Carte de Tarot - Luna

Luna

Cartea de tarot Luna ne duce in misterioasa lume a intunericului si noptii, in lumea de imagini a sufletului, spre presimtirile, dorurile si visele noastre. Partea luminoasa a lunii simbolizeaza visele romantice, fantezia vie si o mare sensibilitate.Cartea de tarot Luna simbolizeaza latura intunecata, prapastiile ascunse ale sufletului nostru.Cartea de tarot Luna reprezinta temerile, nesiguranta, presimtirile negre si arata groaza de Nevazut, care ne stapaneste. Este teama pe care o resimtim noaptea, cand strabatem o padure singuratica si prin care ziua ne miscam in voie. Sau teama de demonii din vechime, care in noile noastre vremuri au primit denumiri noi: bacterii, virusi.
Corespondență astrologică
Luna in Scorpion, sub forma cunoasterii intunecate a prapastiilor sufletului
Imagine mitologică
Labirintul regelui Minos din Creta, sau calatoriile lui Orfeu, Odiseu, Heraele, Psiheea si Enea in Hades.
Corespondență ging
29 Kan/Abisul, Apa.

În domeniul vieții profesionale

In domeniul profesional Cartea de tarot Luna inseamna frica si nesiguranta la locul de munca, temeri adanc inradacinate de a cadea la examene, de a nu obtine un loc de munca sau de a nu gasi meseria potrivita. Cartea de tarot Luna se manifesta intotdeauna cu un aspect pronuntat irational. Chiar daca incercam sa ne autoconvingem ca nu avem nici un motiv intemeiat de a ne teme, frica ramane. Sentimentul de angoasa, tracul, presimtirile negre pot fi imblanzite numai pentru catva timp, dar nu pot fi eliminate. Radacinile lor sunt mult mai adanci si simptomul, pe care il insotesc, nu constituie cauza ci declansatorul. Infrangerea acestor temeri nu este posibila doar prin simpla evitare a unei anumite situatii. Doar Coborarea in propriile profunzimi, calea prin frica, ofera perspectiva de a vindeca aceste sentimente din radacina.

În planul conștiinței

Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot Luna indica o mare sansa dar si un pericol la fel de mare. Este vorba despre o calatorie in adancuri, mentionata cu multe amanunte in mitologie sub numele de Nekyia, calatoria in Hades, sau coborarea in lumea subpamanteana.Cartea de tarot Luna descrie cel mai plastic imaginile terifiante zamislite de sufletul nostru ca pe „progenitura noptii". A intalni acei monstri si a-i invinge constituie cea mai dificila sarcina a oricarei calatorii in Hades, dar astfel totodata si cea mai mare provocare din viata.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor personale Cartea de tarot Luna indica in primul rand caracterul visator, romantic, care face sa nasca sentimente pline de doruri ascunse, de vise, cladind castele in nori. Insa si aici isi pastreaza semnificatia de nesiguranta si temeri.Cartea de tarot Luna poate simboliza relatii in care avem de luptat cu gelozia, susceptibilitatea sau frica de a fi parasit.Cartea de tarot Luna indica marea sansa de a constientiza aceste sentimente ale copilariei timpurii si de a le vindeca.Cartea de tarot Luna poate insemna si faptul ca relatia desemnata de dumneavoastra nu este decat un vis, de cele mai multe ori de fapt, un cosmar.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Luna"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Sunteti iritat si aveti o atitudine de nesiguranta si teama fata de ceea ce v-ati pus in gand sa faceti, sau nu ati reusit inca sa va faceti o imagine clara asupraproblemei si va temeti acum sa nu intervina un element neasteptat. Cartea etalata la pozitia 1 va va spune la ce trebuie sa va asteptati in realitate,cea de la pozitia 5, ce puteti intreprinde, iar cea de la pozitia 6, cum sa va domoliti sentimentele.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Va faceti sperante, dar probabil sunteti mai degraba temator si ingrijorat. Incercati sa nu treceti cu vederea aceste „slabiciuni", ci asumati-vi-le ca fiindale dumneavoastra. Acesta este primul pas spre a le declansa si de a le depasi. Cartea etalata la pozitia 6 va poate arata modul cel mai indicat in care sa procedati.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati lasat fie impresia unei persoane tematoare, nesigure, ingrijorate si care isi face probleme, sau poate pe cea a unei persoane romantice, visatoare. V-ai aratat sentimentele, in orice caz, poate mai mult decat v-ati dat seama.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Nu va ascundeti nesiguranta, temerile si ingrijorarea si asumati-va sentimentele. Nu incercati sa musamalizati ceva. Faceti dovada puterii de a va arata chiar si slabiciunile. Prin aceasta veti castiga simpatia si intelegerea celor ce va inconjoara.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Parcurgeti calea fricii. Aceasta frica insa nu constituie un indiciu ca trebuie sa renuntati la intentiile dumneavoastra, ci, dimpotriva, un ghid pe care va puteti bizui si care va va conduce la tinta. Nu va eschivati cand va apuca groaza. Nici nu incercati sa refulati acest sentiment sau sa luptati impotriva lui. Rezistati pe pozitie si acceptati-va frica.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Sondati-va abisurile din suflet. Acolo veti descoperi unde zac radacinile nesigurantelor si temerilor dumneavoastra. Aveti, in context, marea sansa,de a va cunoaste pe dumneavoastra insiva si de a afla ce declanseaza frica dumneavoastra de viata. Puteti face si incercarea cu Intentia Paradoxala, prin transformareasimptomului dumneavoastra de frica in premeditare. Straduiti-va din rasputeri sa le aratati celorlalti ca sunteti intr-adevar capabil de a rosi ca focul.Va veti minuna si dumneavoastra cum va va dispare teama.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.