Carte de Tarot - Regele de cupe

Regele de cupe

Cartea de tarot Regele de cupe personifica latura masculina a elementului apa, stradania noastra de a dobandi cunoasterea transcendenta, eliberarea si unificarea mistica cu fundamentul arhaic, acel Numinosa, sau indiferent cum s-ar incerca definirea prin cuvinte a ceea ce este denumit. El poseda constiinja faptului, ca acest domeniu va ramane pentru vecie inchis accesului intelectului si poate fi aflat numai de acela, care se deschise introspectiunii intuitive si este gata sa se lase gasit si atins.Cartea de tarot Regele de cupe reprezinta vointa de a lasa camp liber sentimentelor si insusirilor noastre mediale, prin aceea ca transpunem vibratiile receptionate in forma muzicii, poeziei sau altor arte, nu in ultimul rand si in arta tamaduirii.
Corespondență astrologică
Soarele in Pesti, ca expresie a insusirilor de mediu, cunoasterii intuitive si promptitudinii in ajutorare.
Imagine mitologică
„Batranul Marii", cunoscut sub diverse denumiri ca: Zeul intelepciunii, Nerseu, Proteu sau Phorkys, cel care incerca sa scape preschimbandu-si incontinuu infatisarea
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

Cartea de tarot Regele de cupe arata ca strabatem o perioada in care dorim sa ne exprimam fortele sufletesti. Incercam cu mai multa putere sentimentele legate de cotidianul vietii profesionale, trecand peste bariere si lasandu-ne ghidati in actiunile noastre de idei si dorinte spontane - eventual, chiar si numai indeplinind cu mai multa voluptate indatoririle ce ne revin.Cartea de tarot Regele de cupe poate insemna, la fel de bine, ca ne aflam in pragul alegerii profesiei sau unui nou inceput, in care putem face mai bine dovada insusirilor noastre mediale. Este vorba in principal de profesii care necesita simt artistic.

În planul conștiinței

Cartea de tarot Regele de cupe inseamna ca ne indreptam atentia, cu scop bine precizat, spre aspectele vietii interioare, pentru a cunoaste si dezvolta fortele subconstientului.Cartea de tarot Regele de cupe indica constientizarea si raufmarea insusirilor noastre de mediu, reprezentand si un schimb intensiv de opinii cu sferele spirituale, poate chiar oculte.Cartea de tarot Regele de cupe poate constitui un indiciu asupra faptului, ca devenim receptivi la imaginile lumii interioare, sufletesti, dedicandu-ne propriilor noastre vise sau miturilor si fantasmelor subconstientului colectiv.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor noastre personate Cartea de tarot Regele de cupe semnifica o perioada de sentimentalism accentuat, in care reusim sa ne transpunem mai mult decat de obicei in dorintele, nazuintele dar si temerile partenerului, fiindu-i un prieten intelegator si gata de ajutor.Cartea de tarot Regele de cupe face deseori trimitere la o perioada romantica, in care ne exteriorizam propriile sentimente, manifestandu-ne totodata receptivi pentru experience profunde, in unele cazuri chiar pentru un sentimentalism visator.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Regele de cupe"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum, v-ati bazat pe intuitie, aratandu-va fara sfiala sentimentele in aceasta problema. Ati analizat situatia cu chibzuinta si multa detasare. Dar nu ati fost oare prea ingaduitor sau influentabil?
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati participat cu tot sufletul la aceasta problema si v-ati straduit sa va exprimati pe deplin emotiile sau inclinatiile artistice. Daca de obicei aveti o sensibilitate deosebita, nici de aceasta data nu veti duce lipsa de aceasta calitate. Totusi, ar trebui sa verificati,daca nu rezulta cumva din talmacirea celorlalte carti, ca sunteti excesiv de visator, sentimental sau influentabil.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati aratat intelegator, marinimos si ingaduitor. Ati lasat impresia unei persoane moi, sentimentale, poate prea visatoare sau departe de realitate. Este posibil ca ceilalti sa va considere exaltat, excesiv de influentabil sau chiar dulceag si alunecos.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Asumati-va sentimentele. Aratati-va in aceiasi masura bunatatea, compasiunea si predispozitia activa de a acorda oricand o mana de ajutor, cat si suferinta si dorurile nerostite. Fiti binevoitor, ingaduitor, intelegator dar mai ales iertator. Daca este posibil, ar trebui sa includeti in intentiile dumneavoastra sitalentul artistic sau insusirile de mediu.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Ascultati-va vocea inimii. Aratati ce va misca pe plan interior, indiferent, daca este vorba de sentimente de durere sau de bucurie. In aceasta problema posedati o intuitie sigura, un fler bun. Lasati-va ghidat de el.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  In intentiile dumneavoastra trebuie sa va bazati in totalitate pe intuitie, pe cel de-al saptelea simt sj sa nu va lasati iritat nici de propriile indoieli si nici de criticile exprimate de altii. Trebuie sa faceti abstractie de latura dumneavoastra critica si incercati sa solutionati aceasta problema numai in sensultalmacirii cartii etalate la pozitia 6.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.