Carte de Tarot - Regele de Bate

Regele de Bate

Cartea de tarot regele de bate reprezinta latura masculina a elementului foc, a carui forta de manifestare poate fi exemplificata prin imaginea Regelui Soare, Ludovic al XIV-lea.Cartea de tarot regele de bate este intruchiparea increderii in sine, a optimismului si capacitatii de a se bucura de bogatiile posedate, de putere. Aceste trasaturi nu trebuie intelese in nici un caz ca fiind numai superficiale, rezultate doar din pura placere, ci ele pot sa se dezvolte intr-un mod exemplar spre binele tuturor celor implicati. Cartea de tarot regele de bate este expresie a puterii de vointa, sigurantei de sine, maturitatii persoanei.
Corespondență astrologică
Soarele in Leu, ca expresie a increderii de sine
Imagine mitologică
Generosul Rege Arthur sau inteleptul Rege Solomon.
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

Profesional Cartea de tarot regele de bate reprezinta manifestarea constienta, convingatoare, spiritul intreprinzator si motivarea puternica. Cartea de tarot regele de bate arata un mare talent organizatoric. Cartea de tarot regele de bate reprezinta dinamismul, angajamentul, placerea riscului.Cartea de tarot regele de bate este simbolul lucrului in echipa. Punctul slab al cartii de tarot regele de bate este lipsa simtului temporal, astfel ca proiectele sale pot contine termene eronate si in multe cazuri, intentiile laudabile raman, pana la urma, numai intentii.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot regele de bate indica un proces de maturizare, imbinat cu o largire a orizonturilor si cautarea intelepciunii. Este vorba in primul rand de dezvoltarea puterii noastre de vointa, a fortei noastre morale si a convingerilor. Ca si Rege de Bate, realitatea vietii apare sub forma unei imense arene, in care urmeaza sa ne exprimam idealurile si vointa. Este simbolul unei perioade in care ni se dezvolta conceptiile valorice si convingerile religioase. Tocmai subiectivitatea acestor trasaturi creaza un specific particular, care poate avea un efect deosebit de antrenant asupra celorlalti.

În planul relațiilor personale

In problema legaturilor cu partenerul, Cartea de tarot regele de bate exprima multa caldura, marinimie si angajament cinstit. Cartea de tarot regele de bate reprezinta vitalitate, spirit intreprinzator, ii place sa rasfete si sa-si admire totodata propria marinimie.Cartea de tarot regele de bate arata ca, in fond, suntem mandri de relatia noastra sau poate, ca suntem in cautarea unui partener, a carui fiinta sa iradieze o personalitate puternica.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Regele de Bate"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati abordat problema din punctul dumneavoastra subiectiv de vedere si porniti de la premisa, ca totul nu este decat o problema de vointa.Puterea dumneavoastra de convingere va este de mare folos. Totusi, ar trebui sa cumpaniti daca, nu pierdeti prea mult timp analizand situatia, fara sa actionati.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Aveti o credinta puternica, sunteti convins de justetea cauzei dumneavoastra. Curajul dumneavoastra constituie premise importante. Probabil ca la capitolul autocritica nu o duceti pera bine. Chibzuiti, daca ati alocat suficient timp pentru ca sa va puteti realiza intentiile,in ciuda eventualelor vicisitudini.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati lasat impresie de siguranta, optimism si v-ati manifestat convingator. Cu entuziasmul dumneavoastra ii puteti antrena si pe ceilalti.Intrebarea pe care trebuie sa v-o puneti este daca nu cumva ati fost totusi prea increzator sau arogant
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa va aratati intreaga personalitate si sa va aparati pozitia cu tonul celei mai profunde convingeri.Preluati conducerea si purtati-va marinimos fata de ceilalfi. Veti fi apreciat si respectat.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Lasati-va condus de puterea credintei si certitudinii dumneavoastra interioare. Trebuie sa ramaneti fidel conceptiilor si principiilor dumneavoastra morale.Trebuie sa aveti incredere in puterea dumneavoastra justiara, in aceasta problema, de maretia dumneavoastra interioara.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Nu va lasati iritat de presupunerile tematoare si ezitarile caracteristice spiritelor limitate, ale celorlalti.Permiteti-va un punct de vedere absolut subiectiv si incumetati-va sa intreprindeti un gest important. Gandirea dumneavoastra pozitiva va conduce la tinta.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.