Carte de Tarot - Regina de Bate

Regina de Bate

Cartea de tarot regina de bate personifica forta feminina a elementului foc. Ea reprezinta increderea de sine, autodeterminarea, supletea felina ca expresie a intelepciunii si nicidecum a capacitatii de adaptare.Cartea de tarot regina de bate este o fire deschisa, manifesta putere de vointa si spiritul intreprinzator. Mandria ii confera o mare forta si tarie interioara, dar pe de alta parte o face sensibila la critici.Cartea de tarot regina de bate reprezinta intr-un asemenea grad setea de existenta si atitudine pozitiva fata de viata, ca se poate ajunge si la betia dorintei de petrecere, la risipa tara limita. Talentul ei actoricesc si spiritul ei flamand de senzatii si pasiune o face regina dramei.
Corespondență astrologică
Luna in Leu in sensul setei de viata, mandriei
Imagine mitologică
Hippolita si Pentesilea, Reginele Amazoanelor Sau Artemis, Zeita Vanatorii si Stapana Animalelor.
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

In planul experientei profesionale Cartea de tarot regina de bate reprezinta nazuinta noastra spre mai multa autonomie si raspundere. Cartea de tarot regina de bate arata ca suntem abordabili si deschisi sa preluam insarcinari mai importante pentru ca apoi sa le executam cu incredere. Cartea de tarot regina de bate personifica disponibilitatea noastra de a ne maturiza si a ne dezvolta, datorita careia suntem de altfel capabili sa facem fata acestor insarcinari.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot regina de bate inseamna ca ne deschidem in fata unei forte de viata care dezvolta in noi caldura si voia buna, dar totodata si curajul si spiritul intreprinzator. Cartea de tarot regina de bate arata ca nu mai suntem condusi de evaluarile privind finalitatea si nu ne mai lasam purtati de curent. Cartea de tarot regina de bate simbolizeaza disponibilitatea noastra de a ne fauri activ existenta si de a o dimensiona conform propriilor idealuri. Semnifica un plus de intelepciune, si totodata semnifica si independenta.

În planul relațiilor personale

In relatiile noastre personate Cartea de tarot regina de bate simbolizeaza perioada de dezvoltare tot mai pronuntata si a pregatirii terenului in vederea unor noi experiente. Cartea de tarot regina de bate arata firea deschisa, abordabila si care se entuziasmeaza usor, indicand astfel cu precadere o etapa exuberanta, caracterizata de realizarea unor contacte noi dar totodata si o inviorare considerabila a legaturilor existente. Cartea de tarot regina de bate inseamna ca devenim „maturi" in relatiile noastre si ca astfel putem de-acum da replica unor parteneri, care pana acum ne-au fost „superiori".

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Regina de Bate"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati urmarit problema in cauza panaacum cu tensiune si atentie vie.Trebuie sa va pastratiincrederea,fara insa a o lasa sadegenereze in exagerari.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Sunteti dinamic si condus de un puternic spirit intreprinzator. In interior simtiti ca forta credintei dumneavoastra poate misca si muntii din loc.Cu toata increderea dumneavoastra, nu ar trebui sa va lasati sa alunecati spre o supraevaluare dramatica sau maretie jucata, si nici sa nu pierdeti din vedere limitelerealizabilului.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati manifestat constient de valoarea dumneavoastra si cu spirit intreprinzator, plin de idealuri. Daca si cartile de la pozitiile 2 si 3 justifica acest mod demanifestare, este suficient daca va veti completa tinuta in sensul cartii etalate la pozitia 7. Dar daca ati facut numai pe grozavul va trebui sa va revizuiti atitudinea.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa va aratati independenta, autodeterminarea si puterea de vointa. Dati expresie optimismului, poftei de a trai, dar si intelepciunii dumneavoastra de viata. Entuziasmati-i si pe ceilalti pentru ceea ce intentionati sa faceti, prin puterea dumneavoastra de convingere.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Lasati sa creasca in dumneavoastra increderea si certitudinea. Aratati-va setea de viata si voia buna. Acceptati abordarea de catre altii si lasati-va antrenat, insa totodata ascultati si respectati ceea ce va spune simtul dumneavoastra justitiar.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Atacati problema cu incredere si aratati-va deschis fata de propunerile venite de la altii. Verificati-va din punct de vedere principial intentiile si puneti-va intrebarea, daca sunt de acord cu morala si idealurile dumneavoastra. Daca puteti raspunde afirmativ, fara nici un echivoc, la aceasta intrebare, ar trebui sava exprimati public aceasta convingere si, prin entuziasmul dumneavoastra, sa-i castigati si pe altii pentru planul pe care-l nutriti.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.