Carte de Tarot - Lumea

Lumea

Cartea de tarot Lumea arata unitatea regasita, trairea marii armonii si finalul fericit al oricarei evolutii. A cuprinde frumusetea acestei carti in cuvinte ar insemna asumarea riscului de a descrie povestea siropoasa a unui Happy-End. In timpul calatoriei Eroului, ea arata finalul fericit, paradisul regasit, ceea ce, transpus asupra vietii noastre, inseamna ca am ajuns la tinta. Numai in purine cazuri aceasta inseamna sfarsitul vietii, de regula, mai degraba o etapa intermediara foarte importanta. Pe planul trairilor exterioare, aceasta inseamna ca ne-am gasit locul, si anume tocmai locul ce ni se cuvine.Cartea de tarot Lumea simbolizeaza ca am facut un pas important, poate chiar pasul decisiv, spre autodevenire, spre adevarata autenticitate si spre intreg. In campul evenimentelor, Lumea reprezinta vremuri fericite, in care ne bucuram deschis si cu multa vitalitate de existenta noastra.
Corespondență astrologică
Jupiter in Pesti, ca expresie a mantuirii, sau Jupiter in relate armonioasa cu Saturn, ca expresie a sfarsitului fericit.
Imagine mitologică
Paradisul regasit, Insula Raposatilor, Campiile Elizee.
Corespondență ging
55 Fong/Abundenta.

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional, Cartea de tarot Lumea este un indiciu important ca am ales profesia justa si avem acel loc de munca care ne convine sau, cel putin, ca ne aflam pe calea cea buna in aceasta directie. Aceasta nu inseamna ca nu mai pot avea loc evolutii ulterioare.Cartea de tarot Lumea arata doar ca pasii intreprinsi pana acum au fost cei corecti.Cartea de tarot Lumea simbolizeaza bucuria si succesul in munca, deschidere si armonie in relatiile cu ceilalti, iar, in unele cazuri, contacte cu strainatatea si calatorii.

În planul conștiinței

In planul constiintei, Cartea de tarot Lumea reprezinta experienta datatoare de fericire de a fi parcurs un pas, daca nu chiar cel mai important, spre autodevenire si de a simti totodata ca ne indeplinim adevarata menire in viata. Daca nu vom mai considera Horoscopul si, in context, tocmai constelatiile mai dificile, ca pe emanatii ale unui destin arbitrar, ci ne vom „aminti" faptul ca intentionam sa contribuim cu viata noastra la impacarea tensiunilor ce se nasc in noi cu aceasta lume, atunci vom intelege grandioasa semnificatie a acestei carti.Cartea de tarot Lumea arata cum, din haosul duritatilor si contradictiilor incipiente se naste, incet-incet, o imagine de ansamblu perfect oranduita.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor personale, semnificatia cartii se afla in afirmatia ca „suntem acasa" in relatia noastra sau ca ne aflam in pragul experientei fericite de a intalni partenerul, care ne va fi tovaras de viata. Legatura caracterizata de Cartea de tarot Lumea nu este niciodata o simpla „cunostinta de calatorie", ci o prietenie de durata, o comuniune de viata sau casnicie cu cea mai profunda semnificatie pentru viaja si evolutia noastra.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Lumea"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Porniti de la faptul ca v-ati gasit locul sau ati ajuns, prin ceea ce intreprindeti, la locul „ce vi se cuvine". Daca aceasta atitudine este justa, nu trebuie sa lasati nimic sa va stea in drum. Totusi, verificati si cartea etalata la pozitia 1.Ea va va putea avertiza, in cazul in care gresiti.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Pana acum, v-ati simtit ca acasa in aceasta problema si ati dori sa mai prelungiti aceasta stare armonioasa. Vedeti ce spun caitile de la pozipile 1 si 6. Poate ca, intr-adevar, v-ati atins marele scop. Daca insa aceste carti va vor cere sa porniti la drum,acest „acasa" nu a constituit decat o etapa, de care trebuie acum sa va despartiti cu gratitudine.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati demonstrat ca sunteti in largul dumneavoastra in aceasta problema si ca sunteti satisfacut de a va fi gasit locul. Daca aceasta atitudine este autentica meritati sa primiti felicitari. In caz contrar insa, cartile de la pozitiile 1 si 5 va vor cere sa porniti din nou in cautare.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati ca ati gasit ceea ce cautati, ca v-ati atins. Aratati-va bucuria, iesiti din retinerea dumneavoastra si faceti si pe altii partasi la fericirea dumneavoastra.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Bucurati-va. Va aflati in pragul apogeului. Nu ezitati, calea dumneavoastra va duce direct spre locul care vi se „cuvine", unde veti fi fericit. Treceti deschis si eliberat la realizarea intentiilor dumneavoastra. Va vor reusi.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Recunoasteti ca va aflati in pragul pasului decisiv, care va va duce la implinirea fericita a ceea ce v-ati propus. Nu lasati in urma dumneavoastra nici o indoiala. Va aflati pe calea cea buna, de a cuceri locul ce vi se cuvine in aceasta lume.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.