Carte de Tarot - Eremitul/Pustnicul

Eremitul/Pustnicul

Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul este cartea atitudinii retrase, a reculegerii interioare. Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul caracterizeaza fazele din viata, in care luam atitudine impotriva influentelor straine pentru a gasi, linistea, departe de vanzoleala si multimea oamenilor, si, inainte de toate, sa ne regasim pe noi insine.Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reprezinta posesia unei experiente importante, care ne permite sa ne dam seama cine suntem, ce vrem si cum putem sa realizam aceste dorinte.Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reuneste in sine doua extreme valoroase: profunzimea trairii si inaltimile cunoasterii. Multa lume se teme pe nedrept de Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul. Numai in acele cazuri, cand calitatile sale sunt gresit intelese, se ajunge la stari de anxietate, singuratate, parasire. Cel ce urmeaza de buna voie chemarea Eremitului va descoperi ca a castigat in forta si experienta benefica de a putea fi singur cu el insusi.
Corespondență astrologică
Saturn in Varsator, ca aspiratie catre intelepciune
Imagine mitologică
Nestor, sfetnicul intelept al lui Agamemnon
Corespondență ging
52 Gen/Starea de nemiscare, Mantele.

În domeniul vieții profesionale

In viata profesionala, Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reprezinta o perioada de reculegere, in care obtinem claritatea asupra a ceea ce dorim intr-adevar sa realizam profesional. Acest lucru poate duce la o totala rasturnare de valori privind acceptiunile noastre de pana acum asupra succesului, recunoasterii meritelor. Aceasta cunoastere ne apropie de necesitatile reale si adevarata noastra chemare. Odata cu caracterul limpede al acestei cunoasteri se manifesta, pe langa o mare tarie de caracter si o profunda certitudine interioara, datorita carora reusim sa transpunem in fapt, aceste noi teluri.Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul simbolizeaza insusi aspectul profesional si arata ca seriozitatea, linistea, prudenta si singuratatea pot duce la o mai mare multumire interioara intr-un cadru economic modest, decat agitata plina de succes din societatea de consum.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reprezinta faptul ca adoptam o atitudine retrasa pentru a ne putea apropia, de noi insine.Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul simbolizeaza acele perioade in care, pentru cateva zile doar sau intregul concediu, suntem in cautarea singuratatii, pentru a ne concentra asupra unei probleme sau a astepta, intr-o stare de veghe linistita, clarificarea corecta, de la sine, a lucrurilor. Aceste perioade de liniste sunt deseori insotite in mod eficient de posturi, meditatii, exercitii spirituale. Rezultatul unor astfel de experiente consta intr-o apreciabila crestere a intelepciunii de viata.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor personale aceasta carte este ambivalenta, in sensul ca poate simboliza si insingurarea in cadrul unei relatii. Semnificatia ei principala se regaseste in profunda cunoastere si certitudine asupra aspectelor care sunt intr-adevar importante in relatia noastra. Uneori ea conduce spre forme mai mature ale iubirii, la impunerea unor limite care sa creeze astfel prilejul trairii in profunzime a experientei unei vieti in doi.Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul poate semnifica si dobandirea intelegerii, plina de intelepciune, ca una din cele mai importante premise pentru o relatie de mare intensitate.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Eremitul/Pustnicul"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati abordat pana acum problema cu seriozitate si ati incercat sa ajungeti la o atitudine univoca. Poate v-ati manifestat totodata rezervat si tacut. Acum ar fi de fapt timpul sa fi ajuns deja la o injelegere corecta a modului in care trebuie sa procedatiin continuare; Cartea etalata la pozitia 7 va poate furniza totusi inca un indiciu.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Sunteti retinut. Poate ca ati cunoscut o viata de lipsuri, modesta. Ori ati reusit sa va bucurati in aceasta perioada, de singuratatea dvs., ori ati suferit in urma vietii de unul singur si v-ati retras intr-o stare de meditatie, lipsita de finalitate, ros de indoiala de sine.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati manifestat modest. Ati dat dovada ca va scopul trebuie urmarit cu seriozitate si mare putere de concentrare.Ati reusit sa convingeti datorita intelepciunii dvs. de viata. Dati impresia unui insingurat, poate chiar a unui incrancenat, sau va manifestati ca o persoana stranie, un tip original, ciudat.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa va comportati credibil si sa dovediti ca abordati in felul dvs. propriu aceasta problema, cu seriozitate si atudisciplina. Daca inca nu sunteti sigur de calea pe care trebuie sa o urmati ar fi mai bine sa va retrageti si sa cautati reculegerea interioara. Trebuie sa fiti cumpatat si sobru, sa meditati pana cand vocea interioara va va arata calea cea buna.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa adoptati o atitudine introspectiva. Trebuie sa patrundeti esenta lucrurilor pentru a dobandi o certitudinea interioara,neechivoca, asupra actiunilor dvs. Cautati linistea care trezeste in fiecare din noi senzata spatiilor infinite, putand conduce si la modalitati total inedite de perceptie.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Debarasati-va de opiniile si evaluarile altora si reveniti la propria scara a valorilor. Procedati cu concentrare si constiinciozitate si nu lasati sa se nascadubii cu privire la seriozitatea dvs. In acest sens, va este de ajutor sa va retrageti pentru o perioada oarecare.Trebuie sa ramaneti in continuare rezervat si sa dati dovada de tarie de caracter.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.