Carte de Tarot - Dreptatea

Dreptatea

Cartea de tarot Dreptatea contine mai multe cercuri tematice.Cartea de tarot Dreptatea reprezinta intelegerea clara, obiectiva, sentinta data cu hotarare, in cunostinta de cauza, incoruptibilitatea, ponderarea si corectitudinea, care arata ca ni se va face dreptate. In plan cotidian ea arata ca percepem mediul ce ne inconjoara ca pe un ecou si suntem confruntati, atat in ceea ce priveste binele, cat si raul, cu urmarile actelor noastre. Acolo unde ne comportam corect si cinstit, primim recunoasterea actiunilor noastre, care sunt rasplatite corespunzator; vom esua insa acolo unde incercam sa obtinem avantaje, pe cai ascunse, utilizand mijloace indoielnice.Cartea de tarot Dreptatea exprima un grad inalt de responsabilitatea privind propriile actiuni.Cartea de tarot Dreptatea arata ca nimic nu ni se face cadou, dar nici nu ni se aduce vreun prejudiciu, ca suntem noi insine raspunzatori pentru tot ceea ce primim sau traim.
Corespondență astrologică
Jupiter/Marte, ca forta de judecata si Venus in Balanta in sensul corectitudinii si ponderarii.
Imagine mitologică
Horele, zeitele anotimpurilor in mitologia greaca, Dike (Dreptatea) si Eunomia (Legitatea).
Corespondență ging
21 Schi Ho / Razbirea, Reforma.

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot Dreptatea inseamna, pe de o parte, ca am reusit sa obtinem claritate cu privire la modul in care se pun problemele si scopul pe care il urmarim si ca, din aceasta cunoastere lucida, dar si autocritica, dobandim o judecata limpede asupra modului in care trebuie sa procedam in continuare.Cartea de tarot Dreptatea arata ca putem conta pe un tratament corect si ponderat, insa ca vom suferi esecuri acolo unde vom incerca sa inselam, sa mintim sau ne vom arata necinstiti.Cartea de tarot Dreptatea constituie simbolul pentru practici corecte in afaceri si rasplatirea acestora intr-un mod corespunzator.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot Dreptatea arata ca ne aflam intr-o faza de lucidizare, de obiectivizare. Este perioada in care ne vom da, toata silinta de a ne forma o imagine clara si o parere lipsita de orice prejudecata asupra problemelor cu care suntem confruntati. In context, determinante nu sunt sentimentele si senzatiile noastre, ci si gandirea noastra logica.

În planul relațiilor personale

Pe planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot Dreptatea subliniaza, inainte de toate, principiul corectitudinii si ponderarii.Cartea de tarot Dreptatea nu semnifica insa neaparat destindere si sange rece.Cartea de tarot Dreptateapoate exprima la fel de bine echilibrul de forte, in sens armonic, cat si echilibrul groazei. Semnifica|ia principala se afla in imaginea: „Cum iti asterni, asa vei dormi."

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Dreptatea"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  V-ati straduit sa obtineti o imagine clara, sa judecati obiectiv. In acest scop ati procedat -lucid, constient. Intre timp, probabil ati ajuns deja la un rezultat concludent. Daca insa nu sunteti sigur de acest lucru, probabil ca nu ati fost suficient de autocritic.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  V-ati bazat pe Dreptate si v-ati straduit sa fifi corect si ponderat. Este insa posbil sa va fi fost teama de Dreptate pentru ca aveti ceva pe constiinta. In forul dumneavoastra interior stiti foarte bine ca nu aveti voie sa inselati; in final, prin aceasta va pagubiti singur.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati lasat impresia ca ati actionat lucid si cinstit, lasand senzatia ca doriti foarte mult sa gasiti o solutie ponderata si onorabila.Daca aceasta manifestare este justificata si de catre cartile de la pozitiile 2 si 3, nu trebuie sa va lasati indus in eroare de nimeni. Altminteri, s-ar putea sa fie vorba mai degraba despre ingamfare, lipsa de spirit autocritic.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Prezentati-va intr-un mod constiincios, cumpatat si cinstit. Aratati ca sunteti incoruptibil si ca nu va lasati furat de concluzii sau judecati pripite. Puneti intreaga dumneavoastra forta in slujba gasirii unei solutii oneste, corespunzatoare. Aceasta inseamna si faptul ca nu trebuie sa va tradati propriile principii.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Eliberati-va de prejudecati si judecati-va cu severitate si spirit autocritic. Daca simtiti ca puteti fi eventual confruntat cu urmari neplacute, datorita unor atitudini gresite din trecut. Luati taurul de coarne si clarificati situatia. Straduiti-va sa fiti chibzuit si corect, nu incercati sa avantajati pe nimeni.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Recunoastefi faptul ca, in ceea ce priveste aceasta problema, totul depinde numai de propria dumneavoastra atitudine, numai dumneavoastra veti fi unicul raspunzator pentru rezultatul obtinut. Procedati intr-un mod impartial si lucid, straduiti-va sa obtineti o imagine lipsita de prejudecati, ponderata.Judecati corect si cu buna credinta si apoi impuneti-va cu hotarare si consecventa. Mai tarziu veti culege roadele.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.