Carte de Tarot - Regele de Monede

Regele de Monede

Cartea de tarot Regele de Monede personifica latura masculina a elementului pamant. Cartea de tarot Regele de Monede reprezinta tendinta noastra de posesivitate, siguranta si valori palpabile, personifica simful nostru al realitatii. Pentru el faptele, si nu vorbele, nazuintele si nu bunele intentii sunt cele care conteaza.Cartea de tarot Regele de Monede expresia nazuintei noastre spre durabilitate, trainicie si certitudinea reintoarcerii celor apropiati. El dispune atat de un simt deosebit pentru realizabil si util, cat si de un instinct precis pentru depistarea ocaziilor favorabile de a incheia afaceri profitabile.Cartea de tarot Regele de Monede simbolizeaza capacitatea noastra de apreciere a scurgerii timpului, constiinta faptului ca valorile perene se maturizeaza lent, aratand astfel disponibilitatea noastra de a astepta cu rabdare, fara sa precipitam lucrurile.Cartea de tarot Regele de Monede este expresia naturii noastre voluptuoase, inclinatiei spre placeri si eforturile noastre de satisfacere a senzualitatii.
Corespondență astrologică
Soarele in Taur, ca expresie a posesivitatii, realismului.
Imagine mitologică
Regele Minos al Cretei, fiul lui Zeus
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

In viata profesionala Cartea de tarot Regele de Monede releva in primul rand nazuinta noastra pentru siguranta, simtul nostru deosebit pentru lucrul pur si durabil.Cartea de tarot Regele de Monede semnifica placerea de a munci, un simt sanatos al afacerilor combinat cu rabdare si o deosebita perseverenta, asa cum este intruchipat in figura taranului, mestesugarului sau bancherului.Cartea de tarot Regele de Monede este versat din punct de vedere financiar. Cartea de tarot Regele de Monede simbolizeaza un spirit de echipa sanatos, fiind doar in cazuri de exceptie un „singuratic".

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre Cartea de tarot Regele de Monede indica dirijarea atentiei spre aspectele realului, orientarea spre realizabil, in loc de a ne irosi zadarnic in urmarirea unor teluri fixate prea sus.Cartea de tarot Regele de Monede reprezinta acea etapa, in care, pe de o parte, incercam sa ne formam o imagine asupra lumii, durabila si cat mai conforma cu realitatea, iar pe de alta parte ne straduim, pe cat posibil, sa transpunem in fapt dorintele si bunele noastre intentii.Cartea de tarot Regele de Monede, dotat cu viclenie taraneasca, inseamna, ca in prim plan se afla pentru noi actiunea, rezultatul palpabil si ca, printre altele, progresam cu iscusinta (si spre totala satisfactie) pe calea pasilor marunti, atunci cand ne dam seama ca marele nostru scop nu poate fi atins.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor personale Cartea de tarot Regele de Monede inseamna ca pentru noi conteaza mai mult trainicia, prietenia adevarata, siguranta, fidelitatea si apropierea plina de caldura decat schimbarea sau farmecul noului. In acest domeniu isi gasesc expresia in mod pregnant voluptatea si capacitatea de a savura placerea, caracteristice Regelui de Monede.Cartea de tarot Regele de Monede arata eforturile noastre pe relatii de voluptate, in care sa ne simtim in siguranta si la adapost. In unele cazuri, Cartea de tarot Regele de Monede exprima vointa de intemeiere a unei familii. insa atunci, cand nevoia de siguranta ne este amenintata, Cartea de tarot Regele de Monede poate indica si o forma periculoasa de gelozie.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Regele de Monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati avut in aceasta problema o atitudine obiectiva, dovedind ca posedati un ascutit simt al realizabilului.Va situati pe o pozitie categorica si pragmatica, Stiiti sa evaluati realist posibilitatile ce vi se ofera. Este posibil ca, prin talmacirea cartii de la pozitia 7, sa vi se atraga atentia ca pana acum ati fost excesiv de lipsit de fantezie sau ca ar fi cazulsa va asumati ceva mai multe riscuri.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati abordat evenimentele de pe o pozitie voluptuoasa, savurand placerile si v-ati straduit sa scoateti cat mai mult profit din proiectul dumneavoastra.Poate ca v-ati instalat putin cam prea confortabil iar acum cartea de la pozitia 6 vine sa va arate ca trebuie sa deveniti mai ferm si va urmariti mai insistent telurile.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati manifestat cu competenta, siguranta, lasand impresia unei persoane versate si serioase. Prin aceasta, nimic nu ar mai trebui sa stea in calea intentiilor dumneavoastra, decat doar, daca v-ati prefacut numai sau ati fost excesiv de indaratnic.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati, ca aveti o vedere limpede si realista asupra situatiei, ca sunteti consecvent, ca prezentati siguranta si ca, in ceea ce intentionati, nu va intereseaza repurtarea unui succes de scurta durata, ci o crestere durabila si realizarea unor scopuri pe termen lung.Faceti dovada aptitudinilor dumneavoastra practice, aratati ca posedati un simt sanatos al comunitatii si, daca va fi cazul, ca stiti sa savurati placerile cu voluptate.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Treceti la realizarea intentiilor dumneavoastra si, daca este vorba de o problema din domeniul profesional sau financiar, dovediti ca posedati un ascutit simt pentru depistarea afacerilor profitabile. Trebuie sa fiti consecvent, rabdator si sa va acordati suficient timp pentru a nu ramane in final cu rasuflarea taiata.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Dati-va seama de faptul ca, in aceasta problema, va este solicitat simtul realitatii. Cumpaniti, daca intentiile dumneavoastra sunt realiste, evaluati angajarea pe care v-o pretind si apreciati daca merita efortul. Ganditi-va din timp si durata pe care o pretinde proiectul dumneavoastra,pentru a nu planifica termene prea scurte.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.