Carte de Tarot - Indragostitii

Indragostitii

Cartea de tarot Indragostitii uneste doua teme. Indica o mare experienta de dragoste dar ne aduce in fata ochilor si faptul ca de acest pas este legata si o hotarare necesara: renuntarea la cadrul de viata de pana acum (casa parinteasca, viata de holtei, numeroasele flirturi) si marturisirea neechivoca a unei singure iubiri. Numai acest pas poate conduce la coplesitoarea experienta pe care o indica cartea „Indragostitii". Din acest motiv, pe vremuri, aceasta carte era denumita „Optiunea". Ea poate face trimitere si la o decizie necesara, care nu are decat foarte putina sau chiar nici o legatura cu iubirea.In astfel de cazuri Cartea de tarot Indragostitii semnifica necesitatea de a lua decizia din toata inima, fara manie si fara a ne pastra deschise mai multe portite.Cartea de tarot Indragostitii semnifica un „DA" mare, fara retineri.
Corespondență astrologică
Venus/Jupiter, ca expresie a celei mai mari iubiri
Imagine mitologică
Personificarea Luceafarului de dimineata, zeita dragostei, Afrodita, Inanna si Venus, si corespondentul ei masculin inarmat cu arcul cu sagep, Eros, Amor si Cupidon;
Corespondență ging
8 Bi/Coeziunea, Armonia

În domeniul vieții profesionale

In domeniul profesional, central de greutate al cartii se afla pe planul decizional.Cartea de tarot Indragostitii arata ca trebuie, cumpanind si tinand cont de toti factorii implicati, sa adoptam o pozitie clara, hotaratoare si orientatoare pentru comportamentul nostra ulterior. Poate fi vorba de decizii care sa modifice cursul devenirii noastre profesionale sau prin intermediul carora sa ne decidem pentru un nou loc de munca, un nou domeniu de activitate sau un proiect anume.Cartea de tarot Indragostitii nu indica neaparat noul.Cartea de tarot Indragostitii poate semnifica la fel de bine ca am renuntat la anumite retineri interioare si optam clar si fara retineri pentru profesia exercitata la momentul respectiv.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre, Cartea de tarot Indragostitii arata ca devenim constienti de capacitatile de care dispunem si ca realizam faptul ca vom reusi sa traim o experienta profunda, coplesitoare, numai daca ne vom impune in mod constient anumite limite si vom opta deschis, fara nici un fel de retineri, pentru alegerea odata facuta. Dezamagirea care se poate citi pe fete nu este o dovada a lipsei de „posibilitati adecvate", ci expresia unei vieti superficiale, caracterizata de jumatati de masura si dominata de insatisfactii, in care lipsesc curajul si voinja de a lua o decizie clara. Numai daca vom reusi sa fortam adoptarea unei decizii fara compromisuri, pe care apoi sa o sustinem cu toata fiinta, vom gasi calea spre o traire profunda si aducatoare de fericire.

În planul relațiilor personale

Pe planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot Indragostitii simbolizeaza marea dragoste, care ne atinge si ne strabate profund.Cartea de tarot Indragostitii are mai putin de-a face cu sentimental de a fi indragostit.Cartea de tarot Indragostitii poate face trimitere la o legatura noua sau sa semnifice ca marea fericire poate fi gasita acum si aici, in relatia de parteneriat existenta. Importantul caracter decizional al Cartea de tarot Indragostitii ne arata ca aceste izvoare datatoare de fericire ni se vor deschide numai daca ne vom „limita" de buna voie si ne vom da din toata inima consimtamantul de a parcurge acest drum impreuna cu o anumita persoana. Cu siguranta ca oricine ar fi dispus sa faca acest pas, cu conditia sa intalneasca femeia visurilor sale sau printul din poveste.Cartea de tarot Indragostitii ne cere sa incetam sa ne mai mintim si sa recunoastem, ca o astfel de plasmuire de vis nu se afla la vedere sau la indemana noastra, ci se ascunde, poate, in parteneral nostra, in speranta si asteptarea de a fi in sfarsit descoperita. Drumul care duce la acest celalalt om este: Optiunea.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Indragostitii"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana in prezent ati stat in expectativa intr-un cuib ferit, plin de dragoste sau ati asteptat marea dragoste. Cumpaniti sansele pe care vi le prezinta cartea etalata la pozifia 1. Daca sunteti dispus sa pasiti pe aceasta cale, ar trebui sa renuntati la orice retineri si sa optati fara nici un echivoc.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  V-afi asteptat la realizarea implinirii sau intalnirea marii iubiri. Cel putin ati facut-o din toata inima. Poate ca ati simtit deja ca, legat de acest lucru va aflati inaintea unei optiuni importante. Cartile etalate la pozitiile 1 si 6 va pot da indicii pretioasein legatura cu acest aspect.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati dezvaluit profund, poate chiar si sentimentele dvs. profunde. Ati dat expresie in mod convingator faptului ca sunteti gata sa renuntati fara nici o retinere si la orice alternative precum si la mediul si stilul dvs. de viata de pana acum.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Treceti cu multa dragoste la infaptuirea intentiilor dvs. Spuneti un „DA" total. Aratati-va sentimentele precum si faptul ca v-ati hotarat sa lasati totulin urma pentru a nu mai exista, din aceasta clipa, decat pentru acest unic sentiment. Aratati-va curajul si hotararea, ca nu va lasati dezorientat de crize sau dezamagiri, ci ca tocmai in astfel de situatii luptati cu mai multa hotarare pentru realizarea scopului pe care vi 1-ati propus.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Va aflati la rascruce si directia pentru care veti opta poate fi hotaratoare pentru intreaga dumneavoastra viata. Folositi-va de aceasta mare sansa, luati o decizie curajoasa. Aveti incredere in faptul ca decizia dumneavoastra este cea mai buna si numai datorita faptului ca optati pentru ea fara echivoc si ca nu o mai puneti iarasi si iarasi sub semnul intrebarii. Spuneti un „Da" din toata inima.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Recunoasteti faptul ca situatia cere din partea dumneavoastra o decizie clara si ca tocmai in aceasta se afla cheia implinirii profunde. Chiar daca actul decizional nu reprezinta latura dumneavoastra cea mai puternica, sa stiti ca este oricum mai bine sa iei o decizie gresita decat niciuna.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.