Carte de Tarot - Marea Preoteasa

Marea Preoteasa

Cartea de tarot Marea Preoteasa reprezinta fortele noastre subconstiente, simturile noastre sensibile, capacitatea noastra de presimtire si certitudinea deseori adanc inradacinata, desi inexplicabila.Cartea de tarot Marea Preoteasa reprezinta cheia spre adevarul misterios, care se sustrage de la sfera de aplicare a gandirii logice.Cartea de tarot Marea Preoteasa stie ca adevarul pe care il putem spune, nu va fi niciodata adevarul universal. Partea ei luminoasa este expresie a rabdarii, intelegerii, ingaduintei, bunatatii si disponibilitatii de a ierta, iar ca ajutatoare, tamaduitoare isi foloseste puterea fortelor subconstiente pentru binele altora. Partea de umbra, corespunde imaginii vrajitoarei, care isi foloseste puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalti, a-i face incapabili sa actioneze sau a le aduce pagube.Insa in talmacirile de Tarot cartea de tarot Marea Preoteasa fost scoasa in relief mereu latura ei prietenoasa, gata de a da o mana de ajutor. In mod traditional, cartea de tarot Marea Preoteasa este considerata una din cele trei carti protectoare, ceea ce corespunde imaginii din mitologia crestina in conformitate cu care, Eroul care se afla sub protectia fecioarei este invulnerabil.
Corespondență astrologică
Cartea de tarot Marea Preoteasa are corespondent astrologic Luna, ca expresie a constiintei noastre lunare, a simturilor si fortelor noastre subconstiente.
Imagine mitologică
creatoarea, initiatoarea cu multiple nume: Eurynome, Maya, Nut; sau, in expresia ei polara, ca Isis - Neftis
Corespondență ging
2 Kun/Raspunsul natural

În domeniul vieții profesionale

Isfera vietii profesionale Cartea de tarot Marea Preoteasa simbolizeaza corespondenta domeniului nostru de activitate cu tema acestei carti de joc, sau defineste o atitudine pe care o adoptam in viata noaastra profesionala.Aceasta inseamna ca ne indreptam cu rabdare si cu inima deschisa spre sarcinile noastre zilnice, ca suntem dispusi sa receptam impulsuri si indemnuri noi si ca facem ca respectiva decizie definitiva in domeniul profesional sa depinda de vocea noastra interioara.Acolo, unde aceasta atitudine este pusa in practica cu cumpatare, ea aduce cu sine sentimentul binefacator de a fi condus. Dimpotriva, cand este exagerata, comportarea noastra apare in ochii celor din jur ca mofturoasa, imprevizibila.

În planul conștiinței

In campul constiintei noastre cartea de tarot Marea Preoteasa reprezinta o perioada in care ne indreptam atentia spre subconstient si imaginile spiritului, lasandu-ne pe seama fanteziilor creatoare si a viselor, sau o perioada cand coboram spre comorile adancurilor pentru a ridica voalul cu care Marea Preoteasa si-a acoperit stiinta ei secreta.In cursul acestei calatorii, ratiunea noastra, obisnuita cu separarea a binelui de rau, esueaza. "Intelepciunea din poala" ascunde secretul polaritatii intrinsece, care ne permite sa privim cu fascinatie si groaza concomitenta atat fata alba cat si cea neagra a lui Isis, fara ca sa putem fi vreodata siguri daca ne aflam in fata binelui sau a raului.

În planul relațiilor personale

In relatiile noastre personale cartea de tarot Marea Preoteasa se prezinta in primul rand din latura ei luminoasa. Ea simbolizeaza intelegere, inclinatie profunda, inrudire sufleteasca, sensibilitate si grija in relatiile reciproce, certitudinea ca o legatura invizibila ne uneste de partener.In perioadele in care traim singuri aceasta carte simbolizeaza ca am descoperit in acest mod de viata o multumire profunda sau ca suntem dispusi sa privim spre o noua intalnire cu rabdare si sufletul deschis, ascultand insa numai de simfurile noastre interioare, fara a ne lasa fortati sau impinsi de la spate.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Marea Preoteasa"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati stat in expectativa cu rabdare, asteptand ivirea unui prilej favorabil. Probabil ca inca sunteti indecis asupra modului in care sa procedati in continuare, asteptand un semn fara echivoc. Verificati cu ajutorul cartilor de pe pozitiile 1 si 7 daca acum a sosit vremea sa actionati.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati fost tolerant, intelegator, iertator. Ati fost dispus si deschis primirii unui impuls sau ati asteptat ca vocea dvs. interioara sa va spuna, ce aveti de facut. Poate insa ca nu ati facut decat sa dati inapoi de la acte responsabile pentru ca acum, cartea de pe pozifia 6sa va ceara sa deveniti activ.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati lasat impresia unei persoane pasive, foarte retinute, aratand astfel ca, pentru dvs, clipa actiunii inca nu a sosit. Ati actionat cu delicatete,poate chiar ca un mediu, sau poate dimpotriva, deplasat, strain de realitate si confuz.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati-va intelegator, tolerant, iertator si dispus deocamdata sa asteptati sa vedeti cum evolueaza lucrurile inainte de a reactiona sau de a lua decizii majore. Aratati celor din jur ca, desi contati pe o rezolvare imbucuratoare a situatiei, nu doriti totusi sa dati nimic peste cap. Aratati-va capacitatile de mediu precumsi puterile tamaduitoare si ajutatoare de care dispuneti.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Tineti seama de simturile dvs. si de ceea ce va dicteaza intuiti. Veti constata ca veti ghici intentiile celorlalti in ceea ce v-ati propus, si veti fi patruns, intr-un mod inexplicabil, de o convingere profunda. Aveti incredere in simturile dvs. si lasati-va ghidat numai de catre ele.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa intelegeti ca in aceasta problema nu puteti forta nimic si ca un du-te-vino precipitat nu poate decat sa dauneze. Aveti nevoie sa evolueze de la sine. Procedati cu grija si asteptati sa auziti vocea interioara care sa va spuna ce trebuie facut.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.