Carte de Tarot - Regina de cupe

Regina de cupe

Cartea de tarot Regina de cupe personifica latura feminina a elementului apa si reprezinta sensibilitatea, gingasia, capacitatea de transpunere, insusirile de mediu .Cartea de tarot Regina de cupe este expresia fortelor ajutatoare si tamaduitoare. In aceasta calitate, Cartea de tarot Regina de cupe este stapana fortelor subconstiente ale sufletului nostru, totodata zana cea buna si vrajitoarea inteleapta din noi, Cartea de tarot Regina de cupe este descrisa ca Cea intunecata, Cea Misterioasa, intrucat izvoarele intelepciunii ei sunt ascunse si se derobeaza ratiunii analitice si stiintifice.
Corespondență astrologică
Luna in Pesti, ca expresie a sensibilitatii,gingasiei,
Imagine mitologică
Profetele Casandra, Pitia si Sibila sau stapana intunecata a marii in miturile medievale.
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot Regina de cupe inseamna ca ne aflam intr-o etapa de asteptare calma, cand, pentru a obtine claritate cu privire la dorintele si proiectele noastre profesionale ulterioare, suntem inclinati mai degraba spre introspectiune, sau, ca am facut o profesie in sine din insusirile de mediu pe care le posedam. Aceasta talmacire se poate referi la orice aspect, care poarta denumirea de media, cum sunt: cinematografia, televiziunea, radiodifuziunea, cartile, ziaristica sau domeniile esotericii si stiintelor oculte si, nu in ultimul rand, lumea artelor.

În planul conștiinței

In planul constiintei noastre,Cartea de tarot Regina de cupe arata ca suntem receptivi fata de imaginile provenite din subconstient, ca dam curs dorintelor si presimtirilor care ne stapanesc, dar totodata si cosmarurilor si temerilor care ne incearca.Cartea de tarot Regina de cupe poate constitui un izvor de permanenta inspiratie, care poate reprezenta o binecuvantare, mai ales in domeniul creatiei artistice.Cartea de tarot Regina de cupe poate constitui un indiciu cu privire la faptul ca ne aflam pe calea intregirii laturii noastre intunecate

În planul relațiilor personale

Cartea de tarot Regina de cupe reprezinta perioada misterioasa a apropierii pline de sensibilitate si iubire, a daruirii pline de tandrete si a impletirii sufletesti. Mai poate constitui un indiciu cu privire la profunzimea dorurilor care ne apasa si expresia dimensiunii nevoii noastre de a gasi perechea.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Regina de cupe"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati manifestat o atitudine de asteptare calma, linistita, lasandu-va ghidat de sentimentele ce va incearca. Poate ca ati fost, totusi, excesiv de visator, lasandu-va inselat. Puneti-va de asemenea si intrebarea, in ce masura ati fost cinstit fata de dumneavoastra.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati dovedit ca sunteti capabil sa dezvoltati o deosebita sensibilitate fata de situatia in care va aflati. Ati fost marinimos, gata de a da o mana de ajutor, poate chiar excesiv de delicat. V-ati lasat influentat in prea mare masura de ceilalti. Aveti grija, sa nu fiti atras intr-o intriga.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati manifestat retinut, precaut si timid. Poate ca ati lasat celorlalti impresia de slabiciune, nesiguranta si teama, sau a unei persoane enigmatice sau ciudate. In cel mai defavorabil caz, ati fost luat drept un intrigant.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati-va sensibilitatea, dorinta de daruire. Exprimati-va compasiunea, infelegerea si disponibilitatea de ajutorare, dar si misterioasa insutire de mediu. Daca sunteti timid, nu trebuie sa ascundeti acest lucru insa, totusi sa nu va lasati convins sa renuntati la intentiile dumneavoastra.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Lasati cale libera sensibilitatii. Ascultati-va clarvazatoarea vocemediala,acordatiatentia cuvenita mesajelor transmise prin vise. Chiar daca multe lucruri vi se mai par si acum enigmatice, in forul dumneavoastra intim stiti deja tot ce trebuie sa stiti. Lasati-va strabatut de vraja muzicii. Ea va va ajuta sa destramati misterul.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Analizati problema cu intelegere si ingaduinta. Inarmati-va cu rabdare si ascultati cu luare aminte vocea dumneavoastra interioara. In interiorul sufietului dumneavoastra, stiti foarte bine ce trebuie sa faceti si spre ce va indreptati. Nu va lasati indus in eroare asupra acestui aspect.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.