Carte de Tarot - Cavalerul de Monede

Cavalerul de Monede

Cartea de tarot Cavalerul de Monede personifica acea dispozitie, in care sunt create, cu sarguinta, harnicie, perseverenta si tenacitate, valori concrete si durabile.Cartea de tarot Cavalerul de Monede simbolizeaza simtul pentru lucrul solid, pur si durabil, reprezentand astfel solul dur si sigur, fundamentul in care ne putem increde si pe care putem construi.Cartea de tarot Cavalerul de Monede reprezinta atmosfera elementului pamant, realitatea fizica, in care conteaza siguranta, rezultatele palpabile si modurile pragmatice de actiune care ne ofera si cadrul pentru experiente in sfera senzualului. Numai atunci, cand aceasta atitudine este exagerata, se ajunge la indaratnicie si cramponare rigida, la corvezi grele sau, la cealalta extrema, la lene lipsita de sensibilitate si devieri senzuale.
Corespondență astrologică
Jupiter in Taur, in sensul valorilor durabile, solide si marete.
Imagine mitologică
Fieraria olimpica a lui Hefaistos, in care erau mestesugite marile comori ale zeilor.
Corespondență ging
32 Hong/Durabilitatea.

În domeniul vieții profesionale

In viata profesionala Cartea de tarot Cavalerul de Monede simbolizeaza o atmosfera de lucru, in care se realizeaza, cu consecventa si perseverenta, afaceri solide.Cartea de tarot Cavalerul de Monede arata simtul nostru sanatos pentru identificarea ocaziilor valoroase precum si disponibilitatea noastra de a munci cu constiinta succesului si rezultatelor rodnice.Cartea de tarot Cavalerul de Monede indica o perioada favorabila ce ni se deschide, in care vom putea sa ne realizam proiectele profesionale.Cartea de tarot Cavalerul de Monede indica, in sfera examenelor, negocierilor Si altor proiecte din sfera profesionalului, ca putem conta pe rezultate clare, palpabile si durabile.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot Cavalerul de Monede semnifica ascutirea simtului pentru real, cautarea de cai pentru transpunerea in fapt a ideilor si inchipuirilor noastre. Aceasta poate duce la o politica a pasilor marunti, care pune un scop apropiat realizabil mai presus decat un tel ideal, dar deocamdata mult prea indepartat.Cartea de tarot Cavalerul de Monede indica si faptul, ca suntem preocupati de probleme legate de siguranta noastra materiala. Doar in unele cazuri singulare Cartea de tarot Cavalerul de Monede constituie un avertisment fata de exagerari, cum sunt incapatanarea, impietrirea interioara sau lacomia lipsita de orice scrupul.

În planul relațiilor personale

In planul legaturilor cu partenerul Cartea de tarot Cavalerul de Monede arata ca legatura noastra este caracterizata prin onestitate, durabilitate, fidelitate si, nu in ultimul rand, prin senzualitate traita cu caldura.Cartea de tarot Cavalerul de Monede este intruchiparea a ceeea ce in limbaj popular se numeste „o relate solida" si deschide perspectiva spre o astfel de legatura, in cazul in care, la momentul formularii intrebarii, traim solitar. In relatia pe care o caracterizeaza, intimitatea conteaza mai mult decat farmecul noului, relatia in doi mai mult decat legaturile multiple si caldura caminului mai mult decat libertatea si independenta personala.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Cavalerul de Monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati adoptat o atitudine foarte realista in problema in cauza si ati constatat, ca pentru proiectul dumneavoastra conteaza mai ales onestitatea, perseverenta. Nu credeti insa ca aveti o conceptie putin prea lucida si lipsita de fantezie sau ca insistati cu prea multa incapatanare pe un punct unilateral de vedere?
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Sunteti dominat de un puternic simt de apartenenta si ati trait pana acum la adapost, intr-o atmosfera de siguranta, sau considerati ca, prin ceea ce preconizati, veti reusi sa accedeti intr-un astfel de mediu. Posedati o imagine limpede, bine conturata, asupra problemei in cauza. Nu v-ati fixat poate excesiv asupra lucrurilor, astfel ca acum sa fiti nevoit sa constatati, ca pana acum ati batut pasul pe loc?
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati parut harnic, vrednic si indemanatic, facand impresia unei persoane constante, in care poti sune baza. Dar poate ca ati exagerat, nu v-ati urnit deloc, lasand impresia unui indaratnic, sau chiar a unui flegmatic, lipsit de orice sensibilitate.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati-va simtul realitatii. Ramaneti consecvent, ferm si, la nevoie, fiti chiar indaratnic. Nu va lasati indus in eroare in legatura cu simtul dumneavoastra asupra realizabilului.Nu va fixati singur limite, ramaneti fixat prin radacini profunde si solide. Creati o atmosfera in care, prin harnicie, pot lua nastere valori pure si durabile.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Treceti cu rabdare si perseverenta la realizarea proiectului dumneavoastra. Creati o atmosfera pura, in care va simtiti in siguranta si in care proiectele dumneavoastra sa se poata maturiza si finaliza.Pe B plan interior fiti consecvent, obiectiv si clar, nu precipitati nimic,nu va lasati ademenit de propuneri usuratice si inchipuiri exaltate.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Dati-va seama de ocaziile favorabile, lucrative, ce vi se deschid si pe care ar trebui sa le abordati intr-un mod prin excelenta pragmatic si cu radacini profunde. Cumpaniti ce este realizabil si ce este de domeniul fantasticului si al viselor fanteziste, in proiectele pe care le nutriti. Puneti-va la bataie toata harnicia si perseverenta de care sunteti capabil, pentru a va realiza intentiile. Dovediti-va spiritul comercial,dar evitati orice forma de speculatie.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.