Carte de Tarot - Magicianul

Magicianul

Cartea de tarot Magul simbolizeaza intelepciunea, iscusinta, constiinta propriei valori si o conceptie de viata activa. Cartea de tarot Magul reprezinta acea perioada a vietii cand reusim sa facem fata celor mai dificile probleme.Desi aceasta cartea de tarot Magul reprezinta puterea fortelor constiintei ea nu vrea sa insemne ca pot fi neglijate capacitatea de perceptie sau alte forte, de care nu suntem constienti. Dimpotriva: extraordinara putere de influentare si eficienta, simbolizate de cartea de tarot Magul, isi are radacinile in secretul profundei armonii dintre constient si subconstient.
Corespondență astrologică
Soarele, in sensul puterii si fortei de iradiere. Mercur, in ceea ce priveste indemanarea si iscusinta.
Imagine mitologică
inventatorul, constructorul, mestesugarul
Corespondență ging
1 Kien/Forta creatoare.

În domeniul vieții profesionale

In profesie cartea de tarot Magul arata ca putem sa luam initiativa, sa devenim constienti de puterea de influenta pe care-o avem si sa o aplicam pentru realizarea unui scop fix.In functie de directia in care ne canalizam aceasta energie putem obtine succese in domeniul econimic, sa obtinem anumite avansari profesional, sau sa ducem la bun sfarsit sarcini dificile cum sunt examenele sau diverse proiecte profesionale.In calitate de sef ierarhic suntem in masura sa imbunatatim atmosfera de munca si sa ridicam succesul intregii activitati, gasind metode de a ne motiva subalternii. In cazul unor negocieri, proiecte, examene sau altor sarcini pe care pana acum le-am amanat mereu, intrucat ni se pareau prea dificile sau care din diverse alte motive ne produceau o stare de ingrijorare, a sosit momentul sa actionam. Acum aceste probleme pot fi solutionate cu succes.

În planul conștiinței

Pe planul constiintei, cartea de tarot Magul simbolizeaza puterea gandurilor noastre si semnifica faptul ca, datorita convingerilor intime si priceperii noastre putem realiza unele lucruri, pe care pana in prezent le socoteam imposibil de realizat.Cartea de tarot Magul arata ca am reusit sa ne formam o imagine de ansamblu, care ne permite sa depasim perceptia de zi cu zi. Pe un plan mai profund, cartea de tarot Magul inseamna ca suntem capabili sa ne faurim in mod constient propria soarta.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor personate cartea de tarot Magul face trimitere la o faza de puternica fascinatie si intensa capacitate de seductie.Forta exprimata de Mag poate sa inlature orice retinere, dificultate sau alte probleme care ne dau batai de cap, in cazul ca este intrebuintata corect. Cartea de tarot Magul exprima constiinta unitatii si fortelor care au rolul determinant intr-o relatie.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Magicianul"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  V-ati aparat pana in prezent punctul de vedere cu multa hotarare si convingere. Daca aveti totusi motive sa va indoiti in legatura cu atitudinea pe care ati adoptat-o,este bine sa cumpaniti daca nu cumva afi folosit puterea dvs. de convingere intr-un mod mult prea direct, viclean sau demagogic. Este posibil sa fi sarit un pic peste cal.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati fost fascinat pana in prezent de scopul pe care vi 1-ati propus, fapt care v-a conferit o mare forta de iradiere. Ati avut senzatia ca veti putea rezolva fara nici o problema ceea ce v-ati propus. Daca aceasta atutudine a fost totodata si cea corecta veti afla de la cartea etalatala pozitia 6.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Aparitia dvs. hotarata si modul activ de a proceda i-a fascinat pe cei din jur. Lasati impresia unei persoane versate si sigure de sine. Nu ati fost prea insistent, poate chiar amenintator pentru altii?
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Prezentati-va hotarat. Dati dovada de initiativa si nu mai amanati rezolvarea unor probleme. Aratati-va iscusinta si talentul. Deveniti indepenedent, actional, incepeti imediat. Prezenati-va cu multa incredere si actionati ca deschizator de drumuri pentru ceilalti. Aceasta va va asigura succesul.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Faceti dovada fortei sentimentelor dvs. si experienta puterii dvs. sufletesti. Procedati cu profunda incredere. Veti reusi sa rezolvati problema cu iscusinta,intr-un mod foarte convingator.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Este bine sa promovati un punct de vedere limpede si strategii convingatoare. Folositi-va iscusinta si puterea de initiativa. Eliberati-va de parerile altora si straduiti-va sa va formulati o convingere proprie si univoca. In curand veti reusi sa faceti fata spiritual sarcinilor pentru ca apoi sa faceti experienta usurinteicu care rezolvati totul.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.