Carte de Tarot - Marele Preot

Marele Preot

Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza lumea credintei si profunda incredere, izvorata din certitudinea pe care ne-o ofera credinta. In vechile timpuri era considerat una din cele 3 carti protectoare ale Tarotului, care, in principiu, influentau cursul evenimentelor favorabil. Aceasta inseamna foarte mult, intrucat fortele de incredere exprimate de catre Cartea de tarot Marele Preot se refera atat la increderea in noi insine, cat si la increderea intr-un sens profund al vietii noastre personale si la increderea privind viitorul, care izvoraste din ea.Cartea de tarot Marele Preot ne arata calea spre etica si virtute si reprezinta principiile noastre personale, izvorate din valorile morale fundamentale.
Corespondență astrologică
Soarele in sagetator, ca mesager al valorilor religioase.
Imagine mitologică
Cheiron, centaurul intelept si prieten al omului: dascal si educator al multor Eroi.
Corespondență ging
45 Tsui/Colectia

În domeniul vieții profesionale

In domeniul profesional Cartea de tarot Marele Preot semnifica faptul ca suntem framantati de intrebari asupra intelesurilor, care depasesc cu mult problematica uzuala referitoare la siguranta, succes, merite .Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza cautarea continuturilor profunde, a sarcinilor care sa ne confere implinirea, a adevaratei chemari.Cartea de tarot Marele Preot poate face trimitere la o situate particulara in activitatea profesionala cand suntem chemati sa ramanem credinciosi principiilor noastre morale si sa nu ne lasam implicati in uneltiri murdare

În planul conștiinței

Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot Marele Preot arata ca suntem preocupati de intrebari privind descifrarea sensurilor si ca supunem principiile noastre de credinta si de valoare unei introspectiuni. Intereseaza mai putin latura obiectiva.Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza tocmai planul deosebit de subiectiv al experientei noastre de credinta, fara insa ca prin aceasta sa piarda din importanta .Cartea de tarot Marele Preot reprezinta pe deasupra o semnificativa ascutite a capacitatii noastre de judecata morala, prin intermediul careia deosebim binele de rau, precum si o profunda experienta religioasa, de natura sa ne schimbe intregul curs al vietii.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot Marele Preot arata ca ne aflam intr-o faza in care increderea si atractia reciproca sunt in crestere, in care evoluam in baza unor idealuri privind relatiile de parteneriat si in care, in comportamentul nostru caracterizat de valorile morale fata de partener, determinant devine virtutea personala.Cartea de tarot Marele Preot reprezinta dorinta sau intentia noastra de casatorie.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Marele Preot"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  In atitudinea pe care ati adoptat-o pana in prezent, caracterizati ca foarte idealista si strict morala, v-ati pus mari speranfe: in evolutia lucrurilor. Daca aveti motive sa va revizuiti atitudinea, ar trebui sa va puneti intrebarea daca nu cumva ati fost poate prea subiectiv, prea solemn sau excesiv de credul.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  V-ati lasat condus de forta credintei dvs. si aveti o conceptie cinstita si binevoitoare. Vedeti care este atitudinea interioara pe care o propune cartea de la pozida 6. Poate ca sentimentele dvs. nu au fost totusi chiar autentice si atitudinea dvs. doar prefacuta?
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pana acum v-ati prezentat demn, respectabil si plin de incredere si nu ati lasat sa planeze nici o indoiala cu privire la bunele dvs. intenti.Aceasta atitudine nu a fost decat jucata si ceilalti au respins cu neincredere aparitia dvs. pastorala si mieroasa?
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Prezentati-va plin de incredere. Adica: daruiti incredere, castigand astfel increderea celorialti. Luptati pentru idealurile dvs., dati dovada convingerilor si tariei dvs. morale si, daca situatia o va impune, dati exemplul personal si actionati cu multa convingere.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Puned-va intrebarea, daca simtiti chemare pentru ceea ce faceti. Lasati credinta dvs. sa se maturizeze intr-o certitudine interioara relaxata si profunda. Prin aceasta atitudine va ved atinge scopul daca, pe parcurs, ramaneti cinstit si nu va lasati abatut de la idealurile si principiile dvs. morale.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Asezati intreaga dvs. putere de incredere in succesul actunii pe care o intreprindeti. Puteti fi sigur de o evolutie favorabila daca veti ramane credincios principiilor dvs. morale si nu veti aduce atingere valorilor etice generale.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.