Carte de Tarot - Cavalerul de cupe

Cavalerul de cupe

Cartea de tarot Cavalerul de cupe exprima o atmosfera afectuoasa si pasnica, buna dispozitie si intelepciunea surasului.Cartea de tarot Cavalerul de cupe reprezinta orele de contemplate si liniste interioara, unitatea armonioasa de opinii, visele romantice. Acolo, unde anterior domneau certurile si conflictele, Cartea de tarot Cavalerul de cupe arata impacarea si intelegerea.Cartea de tarot Cavalerul de cupe reprezinta orele de ragaz, perioadele in care mergem pe urmele fanteziei, bucurandu-ne fara retineri de frumusetile vietii.
Corespondență astrologică
Venus/Luna, ca expresie a bunei dispozitii.
Imagine mitologică
Zefir, blandul si uneori gelosul vant din Apus, care, dupa ce a prins-o pe Psyche, a dus-o in palatul lui Amor.
Corespondență ging
11 Tai/Pacea.

În domeniul vieții profesionale

Cartea de tarot Cavalerul de cupe inseamna ca avem parte de un climat de munca sanatos, de o atmosfera linistita si degajata, in care ne rezolvam indatoririle aproape in joca si cu multa voiosie. In cazul unei reorientari profesionale, Cartea de tarot Cavalerul de cupe arata ca asezam in prim plan interesele si aptitudinile artistice. Daca insa, pana la urma, ne vom hotari intr-adevar spre o astfel de directie, nu se poate preciza decat tinand cont si de talmacirile celorlalte carti.Cartea de tarot Cavalerul de cupe defineste mai degraba modul si felul in care procedam, decat continutul concret al activitatii noastre.

În planul conștiinței

Cartea de tarot Cavalerul de cupe arata ca dam curs sentimentelor noastre si ca avem o conceptie visatoare asupra lumii.Cartea de tarot Cavalerul de cupe arata ca in urma unor experiente fericite, inclinam spre o atitudine mai degraba exuberanta si ca vedem totul in roz.Cartea de tarot Cavalerul de cupe poate simboliza receptivitatea fata de lume si imagini a constiintei noastre, faptul ca ne preocupa intens basmele, miturile si misterioasa lume onirica. In toate situatiile, nu se merge mai departe de un joc placut, agreabil, ramanandu-se la nivelul superficialului.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor noastre personate Cartea de tarot Cavalerul de cupe isi dobandeste adevarata insemnatate.Cartea de tarot Cavalerul de cupe personifica perioada vesela, de iubire si mare tandrete a primaverii neimpovarate de griji din cadrul unei relatii, care evolueaza sub semnul ocrotirii.Cartea de tarot Cavalerul de cupe este, totodata, si cartea impacarii si exprima o intelegere profunda si reciproca, care aproape ca se poate dispensa de cuvinte.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Cavalerul de cupe"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati avut fata de problema in cauza o atitudine calma. Sunteti binedispus si nutriti ganduri prietenesti fata de ceilalti. Vedeti, daca talmacirea cartii de la pozitia 7 va sfatuieste sa continuati in acelasj mod sau, poate, va invita sa procedati totusi cu mai mult angajament,mai multa hotarare si sa va aratati mai dispus sa faceti fata unui eventual conflict.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Aceasta problema va afecteaza interior si priviti spre intenda pe care o nutriti cu drag si buna dispozitie. Cand talmacirea cartii de la pozitia 1 nu contine vreun avertisment, nu aveti de ce sa va temeti.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pareti a fi in buna dispozitie. Daca acest mod de a fi corespunde atitudinii dumneavoastra interioare (pozitile 2 si 3), nu este cazul sa interveniti pentru a schimba ceva. Insa, daca sunteti obligat sa faceti eforturi sa afisati o fata zambitoare, e mai bine sa aratati ce simtiti in realitate. Cartea de la pozitia 5 va poate da un semnal de mare importanta in aceasta privinta.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Manifestati-va pasnic, impaciuitor, creati o atmosfera plina de afectiune. Aratati-va sentimentele, inclinatiile, simpatiile, dragostea.Daca se va intampla sa intalniti pe cineva care sa nu va zambeasca, daruiti-i zambetul dumneavoastra.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Fiti tandru, si receptiv fata de sentimentele de prietenie si dragoste.Daca,avand in vedere situatia in care va aflati, nu prea aveti pofta de astfel de lucruri, dedicati-va vechii arte de a trai, practicate de japonezi,adica intelepciunea de a zambi mereu si de a lasa, in orice clipa, sa se inteleaga ca in lume exista numaifericire, ca intreaga nefericire provine doar din eroare si neintelegere.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Analizati problema cu detasare si priviti cu multa gingasie spre ceea ce preconizati sa faceti.Lasati deoparte spiritul critic si priviti lucrurile din unghiul lor vesel si visator. Fiti fara grija: nu sunteti in primejdie.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.