Carte de Tarot - Faetonul

Faetonul

Cartea de tarot Faetonul simbolizeaza marele salt spre inainte.Cartea de tarot Faetonul arata ca ne desprindem de mediul cunoscut si pornim pe propriul drum. Fortele propulsoare care determina aceasta actiune sunt dorinta de libertate, orgoliul, cautarea paradisului pierdut sau, pur si simplu, ambitia noastra de afirmare.Cartea de tarot Faetonul este singura carte de Tarot care simbolizeaza pornirea la drum cu incredere si bucurie. In toate celelalte cazuri, despartirea este grevata de sentimente de greutate si teama. Aici avem insa de-a face cu o inaintare cutezatoare, plina de vigoare, cu spirit intreprinzator si o mare disponibilitate de asumare a riscurilor.Cartea de tarot Faetonul indica o iscusinta deosebita, dar totodata si lipsa de experienta.Cartea de tarot Faetonul trebuie inteleasa si sub forma de avertisment, de a nu supraevalua propriile puteri, de a nu ne prezenta prea siguri de noi sau prea euforici.
Corespondență astrologică
Berbecul, simbolul punerii in miscare a fortelor.
Imagine mitologică
Pornirea la drum a Eroului Solar, dar si prabusirea sa
Corespondență ging
4 Mong / Nechibzuinta tineretii.

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot Faetonul simbolizeaza ca am facut un important pas inainte, eventual chiar ca am reusit sa facem curajosul pas spre dobandirea independentei.Cartea de tarot Faetonul arata nazuinta noastra spre succes, forta si dorinta noastra de a ne impune, vitejia si disponibilitatea noastra de a ne asuma riscuri.Cartea de tarot Faetonul reprezinta atat inceputul increzator al unei noi cariere cat si preluarea unor sarcini si raspunderi mai mari. Cartea de tarot Faetonul semnifica faptul ca ne aflam pe calea succesului, avertizandu-ne insa concomitent de eventuala lipsa de scrupule sau supraevaluarea propriilor puteri.

În planul conștiinței

Cartea de tarot Faetonul simbolizeaza sentimentul puternic, chiar daca inca lipsit de experienta, al propriei valori, desprinderea de bunurile spirituale preluate, edificarea unei imagini proprii asupra lumii, adecvata personalitatii noastre si cutezatorul pas cu care pot fi strabatute chiar si cele mai mari dificultati. Deseori se spune problema depasirii unor contradictii interioare, cum sunt prapastia care separa sentimentul si ratiunea, vointa si pornirea instinctuala, dorinta si realitatea.

În planul relațiilor personale

In relatiile noastre personale Cartea de tarot Faetonul poate trimite la inceputul unei noi legaturi care atrage cateodata cu sine desprinderea cu excesiva usurinta de un mediu mai vechi, binecunoscut noua, Cartea de tarot Faetonul poate semnifica insa si „vantul proaspat", care incepe sa adie intr-o relatie impamantenita si care sterge unele manifestari de oboseala dar da si peste cap nu putine obisnuinte si rutine.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Faetonul"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati adoptat un punct de vedere curajos si ati trecut toata treaba cu incredere. Va vedeti in situatia unui inceput de drum si doriti sa lasati in urma vechiul. Ati fost oare putin prea grabit si nesocotit si v-ati supraapreciat capacitatile?
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati procedat intr-un mod foarte curajos, asumandu-va multe riscuri, manifestandu-va poate cateodata prea cutezator sau chiar aventuros.Increderea pe care o aveti in propriile forte este deosebit de importanta. Prin cartea etalata la pozitia 6 vi se va cere sa mai moderati putin elanul interior si euforia pe care o resimtiti.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati prezentat orgolios si sigur de propriul succes. Ati actionat cu cutezanta si siguranta de sine. V-ati debarasat de balastul vechiului. Dar oare nu ati plusat putin prea mult, provocandu-i pe ceilalti prin maniera dvs. destul de lipsita de scruple?
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Manifestati-va cu convingere si incredere de sine. Faceti dovada capacitatii dvs. de impunere si de a nu va abate din drum. Dati de infeles fara echivoc ca sunteti suficient de rational pentru a recunoaste obstacolele ca atare si asteptati-va la eventuale contralovituri.Aratati insa si ca, la o adica, nimic nu va mai poate opri de a porni pe calea pe care ati ales-o.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Luati-va inima in dinti. Desprindeti-va de vechile obiceiuri si de mediul cunoscut. Rasturnati totul cu susul in jos, porniti cu consecventa si fara ezitare pe propriul dvs. drum. Cu timpul veti invinge toate piedicile si conflictele interioare, iar divergentele de opinii si interese se vor aplana. Bucurati-va sa cunoasteti noul si necunoscutul, care va asteapta.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Treceti cu hotarare si consecventa la rezolvarea problemei dvs. Debarasati-va de vechile modalitati de a privi lucrurile, pe care le cunoasteti prea bine si incercati sa abordati lucrurile intr-o lumina noua, adecvata dvs. Dobanditi constiinta necesitatii de a pasi pe cai noi.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.