul de bate personifica atmosfera caracterizata de la calda pana la arzatoare, in care se regasesc pofta de viata, entuziasmul visator, dar si nerabdarea, infierbantarea si exagerarea fara limite. De aceea, depinde in mare masura de felul domeniului de viata desemnat de aceasta carte, daca ne putem bucura de caldura sau vom avea parte, de fierbinteala ei, trebuind sa ne temem de nestatornicia ce o caracterizeaza. Nerabdarea exprimata de aceasta carte inseamna: totul si acum. Daca acest lucru nu reuseste sau daca nu-1 putem obtine, reactionam impulsiv, cu furie si agresivitate. Pe de alta parte, caldura proprie cartii de tarot cavalerul de bate este datatoare de viata si antrenanta, putand deseori detensiona stari de spirit incinse.
Corespondență astrologică
Marte in berbec, ca expresie a spiritului de initiativa
Imagine mitologică
Notos, vantul fierbinte din sud
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

In planul profesiei Cartea de tarot cavalerul de bate arata, ca suntem plini de zel si nerabdare si ca ne vine foarte greu sa manifestam intelegere pentru situatiile frecvente care necesita scurgerea anumitor perioade de asteptare. Trecem la indeplinirea obligatiilor si sarcinilor noastre, cu multa motivare si entuziasm, insa actionam in salturi, nu prezentam rezistenta si ne pierdem interesul deja de la cele mai mici obstacole intalnite. Cartea de tarot cavalerul de bate poate semnala o intrecere infocata si iesiri temperamentale la locul de munca.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre, Cartea de tarot cavalerul de bate inseamna ca ne aflam intr-o etapa de eferverscenta creatoare, in care ravnim spre idealuri inalte sau cristalizam si aparam convingeri, fara sa ne pese prea mult de justificarea lor obiectiva sau sa ne punem problema transpunerii in viata a acestora. Capacitatea de entuziasmare, de care dam dovada in astfel de perioade, are ceva molipsitor si incitant si pentru cei din jur, fiind astfel deseori revigoranta. In cazul in care este vorba de luarea unor hotarari cruciale, in aceasta stare de spirit puteti lua decizii pripite.

În planul relațiilor personale

Cartea de tarot cavalerul de bate in sfera relatiilor noastre personale poate exprima jarul pasiunii dar si disputele pline de temperament. Acestea pot duce foarte usor la exagerari. Acolo unde aceste energii sunt insa canalizate spre actiuni comune, dezvoltam o forta pretioasa.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Cavalerul de Bate"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati abordat problema in cauza pana acum cu multa nerabdare. Sunteti nervos, sau chiar agasant, si nu mai doriti sa asteptati sau,sa acceptati compromisuri. Trebuie sa fiti prevazator, pentru a nu distruge un lucru care, cu putina rabdare, ar putea sa fie cu adevarat un succes.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Inima va clocoteste. Sunteti nerabdator, sau poate chiar furios Orice sfat privind mai multa rabdare si chibzuinta va scoate din sarite. Acceptati totusi propunerea data de cartea etalata la pozitia 6 asupra tinutei interioare ce va va duce cu siguranta la tinta.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati lasat impresia de mare nerabdare si nechibzuinta. Poate ca ati fost furios si impulsiv. In orice caz, s-a vazut clar setea dumneavoastra de senzatii sau infierbantarea. Dar, ati facut si dovada de rezistenta in timp?
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Puneti paie pe foc. Riscati „mai mult", indiferent daca este vorba de pojarul pasiunii sau de fierbinteala competitiei.Va manifestati provocator. Trebuie sa fiti indraznet, fara nici o grija, chiar daca in rest va vine greu sa va expuneti in asemenea masura.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Nu mai trebuie sa asteptati. Incumetati-va sa facetii marele pas. Faceti-va curaj sa infaptuiti ceea ce va spune inima. Lasati-va antrenat, impartasiti si celorlalti entuziasmul dumneavoastra. Chiar daca simtiti ca va cuprinde furia salbaticia, poate ca n-ar strica sa exteriorizati si aceste sentimente.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa va lamuriti asupra faptului, ca mai multa rabdare si asteptare nu va ajuta la nimic in aceasta problema. Exprimati-va convingerile, chiar daca ceilalti va sunt ostili. Puneti condifii. Daca si cartea de la pozitiia 1 va incurajeaza, mizati fara retinere pe "totul sau nimic".

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.